Hillary Clinton

Uskontoon liittymätön keskustelu.

Valvoja: Moderaattorit

ryhdistäytynyt
Viestit: 458
Liittynyt: 14.02.2015 18:35

Hillary Clinton

Viesti Kirjoittaja ryhdistäytynyt » 05.08.2016 12:38

Tälläkin palstalla HC on esitetty parempana vaihtoehtona Trumphille ja perusteluina on esitetty Trumphin mahdollinen sotahulluus.

Todellisuudessa Hillary Clinton on näistä se, joka on ollut aloittamassa sotia ja vallankumouksia.

Tämä verenhimoinen ämmä iloitsee suuresti Muammar Gaddafi tappamisesta:Jokainen voi miettiä mielessään, olisiko valmis iloitsemaan miehen kuolemasta, kun on nähnyt Caddafin loppuhetket.


Länsimaissa uutisista Gaddafin loppu vedettiin nopeasti pois. Huomattiin se, että suurin osa katsojista reagoi täysin eri tavalla, kuin vaikkapa murhanhimoinen Hillary Clinton eli oli surullinen ihmisen huonosta kohtelusta ja tappamisesta.

Videossa Hillary Clinton aivan oikein sanoo " tapoimme Gaddafin" Se mitä Gaddafin murhasta olen lukenut tukee tuota lausuntoa. Gaddafin autosaattueen huomasi Yhdysvaltain ilmavoimien lentokone, joka ilmoittia asian esikuntaan. Esikunta ilmoitti asian kapinallisille, eikä alueella toimiville Yhdysvaltain armeijan erikoisjoukoille? Miksi? Koska ei haluttu Gaddafin jäävän eloon ja kertovan tietonsa hänen ja läntisen maailman tekemistä salaisista sopimuksista.

Huhupuheena liikkuu tietoa, että kapinallisten mukana oli Ranskan tiedustelupalvelun upseeri, joka sai kotimaasta käskyn varmistaa se, että Gaddafi tapetaan välittömästi, no tietysti kidutuksen jälkeen. Syynä se, että Ranskan silloinen presidetti Nicolas Sarkozy oli lahjusepäilyn kohteenna ja Gaddafi olisi saattanut paljastaa yhtä sun toista:
http://www.hs.fi/ulkomaat/a1404270342981
"Ranskan entinen presidentti Nicolas Sarkozy joutuu rikostutkinnan kohteeksi. Hänen epäillään tarjonneen vaikutusvaltaa saadakseen tietoa itseään koskevasta rikostutkinnasta.
Epäilyt heräsivät yhä kesken olevasta tutkinnasta, jonka mukaan Sarkozy olisi saanut vuoden 2007 vaalikampanjaansa kymmenien miljoonien eurojen lahjukset Libyan entiseltä diktaattorilta Muammar Gaddafilta.
"

Gaddafia kidutettiin brutaalilla tavalla. Miehen peräsuoleen lyötiin puukko ja häntä hakattiin pahasti. Lopuksi häntä ammutiin päähän.
Kiinni jäädessään Gaddafi pyysi suojajoukkojensa jäseniä laskemaan aseensa, mutta heti laskettuaan aseensa heidät ammuttiin julmasti siihen paikkaan.
Kaiken näiden tietojen jälkeen, Hillary Clintonin psykopaatin nauru kuulostaa kummalliselta. Väite siitä, että olisimme paremmassa turvassa tuon sotahaukan ollessa presidentti on puppua.

Hillary Clintonin tekemisiin Syyrian sodassa palaan myöhemmin. Aikaansa seuraava tietää, että tuon ruven alla (Hillary Clinton) on paljon mätää.
"ihmisiä on helpompi huijata, kun saada heitä myöhemmin uskomaan se, että heitä on huijattu"

ryhdistäytynyt
Viestit: 458
Liittynyt: 14.02.2015 18:35

Re: Hillary Clinton

Viesti Kirjoittaja ryhdistäytynyt » 05.08.2016 18:12

Saatanallinen sotahaukka Hillary Clintonin sähköposteja on saatu hakkeroitua. Vuoden 2012 lopun sähköposteja on Wikileaks saanut hakkeroitua. Viesteissä Clinton pohdiskelee Al Assadin kaatamisella ja mahdollisesta sostatoimista Irania vastaan:

Clinton kirjoittaa 31.12.2012 lähettämässään sähköpostiviestissä:
”Paras tapa auttaa Israelia toimimaan Iranin kasvavan ydinvoimakapasiteetin kanssa on auttaa syyrialaisia kaatamaan Bashar al-Assadin hallitus. Neuvottelut, joita käydään Iranin ydinvoimaohjelman rajoittamisesta, eivät ratkaise Israelin turvallisuusongelmaa.”

”Syyrian Bashar al-Assadin hallituksen strateginen suhde Iranin kanssa sallii Iranin vaarantaa Israelin turvallisuuden – ei suoran hyökkäyksen kautta, jollaista ei Iranin ja Israelin 30 vuotta jatkuneen vihamielisyyden aikana ole ilmennyt, vaan sijaisten avulla — kuten Libanonin Hizbollahin, jota Iran ylläpitää, aseistaa ja kouluttaa Syyrian kautta. Assadin hallituksen loppu lopettaisi tämän vaarallisen liiton.”

”Assadin kaataminen helpottaisi Israelin ymmärrettäviä pelkoja siitä, että sillä ei enää olisi alueellista ydinaseylivoimaa. Sen jälkeen Israel ja Yhdysvallat voisivat kehittää yhteisen näkemyksen siitä, milloin Iranin [ydin]ohjelma on niin vaarallinen, että sotilaallisen voimankäytön voisi oikeuttaa. […] Lyhyesti: Valkoinen talo voisi liennyttää Israelin Iranista johtuvia jännitteitä ’toimimalla oikein’ Syyriassa.”


Ehkä karmeinta tekstiä tulee Hillary Clintonin avustajan Sidney Blumenthal sähköpostissa Hillary Clintonille:
”[Brittien ja Ranskan tiedustelupalvelut uskovat israelilaisten kollegojensa olevan vakuuttuneita siitä että] jos Assadin hallitus kaatuu, Iran menettää ainoan liittolaisensa Lähi-Idässä ja joutuu eristyksiin. Samaan aikaan Assadin huoneen kaatuminen voi hyvinkin laukaista lahkolaisen sodan shiiamuslimien ja enemmistönä olevien sunnimuslimien välillä Iranin alueen liepeillä, mikä israelilaisten komentajien näkemyksen mukaan ei olisi lainkaan huono juttu Israelin ja sen länsiliittolaisten kannalta. Lisäksi eräät vanhemmat israelilaiset tiedusteluanalyytikot uskovat, että tämä saattaisi jopa johtaa Iranin nykyisen hallituksen kaatumiseen.”

https://wikileaks.org/clinton-emails/emailid/18328

SIIS HEI HALOO, TÄYSMITTAINEN USKONSOTA SHIIJOJEN JA SUNNIEN KESKEN IRANIN LÄHISTÖLLÄ ON AIVAN HYVÄ JUTTU!

Siis, jos ehkä miljoonat kuolevat ja kymmenetmiljoonat lähtevät pakolaisina Eurooppaan, niin ei mitään väliä, koka hyötyjinä ovat Israel ja Yhdysvallat. Tätä käsitystä tuo esiin tuon sotahaukkaämmän avustaja. Uskon, että kovin kaukana tuosta ajattelusta ei ole Hillary Clinton.
"ihmisiä on helpompi huijata, kun saada heitä myöhemmin uskomaan se, että heitä on huijattu"

ryhdistäytynyt
Viestit: 458
Liittynyt: 14.02.2015 18:35

Re: Hillary Clinton

Viesti Kirjoittaja ryhdistäytynyt » 05.08.2016 18:53

Hillary Clinton kuuluu "aseita kapinallisille ryhmään" joka on kouluttanut ja aseistanut noin 500 miljoonalla dollarilla Syyriassa "maltillisia kapinallisia"
http://www.bbc.com/news/magazine-33997408

Kuten arvata saattaa on tuon ryhmän toimet, siis Hillary Clintonin toimet ovat menneet päin persettä. Tuolla puolella miljardilla dollarilla on saatu aseistettua joitakin kappaleita "maltillisia kapinallisia" Mitä oikein tapahtui?

Kun Hillary Clintonin painostuksesta alettiin kouluttaa "maltillisia muslimeja", niin koulutuksen ja aseistamisen jälkeen nuo "maltilliset" sitten kiittivät ja häipäisivät ääri-islamilaisiin joukkoihin. Ilmeisesti suurin osa lähti Al Nusraan ja on tuota USA:n kouluttamaa ja aseistamaa porukkaa on ISIS järjestössäkin.

Lisäksi USA:n hallinto tulee edellee "maltillista" Nour al-din al-Zenkia, joka kunnostautui viimmeksi kesäkuussa 2016 leikkaamalla 12-vuotiaalta pojalta kurkun auki Aleppossa.

Kuva

Sattuuhan sitä ja tässä Yhdysvaltain hallinto selittää, että heidän tukemilleen "maltillisille" tapahtui pieni virhe.
Kuva

Jos nyt kerran koko lähi-itää kattavaa uskonsotaa suunnitellaan, niin Hillary Clintonin tuskin edes noteraa tuota "pikku virhettä"

Kun asioista on hieman tietoa, niin Trump alkaa tuntua pyhäkoulupojalta.
"ihmisiä on helpompi huijata, kun saada heitä myöhemmin uskomaan se, että heitä on huijattu"

ryhdistäytynyt
Viestit: 458
Liittynyt: 14.02.2015 18:35

Re: Hillary Clinton

Viesti Kirjoittaja ryhdistäytynyt » 05.08.2016 22:00

Demokraattisen puolueen vaaliepäselvyyksiä paljastanut Seth Conrad Rich ammuttiin paljastuksen jälkeen.
Kuva

Nuori mies paljasti Demokraattisen puolueen korruption, siis sen, että puolue suosi Hillary Clintonia, Bernie Sandersin kustannuksella. Joistain julkaisuista tulin siihen käsitykseen, että herra olisi väittänyt, että Bernie Sandersin voitto varastettiin Hillary Clintonille.

Kuitenkin paljastusten jälkeen, jos oikein ymmärsin Seth Conrad Rich ammuttiin seuraavana päivänä.
http://www.nydailynews.com/news/crime/w ... -1.2707538

http://yournewswire.com/dnc-election-fr ... -murdered/

Täysin omaa spekulaatiota: Eliitin, rahamaailman, median ja sotateollisuuden ehdokas Hillary Clinton voittaa vaalit, eikä sitä estä mikään! Yhdysvaltain rahaeliitin valinnan esteet raivataat pois, vaikka kuinka brutaaleja keinoja käyttämällä. Viesti on annettu. Tuskimpa monikaan haluaa kulkea Seth Richin jalanjäljissä.
Viimeksi muokannut ryhdistäytynyt, 06.08.2016 10:11. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
"ihmisiä on helpompi huijata, kun saada heitä myöhemmin uskomaan se, että heitä on huijattu"

Vieraas
Viestit: 3192
Liittynyt: 20.06.2011 21:56

Re: Hillary Clinton

Viesti Kirjoittaja Vieraas » 05.08.2016 22:10

Kun ainoina vaihtoehtoina on välitön ydinsodan uhka tai mainittu “ämmä”, toivon suomalaisenakin jälkimmäistä vaihtoehtoa. Onneksi esiin alkaa tulla aika kovan luokan asiantuntijoita vääntämään asiaa rautalangasta. Ja eiköhän Trump kaiva epävakaan psyykensä ansiosta itse itsensä kuoppaan ennen vaaleja.

http://www.cnbc.com/2016/08/03/trump-as ... ports.html

http://mashable.com/2016/08/03/trump-nuclear-tweets/

http://www.nytimes.com/2016/08/05/opini ... .html?_r=0

Edit: lisäsin vielä linkin entisen ydinaseupseerin twiiteistä
Video ei ollut ohjeistusvideo.

ryhdistäytynyt
Viestit: 458
Liittynyt: 14.02.2015 18:35

Re: Hillary Clinton

Viesti Kirjoittaja ryhdistäytynyt » 05.08.2016 22:28

Todistelusi sanoma on se, että Trump voisi olla vaarallinen presidentti. Tiedän, että Hillary Clinton on varmuudella vaarallinen presidentti.

Trump on ehkä psykopaatti, Hillary on sitä varmuudella.
"ihmisiä on helpompi huijata, kun saada heitä myöhemmin uskomaan se, että heitä on huijattu"

Nukahtanut
Viestit: 1359
Liittynyt: 12.12.2015 16:03

Re: Hillary Clinton

Viesti Kirjoittaja Nukahtanut » 05.08.2016 23:14

ryhdistäytynyt kirjoitti:

Trump on ehkä psykopaatti, Hillary on sitä varmuudella.
Tämä ainakin mua häiritsee eniten. Kumpikaan ei ansaitsis presidentin virkaa...
"You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig."- The Good, The Bad and The Ugly

ryhdistäytynyt
Viestit: 458
Liittynyt: 14.02.2015 18:35

Re: Hillary Clinton

Viesti Kirjoittaja ryhdistäytynyt » 06.08.2016 09:38

Hillary Clinton esiintyy köyhien ja keskiluokan ystävänä, mutta kuitenkin jostain syystä Hillary Clintonin puhujapalkkiot maksaa suuryritykset.

Kuva

Hillary Clinton on täysin yritysten taskussa. Tilanne olisi sama, jos joku SDP edustaja saisi tuke Suomen EK:lta ruhtinaalisesti, mutta väittäisi edustavansa köyhää kansanosaa. Ai jaa, mutta näinhän tilanne on myös Suomessa :oops:

Sotahaukkaämmä on täsin korruptoitunut. Ukrainasta on kummasti valunut lahjoituksia Clintonien säätiölle. Samaan aikaan rouva oli ulkoministeri ja ärhenteli Venäjälle. On herätetty epäilys, että Ukrainalaiset oligarkit ovat ostaneet ulkoministeri Clintonilta Venäjän painostusta.

Kuva

Huhujen mukaan Obama hillitsi ulkoministeriään, joka halusi täyden rähinän päälle Syyriassa ja Ukrainassa Venäjää vastaan. Olen täysin varma, että Hillary Clinttonin ollessa presidentti tulee Suomen tilanne vaikeutumaan. Tuo sotahaukkaämmä järjestää kyllä rähinää Suomen lähialueille.
"ihmisiä on helpompi huijata, kun saada heitä myöhemmin uskomaan se, että heitä on huijattu"

ryhdistäytynyt
Viestit: 458
Liittynyt: 14.02.2015 18:35

Re: Hillary Clinton

Viesti Kirjoittaja ryhdistäytynyt » 06.08.2016 10:57

Tähän kuvaan päätän sarjani Hillary Clintonista ja samalla yritän lopettaa kirjoitteluni tällä palstalla.

Olen aivan tosissani siitä, että maailmaa ohjaa sellaiset voimat, jotka haluavat 3-maailmansodan. Velka, finassi, väestöräjähdys, ilmastomuutos ja muut asiat saavuttavat sellaiset mittasuhteet, että eliitti ratkaisee ongelmat kovalla kädellä.

Vuonna 2008 kaikki meinasi romahtaa. Silti mikään ei muuttunut, vaan maailmantalouden pyramidihuijaukseen on kasattu vain uutta lastia.

Se, että maailman kovimman sotavoiman päälliköksi nostatetaan tämän sortin hullu, jonka menneisyydestä löytyy aivan käsittämättömiä temnpauksia, niin tavallisen ihmisen olisi syytä olla erittäin huolissaan.

Olemme todellisen Harmagedonin porteilla.
Kuva
Kiitos kaikille.
"ihmisiä on helpompi huijata, kun saada heitä myöhemmin uskomaan se, että heitä on huijattu"

Vieraas
Viestit: 3192
Liittynyt: 20.06.2011 21:56

Re: Hillary Clinton

Viesti Kirjoittaja Vieraas » 06.08.2016 21:03

ryhdistäytynyt kirjoitti:Tiedän, että Hillary Clinton on varmuudella vaarallinen presidentti.
Tämä selvä.
Video ei ollut ohjeistusvideo.

Avatar
Jaakko Ahvenainen
Viestit: 8100
Liittynyt: 28.04.2007 15:41
Paikkakunta: Lieksa

Re: Hillary Clinton

Viesti Kirjoittaja Jaakko Ahvenainen » 06.08.2016 21:12

No, jos välttämättä halutaan maailman tilannetta pahentaa, ehdottomasti Trump. Onneksi valintaa ei kuitenkaan tehdä Suomessa, sillä "ulkopoliittinen ymmärrys on Suomessa täysin kehittymätöntä", kuten J. K. Paasikivi useaan otteeseen viittasi ja minkä "ryhdistäytynyt" on osoittanut.

sinner74
Ylläpitäjä
Viestit: 2754
Liittynyt: 12.01.2009 14:12
Paikkakunta: Rollo

Re: Hillary Clinton

Viesti Kirjoittaja sinner74 » 06.08.2016 22:23

ryhdistäytynyt kirjoitti: Olen aivan tosissani siitä, että maailmaa ohjaa sellaiset voimat, jotka haluavat 3-maailmansodan. Velka, finassi, väestöräjähdys, ilmastomuutos ja muut asiat saavuttavat sellaiset mittasuhteet, että eliitti ratkaisee ongelmat kovalla kädellä.
Apokalyptikkoa kehiin, ei ole sinällään kummallista että todistajuuden jäljiltä ajautuu tuohon tilaan.

Nuo kaikki mainitut ovat vakavia ongelmia, jotka pahimmillaan voivat johtaa apokalypsiin. Minulla on ainakin toistaiseksi luottoa siihen, että ongelmat ratkaistaan vähemmän tuhoisalla tavalla, tai toisella. Kun on puolet elämästään pelännyt maailmanloppua, ei enää toista puolta ole jaksanut. Annetaan ihmiselle mahdollisuus.
And Justice For All

ryhdistäytynyt
Viestit: 458
Liittynyt: 14.02.2015 18:35

Re: Hillary Clinton

Viesti Kirjoittaja ryhdistäytynyt » 06.08.2016 22:32

Jaakko Ahvenainen kirjoitti:No, jos välttämättä halutaan maailman tilannetta pahentaa, ehdottomasti Trump. Onneksi valintaa ei kuitenkaan tehdä Suomessa, sillä "ulkopoliittinen ymmärrys on Suomessa täysin kehittymätöntä", kuten J. K. Paasikivi useaan otteeseen viittasi ja minkä "ryhdistäytynyt" on osoittanut.
Jooooooo

Minun ymmärrys Yhdysvalloista taitaa olla samaa tasoa, kuin sinun ymmärrys jehovantodistajuudesta. Molemmat esiintyy jonkin sortin asiantuntijana asiassa, josta ei tiedä hevon v....a :lol:

Hyvää jatkoa vanhus.
"ihmisiä on helpompi huijata, kun saada heitä myöhemmin uskomaan se, että heitä on huijattu"

ryhdistäytynyt
Viestit: 458
Liittynyt: 14.02.2015 18:35

Re: Hillary Clinton

Viesti Kirjoittaja ryhdistäytynyt » 06.08.2016 22:37

sinner74 kirjoitti:
ryhdistäytynyt kirjoitti: Olen aivan tosissani siitä, että maailmaa ohjaa sellaiset voimat, jotka haluavat 3-maailmansodan. Velka, finassi, väestöräjähdys, ilmastomuutos ja muut asiat saavuttavat sellaiset mittasuhteet, että eliitti ratkaisee ongelmat kovalla kädellä.
Apokalyptikkoa kehiin, ei ole sinällään kummallista että todistajuuden jäljiltä ajautuu tuohon tilaan.

Nuo kaikki mainitut ovat vakavia ongelmia, jotka pahimmillaan voivat johtaa apokalypsiin. Minulla on ainakin toistaiseksi luottoa siihen, että ongelmat ratkaistaan vähemmän tuhoisalla tavalla, tai toisella. Kun on puolet elämästään pelännyt maailmanloppua, ei enää toista puolta ole jaksanut. Annetaan ihmiselle mahdollisuus.
No kuule sinner 74, toivotaan, että olet oikeassa ja minä helvetin väärässä.
"ihmisiä on helpompi huijata, kun saada heitä myöhemmin uskomaan se, että heitä on huijattu"

Avatar
Jaakko Ahvenainen
Viestit: 8100
Liittynyt: 28.04.2007 15:41
Paikkakunta: Lieksa

Re: Hillary Clinton

Viesti Kirjoittaja Jaakko Ahvenainen » 06.08.2016 23:03

sinner74 kirjoitti:Nuo kaikki mainitut ovat vakavia ongelmia, jotka pahimmillaan voivat johtaa apokalypsiin. Minulla on ainakin toistaiseksi luottoa siihen, että ongelmat ratkaistaan vähemmän tuhoisalla tavalla, tai toisella. Kun on puolet elämästään pelännyt maailmanloppua, ei enää toista puolta ole jaksanut. Annetaan ihmiselle mahdollisuus.
Olen torpannut "herra ryhdistäytyneen" hänen perin aggressivisten viestiensä tähden, mutta "sinner74", näkemyksiäsi kannatan. Maailma ei millään muotoa ole mustavalkoinen ja tämän maailman johtajat erinomaisen hyvin käsittävät, myös Hilary Cilnton ja Vladimir Putin ja käsittääåkseni kaikin muodoin koettavat välttää globaalia konfliktia.

Tottahan toki, jos raamattua seuraamme ja sen sanamuotoa eireenee kai asfaleia, rauha ja turvallisuus, seuraamme, nämä menevät ristiin, sillä rauhaa ja turvallisuutta ei meidän maailmassamme ole ollut ja tuskin tulee. Tiedostaessamme tämän ei ongelmaa ole.

Imperiumi koettaa valloittaa toinen toisensa jälkeen maailmaa siinä onnistumatta ja näin käsittääkseni on oleva. Tästä ei luonnollisesti seuraa muuta kui paha ihmiskuntaa ajatellen. On aivan eri kysymys maalata näitä tilanteita esiin juuri nyt, sillä huomisesta tiedämme vielä vähemmän kuin eilisestä.

Näin ollen tyydyn nykyisyyteen, mihin siihenkään minulla on perin mitätön valta vaikuttaa. En silti usko mihinkaan harmagedoniin, koska se jo sinänsä on ajatuksena absurdi, viittaan Jehovan todistajiin.

Vastaa Viestiin