Luopioiden valheet paljastettuina

Lähetä vastaus


Tämän kysymyksen tarkoitus on estää roskapostitusta foorumille.
Hymiöt
:D :) :( :o :shock: :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :geek: :ugeek: :angel: :clap: :crazy: :eh: :problem: :shh: :shifty: :sick: :silent: :think: :thumbdown: :thumbup: :wave: :wtf:

BBCode on Käytössä
[img] on käytössä
[url] on käytössä
Hymiöt ovat käytössä

Otsikko
   

Laajenna näkymää Otsikko: Luopioiden valheet paljastettuina

Re: Luopioiden valheet paljastettuina

Kirjoittaja Vieras » 27.07.2012 13:24

Toisaalta lahko ratsastaa nimenomaan Raamatulla, loisii kristinuskolla kuten täällä on joskus joku sanonutkin. Raamattu on peruste tulla ovelle, että siitä on oma painos, vain myönnetään jos kysytään, ainakin ennen oli ohje sanoa että se on samanlainen kuin kirkon Raamattukin.

"omavaraiset onnelakombinaatit nyykähtävät yleensä erimielisyyksiin"

-Meikäläistä aina rupeaa niin naurattamaan ja palaa mieleen, kun Saksassa olivat nuoret perustaneet kommuunin. Se kun oli lopulta pitänyt terveydenhoitoviranomaisten sulkea kirppujen yms leviämisen vuoksi.

Re: Luopioiden valheet paljastettuina

Kirjoittaja Markku Meilo » 27.07.2012 11:06

JarkkeParkkeBabylon5 kirjoitti:Minusta jehovantodistajien olisi rehellisempää perustaa uusi valo, jonka mukaan raamattu heitetään roskikseen ja ainoastaan vt ja he-lehdet ja muu jt-kirjallisuus käyttöön...
Sehän olisi lähinnä nykytilanteen tunnustaminen.
raamattu kun aina on aiheuttamassa jakaumia ja ristiriitoja.
Kyllä niitä jakaumia ja ristiriitoja syntyy ihan ilman Raamattuakin, kaikenlaiset omavaraiset onnelakombinaatit nyykähtävät yleensä erimielisyyksiin. Vt-seuran näennäinen yhtenäisyys pysyy yllä erottamisella ja sen pelolla.

Re: Luopioiden valheet paljastettuina

Kirjoittaja YksinäinenSusi » 27.07.2012 10:55

Minusta jehovantodistajien olisi rehellisempää perustaa uusi valo, jonka mukaan raamattu heitetään roskikseen ja ainoastaan vt ja he-lehdet ja muu jt-kirjallisuus käyttöön, raamattu kun aina on aiheuttamassa jakaumia ja ristiriitoja.

Re: Luopioiden valheet paljastettuina

Kirjoittaja Jaakko Ahvenainen » 26.07.2012 19:47

Sen vähäisen ajan, mitä tämä foorumi on pystyssä ollut ja sitä aktiivisesti seuranneena epäluopiona, voin todeta, etten ole näitä kuuluisia "luopiovalheita" silmiini saanut. On sitten erikseen, mitä kukin kuuluisista "Vieraista" on suoltanut.

Mielenhallinta on hyvin oikea termi kuvaamaan jehovantodistajuutta, sillä juuri tätä se on, sen vähäisen kokemukseni perusteella, mitä tähän lahkoon olen päässyt perehtymään. Kaikkein suurimmaksi "synniksi" olen havainnut heidän jumalansa, kollektiivisen viestintäkanavan, hallintoelimen, arvostelun.

Sopinee myös kysyä, mikä on todistajien omalle kielelle mulkatun ja oppiansa tukevan "Raamatun" arvo. Edes senkään auktoriteettia en ole havainnut todellisuudessa olevan. Huomattavasti auktorisoidumpi on Vartiotornin tutkittava laitos sekä muu kirjallisuutensa. Käyköön tässä yhteydessä esimerkkinä vaikka bt-FI, "Todista perusteellisesti Jumalan valtakunnasta", joka kokee olla sellainen, lähinnä "muka", katsaus Apostolien tekoihin ja sieltä vedettyihin johtopäätöksiin nykyaikaan.

On suorastaan inhottavaa lukea suoranaista valhetta totuuden kääreessä.

Re: Luopioiden valheet paljastettuina

Kirjoittaja ajoulupukisti » 26.07.2012 18:45

Paha iso veli kirjoitti::D Liisasta tulee mieleen.. ...kauhukuvani ja -uneni siitä kuinka yritän puhua järkeä todistajakaverille, joka katsoo lasittunein silmin ja korvat suljettuina tai aivot himmennettyinä minua ja ikäänkuin mitään kuulematta, ymmärtämättä ja tajuamatta havahtuu lopetukseeni ja alkaa sättiä minua pahaksi luopioksi ja kysyy millä sivuilla oikein olen käynyt. Ottaen huomioon kuinka älykkäitä eläimiä ihmisten pitäisi olla, jopa ja varsinkin JT-oppien mukaan, tekee hirveän paha ajatella että miljoonat muuten fiksut ihmiset voivat olla noin mielenvammaisia, joille ei voi puhua järkevästi. Sitä toki kutsutaan aivopesuksi. Mutta silti. Käsittämätöntä.

T.Paha iso susi
Äly jumittuu herkästi. Ihminen on pohjimmillaan tyhmä laumaeläin, jos tämä fakta lohduttaa. Historia on puolillaan katolilaista kirkkoa, cargokultteja, ufokultteja, natsisaksaa, kommunismia, kapitalismia, robinin täydellistä front side olvia, ilmastonmuutoksen kieltoa, homeopatiaa, mesmerismiä, jalkapallohuligaaneja, lupauksia rikkauksista ja ikuisesta nuoruudesta unohtamatta keskuspankin tarjoamaa kvantitatiivista helpotusta.

Re: Luopioiden valheet paljastettuina

Kirjoittaja Vieras » 26.07.2012 18:04

"On hyödytöntä yrittää kumota luopioiden tai muiden Jehovan järjestöä arvostelevien väitteitä. Todellisuudessa on hengellisesti vaarallista ja sopimatonta perehtyä heidän aineistoonsa, onpa sitä tarjolla painetussa muodossa tai internetissä.""

Hyödytöntähän se on oikeassa olevan puhetta yrittää kumota.

Aktiivitodistaja, miksi tuossa ei saman tien neuvota että lehtityrkytys ja myyntipuhe on suunnattava sille, joka ei tunnu olevan perillä mistään ?

Re: Luopioiden valheet paljastettuina

Kirjoittaja Voimantorni » 26.07.2012 17:58

Lissu vain noudattaa tätä Vt-seuran erinomaista ohjetta:
"On hyödytöntä yrittää kumota luopioiden tai muiden Jehovan järjestöä arvostelevien väitteitä. Todellisuudessa on hengellisesti vaarallista ja sopimatonta perehtyä heidän aineistoonsa, onpa sitä tarjolla painetussa muodossa tai internetissä."

(Vartiotorni 15. toukokuuta 2012, s. 26)
Mitä ilmeisimmin Liisankin mielestä "on hyödytöntä" yrittää kumota järjestöönsä kohdistettua kritiikkiä. Niinpä hän ei edes yritä. Tietysti asiaan voi vaikuttaa myös tuo Markun viimeisimmässä kommentissaan esiin nostama mahdollisuus.

Re: Luopioiden valheet paljastettuina

Kirjoittaja Markku Meilo » 26.07.2012 16:49

SuurinBabylon kirjoitti:Ei voi kuin ihmetellä miten suureen itsepetokseen ihmismieli kykenee.
Ikävä todeta, mutta mun oli mahdoton välttyä ajatukselta ettei hissi mene ylimpään kerrokseen, niin omituista se suolto oli.

Re: Luopioiden valheet paljastettuina

Kirjoittaja SuurinBabylon » 26.07.2012 16:04

Aikaa sitten Liisa ilmoitti elävänsä avoliitossa ja olevansa silti jehovantodistaja.
Ei voi kuin ihmetellä miten suureen itsepetokseen ihmismieli kykenee.

Re: Luopioiden valheet paljastettuina

Kirjoittaja Mag Mell » 26.07.2012 15:02

JarkkeParkkeBabylon5 kirjoitti:esimerkki kehäpäätelmästä:
Liisa kirjoitti:
"Varsin totta pitävä väite, että entiset jt luopiot eivät tiedä mitä puhuvat sillä Raamatussa sanotaan, että omasta keskuudestanne nousee miehiä, jotka puhuvat vääristeltyjä asioita vetääkseen opetuslapset mukaansa.Apt.20: 30"


Liisa kirjoitti:
"Kun olen joskus luopioiden valheita kuunnellut, muuttuneita ja vääristeltyjä asioita televisiosta, ymmärrän Raamatun sanomaa vieläkin paremmin. Sitä, että ei heistä syyttä varoitella."
Tiivistettynä siis: luopiot puhuvat potaskaa koska raamattu sanoo niin, ja toisaalta koska luopiot puhuvat potaskaa, todistaa se raamatun olevan oikeassa.
Jepjep.

Re: Luopioiden valheet paljastettuina

Kirjoittaja Markku Meilo » 26.07.2012 12:04

Vieras kirjoitti:Tuosta tulisi laittaa vastine tai muuten kirjoitus samaan lehteen.
Jos arvaan oikein, niin tuo on KSML:n keskustelupalstalta, olen tuon Liisan kanssa yrittänyt aikoinaan kirjoitella, mutta huonolla tuloksella, hän ei vastaa asiaan, vaan suoltaa kaiken aikaa omiaan. Aikaa sitten Liisa ilmoitti elävänsä avoliitossa ja olevansa silti jehovantodistaja.

Re: Luopioiden valheet paljastettuina

Kirjoittaja Vieras » 26.07.2012 11:39

Tuosta tulisi laittaa vastine tai muuten kirjoitus samaan lehteen.

Että siinä jehovantodistajankirjoitukseksi on harvinaista se, että tulee esiin heidän maailmankuvansa mustavalkoisuus, esim. kun he kehuvat raamatuntemustaan, niin eroamisen jälkeen ei sitten Raamatusta tiedetäkään mitään. Tuo on osa sitä jäsenen todellista maailmankuvaa, minkä vuoksi hän myös esim. on valmis kuolemaan verensiirtokiellon vuoksi. Hän ei tiedä että hänen uskontonsa lehti kehui verensiirtoa kun se otettiin käyttöön, ei uskoisi sitä, mutta ei yrittäisi ottaa selvääkään siitä koska selvänottaminen on kiellettyä.

Liisan kirjoitus siis oli poikkeava, yleensä jehovantodistajan kirjoitus olisi sillä tavoin heistä kertovaa, että se houkuttelisi mukaan, käytännössä aloittamisen yhteydessä puhutaan niin sanotusta rakkauspommituksesta, sen hyväksyvä saa sitten tipoittain oppejakin, mutta se johtaa sitten tuohon mustavalkoiseen maailmankuvaan ja lopulta esim. siihen että uskontojen uhrien tuki r.y:n asiakaskunnasta suurin ryhmä ovat jehovantodistajat.

Mukailkaa ja pankaa paremmaksi, pankaa lehteen nimellä tai ex-jt.nä, ei se ota jos ei annakaan kun sen sähköpostaa

Re: Luopioiden valheet paljastettuina

Kirjoittaja YksinäinenSusi » 26.07.2012 11:07

Paha iso veli kirjoitti::DOttaen huomioon kuinka älykkäitä eläimiä ihmisten pitäisi olla, jopa ja varsinkin JT-oppien mukaan, tekee hirveän paha ajatella että miljoonat muuten fiksut ihmiset voivat olla noin mielenvammaisia, joille ei voi puhua järkevästi. Sitä toki kutsutaan aivopesuksi. Mutta silti. Käsittämätöntä.

T.Paha iso susi
Tämä on selvästikin yksi ihmisen vioista, ja tätä uskonnolliset järjestelmät ovat älynneet menestyksellisesti käyttää hyväksi, koska uskonnon jäsenet tuovat rahan uskonnollisille johtajille.
Se on markkinarako, joka kannattaa hyödyntää niin kauan kuin se on mahdollista.

Uskon että ihminen lajina joutuu kehittymään tämän yli siksi, että uskonnot nyt vain tuovat niin paljon harmia ihmisten elämään, pahasta täytyy päästä pois ja kasvamalla sen yli se ainoastaan onnistuu.

Jopa jehovan järjestökin tavallaan myöntää tämän opettaessaan, että tulisi aika jolloin ihmiset kääntyisivät kaikkea uskontoa vastaan, mutta motiivi nyt tietysti löytyy vain saatanasta.

Jehovan todistajien järjestö ei voi päätellä koskaan sitä , että motiivi voisi löytyä vaikka vaan pelkästään kyllästymisestä uskontoon ja sen tuomiin vaikeuksiin, ei - syy on aina saatanan.

Nämä virheelliset motiivi-käsitykset johtavat uskontoa itseään harhaan ja turmioon, koska syy on siis väärässä paikassa ja sitä ei voida ratkaista oikein.

Re: Luopioiden valheet paljastettuina

Kirjoittaja YksinäinenSusi » 26.07.2012 10:57

Liisan usko siihen, että lupiot puhuvat valhetta ja vääristeltyjä asioita, selvästikin perustuu pelkästään siihen, että "koska raamattu sanoo niin, niin siksi asia on niin".

Tämä ei ole tietystikään oikeuden mukaista luopioita kohtaan, koska näitä luopioiden valheita Liisa ei ala tutkimaan tarkemmin ja selvittämään, että millä tavoin ne ovat valheellisia.

Liisa ei siis pureudu syvemmälle ja ala erottamaan asioita raamatun kaksiteräisellä miekalla, vaan tyytyy vaan kehäpäätelmään, että "luopiot puhuu valhetta siksi, koska raamattu sanoo niin, ja jehovan järjestö sanoo niin".

Tämä ei ole maailmallisista tietystikään vakuuttavaa asiainkäsittelyä ja maailmallinen on taipuvaisempi uskomaan luopiota, koska luopio perustelee asiansa ja karttaa kaikenlaisia kehäpäätelmiä.

Eli luopiot ovat vahvoilla, kehäpäätelmät eivät voi mitenkään voittaa luopioiden syvää asiainkäsittelyä.

Kehäpäätelmistä - oppimaton maailmallinenkin näkee heti läpi - koska kehäpäätelmät ovat lapsellisuudessaan älyttömiä ilmauksia, joista kuvastuu kaikenlaisen terveen järjen puute.

esimerkki kehäpäätelmästä:
Liisa kirjoitti:
"Varsin totta pitävä väite, että entiset jt luopiot eivät tiedä mitä puhuvat sillä Raamatussa sanotaan, että omasta keskuudestanne nousee miehiä, jotka puhuvat vääristeltyjä asioita vetääkseen opetuslapset mukaansa.Apt.20: 30"

asia on siis Liisan mielestä siksi niin, sillä raamattu sanoo sen olevan niin, muita perusteluja ei tarvita

Liisa kirjoitti:
"Kun olen joskus luopioiden valheita kuunnellut, muuttuneita ja vääristeltyjä asioita televisiosta, ymmärrän Raamatun sanomaa vieläkin paremmin. Sitä, että ei heistä syyttä varoitella."

Miksi Liisa sanoo - kuunneltuaan luopioiden valheita - niiden olevan valheita ja vääristyneitä asioita?

Se johtuu siitä, että hän on mielenhallinnassa ja ei voi syventyä noihin valheisiin tarkemmin, osoittaakseen ovatko ne valheita vai eivät.

Liisa tyytyy vain tuomitsemaan luopioiden valheet - valheiksi , koska raamattu ja järjestö sanoo niiden olevan valheita, oma ehtoista tutkimusta ei tarvita , eikä sitä saa edes suorittaa, koska se olisi osoitus epäuskosta.

Re: Luopioiden valheet paljastettuina

Kirjoittaja Paha iso veli » 26.07.2012 01:31

:D Liisasta tulee mieleen.. ...kauhukuvani ja -uneni siitä kuinka yritän puhua järkeä todistajakaverille, joka katsoo lasittunein silmin ja korvat suljettuina tai aivot himmennettyinä minua ja ikäänkuin mitään kuulematta, ymmärtämättä ja tajuamatta havahtuu lopetukseeni ja alkaa sättiä minua pahaksi luopioksi ja kysyy millä sivuilla oikein olen käynyt. Ottaen huomioon kuinka älykkäitä eläimiä ihmisten pitäisi olla, jopa ja varsinkin JT-oppien mukaan, tekee hirveän paha ajatella että miljoonat muuten fiksut ihmiset voivat olla noin mielenvammaisia, joille ei voi puhua järkevästi. Sitä toki kutsutaan aivopesuksi. Mutta silti. Käsittämätöntä.

T.Paha iso susi

Ylös