Anonymous uhkaa Watchtoweria

Lähetä vastaus


Tämän kysymyksen tarkoitus on estää roskapostitusta foorumille.
Hymiöt
:D :) :( :o :shock: :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :geek: :ugeek: :angel: :clap: :crazy: :eh: :problem: :shh: :shifty: :sick: :silent: :think: :thumbdown: :thumbup: :wave: :wtf:

BBCode on Käytössä
[img] on käytössä
[url] on käytössä
Hymiöt ovat käytössä

Otsikko
   

Laajenna näkymää Otsikko: Anonymous uhkaa Watchtoweria

Re: Anonymous uhkaa Watchtoweria

Kirjoittaja Vieras » 23.07.2012 23:20

Sen olen itse profetoinut jo muutama vuosi sitten.

Re: Anonymous uhkaa Watchtoweria

Kirjoittaja Vieraas » 23.07.2012 22:37

Vieras kirjoitti:Ehkäpä siinä on se hyvän ja pahan välinen taistelu josta koko harma käynnistyy. :)
"Siitä" Harmasta en tiedä, mutta Watchtowerin omakohtainen Harma on jo alkanut. :) Kymppi vetoa.

Re: Anonymous uhkaa Watchtoweria

Kirjoittaja Vieras » 23.07.2012 22:06

Ehkäpä siinä on se hyvän ja pahan välinen taistelu josta koko harma käynnistyy. :)

Re: Anonymous uhkaa Watchtoweria

Kirjoittaja Vieraas » 23.07.2012 21:52

Vieras kirjoitti:Et tunnu uskovan Pyhän Hengen it-taitoihin.
Pyhä henki tuntuu ainakin tarvitsevan maailmallisen liikeyrityksen apua hosting-palveluun. Saatanan palveluksessa olevan Anonymous-ryhmän ja Jehovan palveluksessa olevan Watchtowerin it-osaston taistelu on vielä kesken.

Re: Anonymous uhkaa Watchtoweria

Kirjoittaja SonOfJesus » 23.07.2012 15:53

Vieras kirjoitti:Et tunnu uskovan Pyhän Hengen it-taitoihin.
Ehkä hallintoelimeen pitäisi saada joku it-taitoinen?

Re: Anonymous uhkaa Watchtoweria

Kirjoittaja Vieras » 23.07.2012 13:59

Et tunnu uskovan Pyhän Hengen it-taitoihin.

Re: Anonymous uhkaa Watchtoweria

Kirjoittaja Vieraas » 23.07.2012 13:25

Anonymous ei ole nyt päivittänyt tietoja projektista pariin päivään. Nettitietojen mukaan ADMIN2000-palvelimelta on saatu talteen useampikin tiedosto. Kryptauksen purkaminen ei ole todellakaan helppo nakki. Saattaa kestää pitkään, mikäli onnistuu lainkaan. Riippuu aivan ryhmän hakkerointitaidoista. Toivottavasti ainakin sähköposteihin päästään käsiksi. Seuraava vaihe on sivustojen kaataminen, mikä nyt on lähinnä mielenosoitus, mutta toivottavasti tuo huomiota meneillään olevalle oikeudenkäynnille.

Anonymous koostuu lahkon toiminnan suhteen täydellisistä noviiseista. Tämän paljastaa sekin, että he ovat luulleet joitakin Watchtoweria kritisoivia sivustoja järjestön ylläpitämiksi.

Esitän profetian: tulevissa konventtipuheissa tullaan kertomaan, miten luopiot, ehkä jopa kansainvälinen luopiojärjestö on yrittänyt sabotoida seuran sivustoja. Järjestön historiallinen kämmäys, jonka takia jw.orgin julkaisu myöhästyy ainakin kolmella kuukaudella voidaan parhaassa tapauksessa saada myös luopioiden piikkiin, vähintäänkin rivien välistä. Lisää räikeitä valheita odotettavissa.

Kävi Anonymous-projektissa miten tahansa, nyt tiedetään miten helposti VT-propagandan siirtäminen nettiin kääntyy järjestön tappioksi. Hallintoelin toimii nyt pelikentällä jossa se tulee häviämään 6-0.

Re: Anonymous uhkaa Watchtoweria

Kirjoittaja Vieraas » 21.07.2012 16:46

Filippos kirjoitti:Nykyisen kaltaisten kryptausten purku vaatii kans lähinnä kapasiteettia raudalla mitattuna - mitä useampi kotikone raksuttaa, sitä nopeammin krypti todennäköisesti aukeaa. Tämä johtuu kryptausten standardisoinneista, joissa turvaaminen tapahtuu lähinnä suuriin variaatioihin perustuvaan avaimeen.
Jotain tällaista olen myös ymmärtänyt, vaikka aihetta en tarkkaan tunnekaan. Anonymouksella ainakin löytyy numeronmurskausvoimaa, jos sitä voidaan jakaa eri koneiden kesken.

Näissä ja muissakin metodeissa heikoin lenkki tietysti tuppaa olemaan ihminen. Työelämässä olen joskus joutunut käyttämään kaikkien meilien PGP-kryptausta ison asiakkaan kanssa. Proseduuriin kuului, että henkilökohtaiset PGP-avaimet vaihdettiin tekstiviestinä. Usein ne kuitenkin kiireessä siltikin vaihdettiin sähköpostilla, ja joidenkin yhteyshenkilöiden kohdalla ei kryptattu lainkaan. Eli se siitä tietoturvasta.

Watchtower on käsittääkseni siirtynyt/siirtymässä Betel-seurakunta -akselilla meileissä kryptaukseen. Se ei edellä välttämättä ole lainkaan turvallisempi vaihtoehto: dekryptattu aineisto on jo valmiiksi digitaalista ja kummasta tahansa päästä saattaa löytyä vuotaja. Nyt kun Watchtower-laiva alkaa vajota, uskaltaisin väittää vuotajia ilmaantuvan lisää.

Re: Anonymous uhkaa Watchtoweria

Kirjoittaja Filippos » 21.07.2012 00:48

Nykyisen kaltaisten kryptausten purku vaatii kans lähinnä kapasiteettia raudalla mitattuna - mitä useampi kotikone raksuttaa, sitä nopeammin krypti todennäköisesti aukeaa. Tämä johtuu kryptausten standardisoinneista, joissa turvaaminen tapahtuu lähinnä suuriin variaatioihin perustuvaan avaimeen.

Re: Anonymous uhkaa Watchtoweria

Kirjoittaja Vieraas » 20.07.2012 13:52

Tony kirjoitti:Hakkerihommeleista sen kummemin tietämättömänä mietiskelen, että eikö se ole aika riskaabelia tuoda ensin tavoitteet julki ja vasta sen jälkeen käydä hommiin. Kohde saa aikaa varautua hyökkäykseen. Yritän siis sanoa että voiko olla mahdollista, että tämä poppoo toimii ensin, ja tiedottaa tavoitteet kun niistä riittävä osa on jo saavutettu?
En ole itsekään asiantuntija, mutta Anonymouksen tapauksessa kyseessä taitaa olla välttämätön paha. Mielenosoitusten tapaan toiminta perustuu joukkovoimaan, ja joukkojen kerääminen vaatii avointa koollekutsumista. Epäilisin, että homman edetessä tapahtuu viestintää myös piilossa.
Anonymous seems to follow a consensus-based approach like the Occupy movements. Someone will put an idea out on one of the online chats used by Anonymous, and see if it gains traction. Some, like supporting Arab Spring protesters or the takedown of PayPal, Mastercard and Visa in support of Wikileaks, attracted huge attention. Others, like plans to attack the Toronto Stock Exchange, fizzled out. (http://bit.ly/NCrF3F)

Itse operaatioiden tulokset kai ovat olleet vaihtelevia. Skientologeille ei saatu mitään välitöntä tuhoa aikaan, mutta nyt aika moni suuren yleisön jäsen tietää millainen joukko sekopäitä on kyseessä.

Pelkkä palvelunestohyökkäys (DoS) ymmärtääkseni tarvitsee lähinnä riittävän määrän koneita, käytännössä ainut suojaus näitä vastaan taitaa olla vielä isompi määrä rautaa kohteen päässä?

Joku kryptattujen tiedostojen purkaminen onkin sitten ihan eri luokkaa, en pitäisi ollenkaan varmana että onnistuu. Juuri mitään kryptauksesta en ymmärrä. PGP:n käytöstä itselläni on jonkin verran kokemusta, siinä ainakin sähköpostikäytössä on tehty asiat vaikeiksi erilaisten suojausavainten keskinäisellä vaihtamisella. Sehän se kryptauksen idea juuri on, suojata tieto ulkopuolisilta.

Yksi pointti on, että reunaehdot huomioiden Watchtowerin it-yksikkö ei takuulla ole mitään maailman huippua. Tietoturva-asioissa voivat tietysti käyttää myös pätevää ulkopuolistakin apua, en tiedä.

En epäile, että Watchtowerin saitteja ei saataisi heposti nurin, tiedon kalastelu onkin sitten toinen juttu. Suunnittelmissa näytti olevan mahdollisimman monen sähköpostin nappaaminen, ne olisivat todellinen aarre lisäpaljastuksten pohjaksi.

Anonymous uhkaa myös vaihtaa omat viestinsä Watchtowerin pääsivuille. Nyt kun seuran dinosaurukset ovat päästäneet internetin pannasta ja suosittelevat todistajiakin käymään sivuillaan, olisi varsin ikävää jos vastaan tulisi ensimmäisenä tietoa seuran hyväksikäyttöoikeudenkäynneistä. :) Vielä parempi olisi, jos hyökkäys tehtäisiin uuden jw.orgin julkistuspäivänä syyskuussa.

Jos ei muuta, niin aika suuri määrä huomiota tällä on mahdollista saada, Anonymous pääsi tänä vuonna TIME-lehden 100 vaikutusvaltaisimman "ihmisen" joukkoon. Tämä operaatiohan on muuten osa Anonymouksen hyökkäystä erilaisia pedo-organisaatioita vastaan.

Re: Anonymous uhkaa Watchtoweria

Kirjoittaja Tony » 20.07.2012 07:35

Vieraas kirjoitti:
SuurinBabylon kirjoitti:Pitäkkää meidät ajan tasalla siitä miten Anonymouksen suunnitelmat etenevät. Linkit noihin pasteihin olis kans ihan kivat.
Nettitietojen mukaan Anonymouksella olisi nyt hallussaan 2,25 gigan tiedosto mainitulta palvelimelta, mutta kryptattua tavaraa.

Keskustelua j-w.netissä: http://bit.ly/NBYEWO
Hakkerihommeleista sen kummemin tietämättömänä mietiskelen, että eikö se ole aika riskaabelia tuoda ensin tavoitteet julki ja vasta sen jälkeen käydä hommiin. Kohde saa aikaa varautua hyökkäykseen. Yritän siis sanoa että voiko olla mahdollista, että tämä poppoo toimii ensin, ja tiedottaa tavoitteet kun niistä riittävä osa on jo saavutettu?

Re: Anonymous uhkaa Watchtoweria

Kirjoittaja Vieraas » 20.07.2012 06:26

SuurinBabylon kirjoitti:Pitäkkää meidät ajan tasalla siitä miten Anonymouksen suunnitelmat etenevät. Linkit noihin pasteihin olis kans ihan kivat.
Nettitietojen mukaan Anonymouksella olisi nyt hallussaan 2,25 gigan tiedosto mainitulta palvelimelta, mutta kryptattua tavaraa.

Keskustelua j-w.netissä: http://bit.ly/NBYEWO

Re: Anonymous uhkaa Watchtoweria

Kirjoittaja KN » 19.07.2012 11:57

Viljo kirjoitti:
KN kirjoitti:Olisi kyllä korkea aika saada selville mistä tuo lähes 25000 pedofiilia oikein koostuu.
Totta. Ihmettelen silti miksi rajasit naiset pedofiilien ulkopuolelle.

http://www.child-safety-for-parents.com ... phile.html
No joo, täytyy hieman muuttaa mielipidettä. Ruotsalainen tutkimus, joka on harvinainen lajissaan väittää, että 10-20% pedofiileista on naisia. Tuomion saaneista pedofiileista noin 1% on naisia, joten jäin miettimään missä tämä oikein mättää. Syitä oli moninaisia, alkaen siitä, että naisille yleensäkin tarjoillaan lievempiä tuomioita. Jokainen perehtyköön jos kiinnostaa.

Jos tuo 10% otetaan huomioon, niin tuosta "listajengistä" naisia löytynee noin 2500. Saattaa olla, että nuoria tyttöjä on uhreina enemmänkin, kun tietää jehovantodistajien tyylin, jossa vanhempi sisar vetää tutkistelua tytölle/tytöille.

KN

Re: Anonymous uhkaa Watchtoweria

Kirjoittaja SuurinBabylon » 19.07.2012 01:30

Pitäkkää meidät ajan tasalla siitä miten Anonymouksen suunnitelmat etenevät. Linkit noihin pasteihin olis kans ihan kivat.

Re: Anonymous uhkaa Watchtoweria

Kirjoittaja Tuhmeliini » 17.07.2012 21:58

Valtava määrä meiliosoitteita ja nimiä tongittu esiin hakkerointia varten, serveriosoitteita otettu selville. Alla mielenkiintoisia yksityiskohtia.

775.
Updated July 17 2012

776.


777.
Towerwatch website is taken off list. they are the good guys

778.


779.
Protest happening

780.


781.
New shiny things

782.


783.
Emails

784.


785.
Money people within jehovah witness watchtower

786.


787.
Server names where pedophile lists are stored

788.


789.
Locations of all JW locations all over the US

571.
There is one elder in-particular that may have good information connected to him. His name is Gary Abrahamson and is from a Fremont California Kingdom Hall. This is the congregation where Candace Conti attended. He is also one who first testified in court and refused to turn over information requested by her attorney. Just a thought. This kingdom hall should have some good information connected to it concerning child abuse.

572.
Thanks Sami
576.
lorenz reibling's email is LReibling@tiholdings.com

577.


578.
=

579.


580.
he is one of the founders of taurus investment group.

581.


582.
=

583.


584.
During the production of Knocking, the directors contacted the

585.
society and because it was a non JW wanting to make the film, there

586.
was a conflict of interest. one of the higher ups in the org contacted

587.
lorenz because he's got cash, and so he and his family set up a trust

588.
(reibling family trust or something like it) to give the directors

589.
cash.

590.


591.
=

592.


593.
richard rmoake@jw.org

594.
the brother that approached lorenz is gene smalley, who is an alcoholic and a higher up in bethel.

Ylös