Seksuaalivähemmistöjen keskustelutapaaminen

Lähetä vastaus


Tämän kysymyksen tarkoitus on estää roskapostitusta foorumille.
Hymiöt
:D :) :( :o :shock: :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :geek: :ugeek: :angel: :clap: :crazy: :eh: :problem: :shh: :shifty: :sick: :silent: :think: :thumbdown: :thumbup: :wave: :wtf:

BBCode on Käytössä
[img] on käytössä
[flash] on poissa käytöstä
[url] on käytössä
Hymiöt ovat käytössä

Otsikko
   

Laajenna näkymää Otsikko: Seksuaalivähemmistöjen keskustelutapaaminen

Re: Seksuaalivähemmistöjen keskustelutapaaminen

Kirjoittaja vierailija:) » 07.11.2009 16:09

Olispa kiva saada vastaava tapahtuma tampereellekin!

Re: Seksuaalivähemmistöjen keskustelutapaaminen

Kirjoittaja Aaac » 26.09.2009 17:22

Tähän offtopiciin vastaan, että valtakunnallisessa kattojärjestössä Setassa ei ole tapahtunut mitään kavalluksia. Sen sijaan Helsingin ja Tampereen paikallisjärjestöissä on tapahtunut.

Re: Seksuaalivähemmistöjen keskustelutapaaminen

Kirjoittaja Vieras » 26.09.2009 17:12

Setaparaltakin oli joku johtava toimihenkilö sen verran hiljattain kavaltanut varoja, että tuli mieleen uutisoituna lehdestä. En jaksa muistaa, olisiko hän nimeltään mahdollisesti ollut vanhanen....

Elämme maailmassa jossa tapahtuu, se on vain elämää, sanoi juristitohtorikin töllöttimessä joskus. Ei se Seta senkään takia ole saakutin vallassa. Eikä tee lahkon lopun allakkaa toiveena pedon korvan rapsutus sen paremmaksi.

Kun tuo alku tuohon tuli, niin ehkä organisaatioita ei valvota kuten pitäisi, vaikka se ei tähän aiheeseen kuulukaan.

Re: Seksuaalivähemmistöjen keskustelutapaaminen

Kirjoittaja Aaac » 26.09.2009 15:54

Odotan Setalta vahvistusta keskustelutapaamisen päivämäärästä. Ilmoitan siitä heti, kun se lyödään lukkoon.

Re: Seksuaalivähemmistöjen keskustelutapaaminen

Kirjoittaja Witless » 03.07.2009 04:00

homohater kirjoitti:Aivan käsittämätöntä kyllä miten luopioporukan aivot on yhtäkkiä jossain matti nykäsen tasolla. Tekin jotka olette olleet nuoruutenne / suuren osan elämästä mukana.. tiesitte varsin hyvin nämä asiat ja tiesitte mikä on oikein. Nyt ei sitten ymmärretä edes näin perusasiaa. Hyvin se vihtahousu vetää, telkkari hetken aikaa auki niin olet nähnyt jo muutaman reality-sarjan jossa on joko homot imemässä toisiaan,
Homohater (mitä kieltä se onkaan?), tunnen muutaman poika- ja tyttöparin jotka eivät siedä ollenkaan reaiity-sarjoja. Itse olen katsonut joskus Big Brother -nimistä ohjelmaa mutta en ole nähnyt siellä "homoja imemässä toisiaan". Mistä ihmeestä oikein puhut? "Hyvin se vihtahousu vetää?" Häh? Onko noi jotain Jehovan todistaja -fantasioita?

Re: Seksuaalivähemmistöjen keskustelutapaaminen

Kirjoittaja Bergerac » 29.06.2009 23:27

Edit: Asiallisen pyynnön johdosta poistin viestin

Re: Seksuaalivähemmistöjen keskustelutapaaminen

Kirjoittaja Tony » 27.06.2009 11:13

Kovanyrkki. kirjoitti:Tuota noin, en tiedä mitä ajatella siitä, että kaikki sonta mikä palstoille ilmaantuu, toki oman kirjoitteluni lisäksi, pistetään/pistät Kovanyrkin tekeleeksi.
Johtuisiko siitä, että reipas osa anonyymeistä entisiä jehovantodistajia parjaavista viesteistä on ollut teikäläisen käsialaa? Tällaisten väärinkäsityksien välttämiseksi suosittelisin pitäytymään jossain pysyvämmässä nimmarissa. Kysymys kuuluukin: miksi kn yrittää tuoda palstalle tarinaa välillä anonyymisti?
Noin yhtäkkiä ajattelisin, että sinä ja Tony "tiuku" Syrjänen tunnette lievää vihaa minua kohtaan, mutta en usko sitä noin tasokkaista henkilöistä.
Itse en jaksa vihata, se on raskasta hommaa eikä se hyödytä ketään, vähiten vihaajaa itseään. Jehovantodistajana oli pakko vihata erilaisia vt-seuran demonisoimia asioita, kuten luopioita, mutta nykyään vihan ei enää tarvitse kuulua jokapäiväiseen elämään. Toki vapaaehtoinen idiotismi pistää ihmetyttämään ja joskus sellainen saa provosoitua tarpeeksi, jotta vastineen jaksaa eetteriin naputella. Kn on hc-esimerkki siitä miten vt-seuran kaltaiseen lahkoon kuuluminen voi ajaa ihmisen äärimmäisiin ristiriitoihin. Keinoksi purkaa ristiriitoja kn on valinnut entisten jehovantodistajien syyttämisen miltei ihan kaikesta. Tuollainen ei ole vielä tähän päivään avautunut minulle, jollaista ajattelutapaa olen yrittänyt selvittää Sinulta jo tovin.

Re: Seksuaalivähemmistöjen keskustelutapaaminen

Kirjoittaja Lehtiveli » 27.06.2009 06:34

Olenko ainoa jolle tulee mieleen että tämä homohater kuullostaa hieman perinteiseltä JT-piilohomolta? ;) :lol:

Re: Seksuaalivähemmistöjen keskustelutapaaminen

Kirjoittaja Kovanyrkki. » 27.06.2009 01:04

RaM kirjoitti:
Kovanyrkki kirjoitti: Ottaisin oikeuden varmasti omiin käsiini jos en tietäisi että kohtaatte loppunne tuomiopäivänä. Siinä vietäisi niin monta hinttaria ja perverssiä mukana että uutisissa puhuttaisi piiiiitkään. No. Onneksi ei tarvitse.
Sinun kannattaa paremminkin keskittyä sen miettimiseen, miksei kädessäsi ole iltaisin muuta kuin oma vehkeesi - miksi naiset karttavat sinua.

PS. Olet muuten tavallisen nuija jos kuvittelet itse selviäväsi tuolla käytöksellä siitä tuomiopäivästäsi. :lol:
Tuota noin, en tiedä mitä ajatella siitä, että kaikki sonta mikä palstoille ilmaantuu, toki oman kirjoitteluni lisäksi, pistetään/pistät Kovanyrkin tekeleeksi. Noin yhtäkkiä ajattelisin, että sinä ja Tony "tiuku" Syrjänen tunnette lievää vihaa minua kohtaan, mutta en usko sitä noin tasokkaista henkilöistä.

Homovihaajan jutut ovat kyllä hauskoja, mutten voi ottaa niistä vastuuta.

Terv: Kovanyrkki.

Re: Seksuaalivähemmistöjen keskustelutapaaminen

Kirjoittaja wolframium » 24.06.2009 11:14

homohater kirjoitti:Hyvin se vihtahousu vetää, telkkari hetken aikaa auki niin olet nähnyt jo muutaman reality-sarjan jossa on joko homot imemässä toisiaan, nuorisoporukka keskenään kännäämässä ja nussimassa jossain BB-talon saunassa, joku muuten vaan pettämässä tai huutamassa huoraa ja vittua naama punaisena. Te katsotte tuota ja ette huomaa mitään outoa.
Kiitoksia näistä tiedoista. Itse kun tulee katsottua pelkästään kuivia asiaohjelmia, niin jää monesta mielenkiintoisesta tiedosta osattomaksi.
homohater kirjoitti:Ottaisin oikeuden varmasti omiin käsiini jos en tietäisi että kohtaatte loppunne tuomiopäivänä. Siinä vietäisi niin monta hinttaria ja perverssiä mukana että uutisissa puhuttaisi piiiiitkään. No. Onneksi ei tarvitse.
Seuran sosiaalisten sanktioiden pelko estää sinua siis toteuttamasta haaveilemaasi "hinttarin turpaanvetoa"? Säälittävää.

No löytyyhän tuolta raamatusta oikeutus vääräuskoisten/erilaisten ihmisten kivittämiseen ja tappamiseenkin, joten siinä vaiheessa jos/kun Seura haluaa pistää pystyyn kovasti haaveilemansa Maailmanlopun, niin Seura on varmasti iloinen jokaisesta kynnelle kykenevästä kauko-ohjattavasta droidista.

Mutta sitä ennen odotellaan tosiaan Uskolliselta ja Ymmärtäväiseltä Fuhrerilta sitä Virallista ja Ainoaa Oikeaa lähtöpamausta homojenhakkaamiskarkeloiden aloittamiseksi. Jepsuilla ei olekaan Harmagedonissa vastassaan muuta kuin 99,9% maapallon väestöstä, mutta Fuhrerin avulla tämä "lievä" matemaattinen epäsuhta on varmasti helposti voitettavissa.

Re: Seksuaalivähemmistöjen keskustelutapaaminen

Kirjoittaja Pehmoluopio » 24.06.2009 11:07

homohater kirjoitti: Ottaisin oikeuden varmasti omiin käsiini jos en tietäisi että kohtaatte loppunne tuomiopäivänä. .
Minusta sinun himosasi hallita toisia ja asettaa itsesi eliittiin on jotain sadistista. Sadomasokismi ei taidakaan olla Jehovan todistajissa kielletty. Etkö ajattele, että halusi dominoida ihmisiä on jotenkin seksuaalisesti pakkomielteistä ja väkinäistä?
homohater kirjoitti:Jos joku voi pysyä selibaatissa heterona, onnistunee sama homoltakin.
Toisin sanoen: kun et itse saa, niin sitten haluat pilata ilon muiltakin. Kysymys on, miten voimme luottaa siihen, että tuollainen ponnistelu olisi tarkoituksenmukaista? Auringon kulun pysähtyminen Joosuan 10:13 ja muut vastaavat kohdat Raamatussa aiheuttavat sen, etten ota kovin vakavasti sitä kirjaa enkä sen ohjeita. Olenkin todistanut käänteisen ihmeen: ihmisen elämä menee sekaisin Raamatusta.
homohater kirjoitti: tiesitte varsin hyvin nämä asiat ja tiesitte mikä on oikein. Nyt ei sitten ymmärretä edes näin perusasiaa. Hyvin se vihtahousu vetää, telkkari hetken aikaa auki niin olet nähnyt jo muutaman reality-sarjan jossa on joko homot imemässä toisiaan, nuorisoporukka keskenään kännäämässä ja nussimassa jossain BB-talon saunassa, joku muuten vaan pettämässä tai huutamassa huoraa ja vittua naama punaisena. Te katsotte tuota ja ette huomaa mitään outoa. Sukupolvi pari taaksepäin, kaikki tuo olisi ollut kauhistus.
Totta puhuen, en tiennyt mikä oli oikein. Minuun teki paljon suuremman vaikutuksen kaksi Jehovan todistajien itsemurhaa kuin se, mitä olen nähnyt jossain reality-sarjassa, enkä ole BB-talon saunaa katsonutkaan. Kyllä minä havaitsen tuossa huoran ja vitun huutamisessa outoa, mutta se sentään tapahtuu julkisesti, kun taas Jehovan todistajien epätoivottu käytös tapahtuu salatusti. Legendaarinen Jeesus Kristus pitää tällaisia ihmisiä ulkokultailijoina.

Kun tätä maailmaa katsoo, niin on aivan ilmeistä ja avointa ettei tämä systeemi pelitä, sen näkevät jopa Jehovan todistajat, jotka eivät mitään mistään ymmärrä. Tällä maailmalla on varaa olla avoimen rappeutunut, koska jos arvostelet sitä, joudut poliisiväkivallan kohteeksi. Jäsenyys perustuu väkivaltaan jo itsessään, valtiosta on mahdoton erota (tulematta jonkun toisen valtion orjaksi).

Jehovan todistajat ovat paljon salakavalampia. Mädännäisyys ei hypi silmille ja eroaminen on mahdollista. Jehovan todistajat pettävät luottamuksen, maailmaan taas ei olla luotettu alun pitäenkään. Ei se luottamusta kysykään. Ei kukaan välitä jos menetät uskon Suomen väkivaltioon, mutta jos toimit sen uskosi nojalla, sinuun kohdistataan väkivaltaa.

Re: Seksuaalivähemmistöjen keskustelutapaaminen

Kirjoittaja RaM » 23.06.2009 22:36

almi kirjoitti:Hyvä, sillä muuten lähettäisin sinulle pikapostina mäntysuopaa. :mrgreen:
Joo... jatkossa minä tyydyn vain uhkailemaan fyysisellä väkivallalla näitä 'vieraita'... pakotan ne syömään mäntysuopaa purkkeineen päivineen... hähää... mitäs siitä tykkäät. :P

Re: Seksuaalivähemmistöjen keskustelutapaaminen

Kirjoittaja almi » 23.06.2009 22:34

Hyvä, sillä muuten lähettäisin sinulle pikapostina mäntysuopaa. :mrgreen:

Re: Seksuaalivähemmistöjen keskustelutapaaminen

Kirjoittaja RaM » 23.06.2009 22:21

almi kirjoitti:RaM, siisti suutasi.
Koitetaan. :twisted:

Re: Seksuaalivähemmistöjen keskustelutapaaminen

Kirjoittaja almi » 23.06.2009 22:15

homohater kirjoitti:Ottaisin oikeuden varmasti omiin käsiini jos en tietäisi että kohtaatte loppunne tuomiopäivänä. Siinä vietäisi niin monta hinttaria ja perverssiä mukana että uutisissa puhuttaisi piiiiitkään. No. Onneksi ei tarvitse.
Sinulla ei liene etukäteistietoa tuomiopäivän tapahtumista. Jokainen tarkatkoon itseään.

Ylös