Jääkausi

Yleistä keskustelua Jehovan todistajista.

Valvoja: Moderaattorit

Markku Meilo
Viestit: 13450
Liittynyt: 24.04.2007 10:28

Re: Jääkausi

Viesti Kirjoittaja Markku Meilo »

Aaac kirjoitti:Oliko tuo Parkkunen se, joka raahasi jääkuutioita tunturinlaelle?
Näin muistelisin ja Spede oli juonessa mukana.
Pyrkimykseni olkoon kaikkia miellyttävän keskusteluilmapiirin luominen.
Vieras

Re: Jääkausi

Viesti Kirjoittaja Vieras »

voidaanvoidaan vetää hiasta superevoluutiokortti. Se sama kortti, joka selittää eläinten nopean
muotoistumisen vedenpaisumuksen jälkeen

Superevoluutiokortti ?

Raamattu ei puhu superevoluutiosta. Tieteellinen tutkimus ei ole paljastanut mitään superevoluutiota jääkauden jälkeen.

Tuo kortti näyttää tieteellisen tutkimuksen väärentämiseltä ja valehtelemiselta oppilauseeksi lahkon tarpeisiin.

Minkälaisia kysymyksiä tästä sitten tulisi lahkolaiselle muodostaa ?

Että mikä on opin opin alkuperä, Raamattu, tieteellinen tutkimus vai jumalallinen ilmoitus pyhälle maan päällä olevalle vastaanottajalle ? ?

???????????????????????

Onko tuossa hedelmällinen lähtökohta ruveta keskustelemaan evoluutiosta yleensä, sehän näyttäisi sisältävän jonkinlaisen evoluution hyväksymisen, kun ihan superista puhuu (eikös joskus jonkun öljyvirman jotain pensaakin kaupiteltu superina ?)
PoterO

Re: Jääkausi

Viesti Kirjoittaja PoterO »

Evoluutioteorian vastustustamisen yhteydessähän kaikki tieteelliset ajoitusmenetelmät esitetään vähintäänkin epävarmoina, joten siltä pohjalta on aina hyvä kyseenalaistaa kaikki tiedemiesten kertomat vuosiluvut. Jääkausi muuttuu vedenpaisumukseksi, sillä tiedemiehet ovat taas laskeneet jokusen tuhatta vuotta väärin.

Evoluutioteorian vastustaminen näyttää vievän pohjan kaikelta muultakin tieteelliseltä ajattelulta.
Vieras

Re: Jääkausi

Viesti Kirjoittaja Vieras »

Lipsahti tuo jääkauden jälkeinen, kun oli kysymys vedenpaisumuksen jälkeisestä.

Mutta tieteellisen ajattelun puuttumisesta huolimatta tulee tuollaisista tosiasioiden asettelemisesta lahkon tarpeisiin, siitä tulee alttius puhua itsensä pussiin, ja sitä on aina, tulisi vain sen aikaa funtsata, että keksii missä se pussi milloinkin on.
wolframium
Viestit: 1070
Liittynyt: 05.06.2007 17:22

Re: Jääkausi

Viesti Kirjoittaja wolframium »

rippeli kirjoitti:Ennen vedenpaisumustahan maa oli kokonaan muutettavissa paratiisiksi. Paratiisi ei voi olla jääkentällä!?
Vt-seuran virallista kantaa kuvastanee se "Kirjani Raamatun kertomuksista" -kirjasta löytyvä kuvatus, jossa esiparatiisillinen maa kuvataan olevan punahehkuinen (ja mahdollisesti mustalaavainen??) tulimeri. Siinähän mallia mielikuville on ilmeisesti otettu ennenminkin kristikunnan helvetistä kuin ateistien pakkasesta :lol:
rippeli kirjoitti:Ennen vedenpaisumusta tuolla päittemme yläpuolella oli teorian mukaan valtava vesivaippa, joka piti ilmaston tasaisen lämpimänä koko maapallolla. Kun vedenpaisumus sitten koitti, taivaan vesivarastot rysähtivät maan päälle ja hukuttivat koko maapallon ja kaiken elollisen jne...
Vt-seuralle voisi lähettää kainon kyselyn, että mitähän luonnonvakiota Iso-J on oikein rukannut, kun HookaksOot on yhtäkkiä ryöpsähtäneet ihmisten riesaksi. Henkilökohtaisesti veikkaisin maapallon pyörimisnopeuden hidastumista, jolloin keskipakoisvoiman väheneminen olisi saanut taivaallisen tsunamin Nooa(ki)n aikalaisten niskaan. :shock: :roll:
Erilaisten ja eri tavoin havainnoivien ihmisten on hyvin vaikeaa tai lähes mahdotonta ymmärtää toisiaan, koska he kutsuvat samaa asiaa eri nimillä ja eri asioita samalla nimellä.
Vastaa Viestiin