JW.ORG varoittaa nuoria flirttailun vaaroista

Lähetä vastaus


Tämän kysymyksen tarkoitus on estää roskapostitusta foorumille.
Hymiöt
:D :) :( :o :shock: :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :geek: :ugeek: :angel: :clap: :crazy: :eh: :problem: :shh: :shifty: :sick: :silent: :think: :thumbdown: :thumbup: :wave: :wtf:

BBCode on Käytössä
[img] on käytössä
[url] on käytössä
Hymiöt ovat käytössä

Otsikko
   

Laajenna näkymää Otsikko: JW.ORG varoittaa nuoria flirttailun vaaroista

Re: JW.ORG varoittaa nuoria flirttailun vaaroista

Kirjoittaja Lottopallo » 07.02.2017 12:31

Torniseura hoi, kyllä keski-ikäiset ja sitäkin vanhemmat harrastavat flirttailua. Suuri osa heistä vielä naimisissa olevia. Voisitteko joskus muistaa heitäkin artikkeleissanne.

Re: JW.ORG varoittaa nuoria flirttailun vaaroista

Kirjoittaja Verilettu » 23.01.2017 21:28

Kuva

Re: JW.ORG varoittaa nuoria flirttailun vaaroista

Kirjoittaja Veli-Hopea » 23.01.2017 19:44

JarkkeParkkeBabylon5 kirjoitti:Jos tottelet vartiotorniseuran sääntöjä makuuhuoneessa, tottelet kaikessa muussakin. Näin se menee. Seksin kontrollointi on tehokas työväline lauman hallinnassa. Jos pystyy kontrolloimaan seksuaalisuutta, pystyy hallitsemaan.

Kaikessahan ne kontrolloi ja hallitsee. Harva jt ymmärtää ettei heillä ole siihen minkäänlaista oikeutta.

Re: JW.ORG varoittaa nuoria flirttailun vaaroista

Kirjoittaja YksinäinenSusi » 23.01.2017 19:18

Jos tottelet vartiotorniseuran sääntöjä makuuhuoneessa, tottelet kaikessa muussakin. Näin se menee. Seksin kontrollointi on tehokas työväline lauman hallinnassa. Jos pystyy kontrolloimaan seksuaalisuutta, pystyy hallitsemaan.

Re: JW.ORG varoittaa nuoria flirttailun vaaroista

Kirjoittaja Shamaani » 23.01.2017 18:48

Itsekin olen sitä mieltä että todistajapiireissä totaalinen seksin puute sinkkuaikoina ja sen sallittavuus vain avioparien kesken, on monilla hyvin suuressa osassa lopulliseen avioitumiseen johtaneissa syissä; varsinkin 17-22v naimisiin menneillä. Varsinkin kun pussaillakkaan ei saa kun tyyliin vasta ihan todella loppumetreillä ennen avioon astumista, jos silloinkaan.

Tätä vielä vauhdittaa entisestään masturbaation demonisoiminen ( = "masturbaatio on epäpuhdas tapa josta tulee ponnistella irti". Sen lisäksi jopa niinkin normaali asia kuin ns. "märät unet" on saatu likaiseksi Raamattua lainaamalla), joka sitten vie mukanaan siitäkin seksin muodosta nauttimisen sen kaikissa muodoissaan. Tähän lisättynä, ja siihen mitä varmimmin yhdistettynä, pornon katselusta erottaminen kiristää vielä masturbaatiota entisestään, joten ainoa hyväksyttävä ja puhtaalla omalla tunnolla tehtävä valinta on avioituminen. Kaiken tämän päälle tuskin tarvitsee edes mainita homoseksuaalien mahdollisuuksia, tai tarkemminkin niiden puutetta...

Ja jotta tämä ei olisi vielä tarpeeksi ikävää, Vartiotorniseura on tehnyt aviopuolisoiden seksistäkin erottamisperusteen jos liikaa innostuvat nauttimaan ja se sattuu tulemaan julki...
Todella vahvalla pohjalla on liitot todistajilla jos suuren osan avioituminen on vain sääntöjen mukaan virallisesti sallittu (ja siltikin vielä rajoitettu) seksi.

Mutta mikäs sen tehokkaampi kontrollointimahdollisuus kun kieltää tärkeä osa ihmisen luonnollisista tarpeista sekä minuudesta!

Re: JW.ORG varoittaa nuoria flirttailun vaaroista

Kirjoittaja Nukahtanut » 23.01.2017 16:04

Onhan tuo aika raaka vankila olla naimisissa pakon kanssa. Ja järjestö sanoo, että avioliitto kestää erimielisyydet, erilaisuuden jne jos vain iso J on siinä mukana...
En minäkään alle kakskymppisenä olis tienny millasen kumppanin kanssa haluan viettää loppuelämäni ja tuskin sitä tietää kunnolla moni muukaan. Onneksi olin sillon niin ujo vätys, etten herättäny sisarien keskuudessa liikaa huomiota :D

Re: JW.ORG varoittaa nuoria flirttailun vaaroista

Kirjoittaja Veli-Hopea » 23.01.2017 15:51

Tosiasiassa Jt.ki eroaa nykyään aika paljon.
Jehovantodistajien maailmankuvissa juuri he ovat niitä jotka eroavat vähiten. Onko se sitten totuus, pitäisi sitä tutkia enemmän mutta jos nyt jenkkilää miettii jonkun tietyn tilaston valossa niin kyseisen valossa jehovantodistajia eroaa enemmän kuin US kansalaisia:

http://www.jwfacts.com/watchtower/divorce.php

Jos jehovantodistajuudessa eroaminen ei olisi niin tuomittua sanktioineen kun on, voi vain arvailla kuinka moni pakkais laukut ja lähtis lompsiin samantien.

Itsekin olen lukenut sukulaisen kirjoittamia kirjeitä jossa on täysin onneton avioliitossansa vanhimman kanssa. On kun on pakko ja häpeä olisi liian suuri.(jos nyt enään muistan oikein)

Onnellisuus on teatteria hyvin monesti niissä karkeloissa


Tässä lisää höpötyksiä:

https://www.google.fi/amp/s/www.jehovah ... 6size%3D10

https://www.google.fi/amp/s/www.jehovah ... 6size%3D10

Re: JW.ORG varoittaa nuoria flirttailun vaaroista

Kirjoittaja RehellinenReino » 23.01.2017 15:20

Ittekki pillun takia aikanaan NAImisiin menneenä voin vahvistaa asian. Tosiasiassa Jt.ki eroaa nykyään aika paljon. Asumiserosta ei nainen saa mitään rangaistusta ja kaikki tietää mitä puolelle miehistä käy :lol: Problem solved. Sadistista toimintaa kuitenkin.

Re: JW.ORG varoittaa nuoria flirttailun vaaroista

Kirjoittaja Veli-Hopea » 23.01.2017 14:19

Tony kirjoitti:Uskallan myös väittää, että nuorten todistajien avioliittoaikeet ovat raskaasti seksuaalisesti painottuneita. Seksin harrastaminen saattaa olla joskus jopa ainoa motiivi avioliitolle. Täällä Saatanan hallitsemassa maailmassa taas voi mennä naimisiin kestävimmistäkin syistä.

Joo tällaista uskaltaisin väittää minäkin. Kukapa sitä nyt mitään kuningasratkaisuja tekee hormooneissa kun on kutakuin paneminen mielessä.

Äkkiä vihille ja naimaan ja tosiaan siitä se alamäki sitten lähtee kun kumppani ei oo yhtään sitä mitä aatteli. Erotakkaan ei voi...

Molemmat elää sitten onnettomina koko elämänsä että taas on jehovalla hyvä mieli.


Mulla on selanen ajatus että jos seurustelee jonkun kanssa ja käy panemassa tätä vaikkapa 30 kertaa ja edelleenkin rakastaa tätä, sit voi avioliitostakin tulla parempi.
Täällä Saatanan hallitsemassa maailmassa taas voi mennä naimisiin kestävimmistäkin syistä.
Jumala solmii avioliitot mutta kun koko maailma on saatanan vallassa maistraattia myöden niin vaikea enään sanoa kumpi siinä milloinkin on vihkijä.

Kaikennäkösiä pareja nämä vihkivätkin. Siinä onkin järki päässä kun vihkivät 17-18 vuotiaita todistajia..

Re: JW.ORG varoittaa nuoria flirttailun vaaroista

Kirjoittaja Tony » 23.01.2017 11:49

Uskallan myös väittää, että nuorten todistajien avioliittoaikeet ovat raskaasti seksuaalisesti painottuneita. Seksin harrastaminen saattaa olla joskus jopa ainoa motiivi avioliitolle. Täällä Saatanan hallitsemassa maailmassa taas voi mennä naimisiin kestävimmistäkin syistä.

Re: JW.ORG varoittaa nuoria flirttailun vaaroista

Kirjoittaja Vempula » 23.01.2017 08:00

JarkkeParkkeBabylon5 kirjoitti:Seksistä ei koskaan puhuta juurikaan myönteisessä valossa seurakunnassa, aina kielteisessä ja synti-merkityksessä tai haureus merkityksessä.
Muistan lapsuusajaltani, kuinka hämmentäviä lahkon seksiin liittyvät jutut olivat. Oranssissa Nuoruutesi-kirjassa varoiteltiin televisio-ohjelmien ja viihteen "moraalittomuudesta" ja kerrottiin, että masturbaatio voi johtaa homoseksuaalisuuteen - eivätkä homoseksuaaliset peri Jumalan valtakuntaa. Seksi kuuluu avioliittoon ja on erityinen rakkauden osoittamisen muoto miehen ja naisen välillä, kirjassa sanottiin ja kuvattiin anatomisesti yleisellä tasolla, miten yhdyntä on mahdollinen. Kiinnostus vastakkaista sukupuolta kohtaan on okei, mutta vastakkaisen sukupuolen kanssa ei kuitenkaan saa jäädä kahdestaan esimerkiksi mihinkään huoneeseen, sillä muuten voi tapahtua suutelemista ja hyväilemistä ja vieläkin kamalampia syntejä. Tutustua siis pitäisi tulevaan aviopuolisoon, mutta kahden kesken ei saa aikaa viettää. Morjens.

Joitakin järkeviäkin seksiin liittyviä ajatuksia Vartiotorni epäilemättä on esittänyt. Kuitenkin lapselle ja nuorelle syntyi helposti sellainen mielikuva, että seksi on mieluummin ongelma kuin luonnollinen osa ihmisenä olemista. Aina, kun puhuttiin Saatanasta ja "tästä asiainjärjestelmästä", seksi nostettiin esiin Saatanan aseena "tosi kristittyjä" vastaan.

Sattumalta lahko on juuri julkaissut nuorille suunnatun ohjeen, puhutaan sosiaalisen median hymiöistä ja varoitetaan flirttailusta: se ei ole kristitylle sopivaa. Seksistä syntyy sellainen omituinen käsitys, että se on jotakin elämää suurempaa ja siihen ladataan kauhea määrä pelkoa ja toivetta, kiellettyä ja sallittua.

Tuloksena jehovantodistajanuori menee hormonimyllerryksessään ihan sekaisin seksuaalisuutensa kanssa: naida vai palaa. Sitten solmitaan alle parikymppisenä avioliittoja, jotta seksiä pääsee kokeilemaan luvan kanssa. Pian paljastuu, ettei seksi nyt niin ihmeellinen asia olekaan. Avioliitto saattaa joutua koetukselle, kun puolisoon ei ole ehtinyt edes tutustua kunnolla.

Ei ihme, jos lahkosta irtaantunut entinen jehovantodistaja on pihalla ja kömpelö oman seksuaalisuutensa ja sen ilmaisemisen kanssa. Lähesty siinä sitten toisia ihmisiä, kun lähtökohdat ovat mitä ovat!

Re: JW.ORG varoittaa nuoria flirttailun vaaroista

Kirjoittaja Veli-Hopea » 23.01.2017 01:10

Yksi on varmaa, yksikään hallintoelimen jäsen ei ole tumputtanut, koskaan.

Re: JW.ORG varoittaa nuoria flirttailun vaaroista

Kirjoittaja YksinäinenSusi » 22.01.2017 22:29

Vempula kirjoitti:
Lisäksi huono omatunto vaientaa kriittisen järjen äänen. Lahkon älyttömyydet ja oppimuutokset uppoavat kuin veitsi voihin sellaiseen, jota vaivaa syyllisyys ja huono omatunto muka Jehovan, oikeasti hallintoelimen edessä.
Jep. Itsetyydytys aiheuttaa sen verran pahat morkkikset, että kriittiset ajatukset eivät vaivaa juuri yhtään.

Harmagedonissa tapahtuva kuolema itsetyydytyksen takia sen sijaan vaivaa jatkuvasti, koska siinä on kyseessä elämänsä menettäminen ihan pian, ellei itsetyydytys-ongelmaa kykene tukahduttamaan kokonaan.

Ja kun syyllisyys ja masennus vaivaa niin kovasti itsetyydytykseen lankeamisen vuoksi niin siitä tulee noidankehä. Nimittäin syyllisyyttä tuntien ja masentuneena ei ole voimia taistella itsetyydytystä vastaan ja lankeaa siihen jatkuvasti uudelleen.

Itse aikoinaan tunnustin kolmelle vanhimmalle Kemissä nuorena miehenä että tyydyttelin itseäni. Vanhimmat suhtautuivat hieman vihaisesti ja inhoten ja vaativat lopettamaan sen. Yritin mutta en päässyt siitä eroon, enkä sitten puhunut siitä enää vanhimmille, koska he olivat uhanneet erottaa jos se jatkuu katumattomasti ja johtaa vielä pahempaan haureuteen.

No asia levisi kuitenkin koko seurakunnan tietoon jotenkin ja pahin vihamiehenikin sai siitä tietää sanoen "Kyllä minä tiedän mikä sinua vaivaa inhoa kuvastava ilme kasvoillaan". No vanhimmalta vahingossa sitten lipsahti että tuolla vihamies-veljellä on itselläänkin pitkään jatkunut itsetyydytys-ongelma.

Että tällasta.

Harmittaa näin vanhempana - kun nuoruudenkukoistus on jo mennyt - se että seksuaalisuudesta ei kyennyt nuorena nauttimaan - vaan sitä vihasi raskaasti. Ja avioliitossakin seksiä vihasi ja tuli avioerokin kun ei voinut naimisissa seksiä harrastaa puhtain mielin, vaan sen koki syntinä.

Eikä se johdu itsetyydytyksestä, vaan se johtuu siitä että itsetyydytys ja seksikin on syntiä. Seksistä ei koskaan puhuta juurikaan myönteisessä valossa seurakunnassa, aina kielteisessä ja synti-merkityksessä tai haureus merkityksessä.

Re: JW.ORG varoittaa nuoria flirttailun vaaroista

Kirjoittaja Vempula » 22.01.2017 07:06

Nukahtanut kirjoitti:- - hallintoelin haluaa hallita jäsenten seksuaalisuutta myös...
Mikäpä olisikaan ovelampi vallankäytön keino kuin nimittää biologisten tarpeiden täyttämistä synniksi. Itsetyydytys käy tässä kohden hyväksi esimerkiksi.

Luultavasti jokainen terve ja tavallinen ihminen tyydyttää silloin tällöin itseään. Niin tekevät myös lahkolaiset, mutta he tekevät niin salaa, häveten ja syyllisyyttä kokien, sillä hallintoelin sanoo itsensä tyydyttämisen olevan syntiä.

Näin jokseenkin jokainen lahkolainen kärsii omantunnontuskista. Huono omatunto saa lahkolaisen tekemään enemmän hyvitystekoja "Jehovan maanpäälliselle järjestölle" eli levittämään lahkon propagandakirjallisuutta, etsimään käännynnäisiä sekä maksamaan Vartiotornin pedofiliaoikeudenkäyntien kustannuksia.

Lisäksi huono omatunto vaientaa kriittisen järjen äänen. Lahkon älyttömyydet ja oppimuutokset uppoavat kuin veitsi voihin sellaiseen, jota vaivaa syyllisyys ja huono omatunto muka Jehovan, oikeasti hallintoelimen edessä.

Kun lahkolainen on sisäistänyt hallintoelimen syyllistävät opetukset seksuaalisuudesta, niin lahkolainen alkaa itse kontrolloida ja syyllistää itseään. Tuloksena on entistä nöyrempi ja pelokkaampi lahkolainen, joka uskoo ja tekee kaiken, mitä hallintoelin haluaa.

Pirullisen nerokasta lahkojohdon näkökulmasta!

Re: JW.ORG varoittaa nuoria flirttailun vaaroista

Kirjoittaja Nukahtanut » 21.01.2017 23:50

JarkkeParkkeBabylon5 kirjoitti: Jehovantodistajana pärjää parhaiten kun ei suhtaudu kaikkiin neuvoihin liian vakavasti. Jos esim suhtautuu kaikkeen Jehovan valona mitä hallintoelin suoltaa niin voi olla ettei uskalla edes seurustella, eikä mennä edes naimisiin. Sehän voisi olla vaikka haureutta.
Noilla tiukkapipoilla on jo nimitys: tienraivaaja :D

Tottahan se on, että kaikkea ei kannata ottaa turhan tarkasti, mutta toki hallintoelin haluaa hallita jäsenten seksuaalisuutta myös...

Ylös