Mouritz kävi Suomessa vuonna 2011 pitämässä puheen - ennusti taas pikaista tuhoa

Lähetä vastaus


Tämän kysymyksen tarkoitus on estää roskapostitusta foorumille.
Hymiöt
:D :) :( :o :shock: :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :geek: :ugeek: :angel: :clap: :crazy: :eh: :problem: :shh: :shifty: :sick: :silent: :think: :thumbdown: :thumbup: :wave: :wtf:

BBCode on Käytössä
[img] on käytössä
[flash] on poissa käytöstä
[url] on käytössä
Hymiöt ovat käytössä

Otsikko
   

Laajenna näkymää Otsikko: Mouritz kävi Suomessa vuonna 2011 pitämässä puheen - ennusti taas pikaista tuhoa

Re: Mouritz kävi Suomessa vuonna 2011 pitämässä puheen - ennusti taas pikaista tuhoa

Kirjoittaja Lottopallo » 31.07.2019 02:08

Mouritz povasi kovasti lopun lopun aikaa tosiaan jo vuonna 1972. Surkuhupaisaa kuunneltavaa niin "asiasisältö" kuin sekin, että lähes 50v takaperin Mouritz kuulosti jo 80-vuotiaalta.

Re: Mouritz kävi Suomessa vuonna 2011 pitämässä puheen - ennusti taas pikaista tuhoa

Kirjoittaja YksinäinenSusi » 11.07.2019 17:54

Kyllä tuossa 1972 puheessa aivan selvästi sanottiin että tuhatvuotishallituskausi alkaa 1975, että paratiisin rakentaminen alkaa silloin.

Kuitenkin järjestö väittää että se ei ole noin opettanut, eikä puhunut vuodesta 1975 mitään.

Mutta ei järjestö tuolloin olisi antanut Mouritzin pitää tuollaista opetuspuhetta, ellei se itsekin olisi opettanut juuri siten.

Minullekin valehdeltiin ennen kastetta ja kasteen jälkeen ettei järjestö ole opettanut niin, vaan että se on ollut vain joidenkin yksittäisten jehovantodistajien toiveajattelua ja liian innokasta odotusta.

Ajatella, miten herkkäuskoinen olin. Se harmittaa siksi kun elämä meni niin monella tapaa vinoon kun uskoin valheellista amerikkalaista lahkoa nimeltä Jehovan todistajat.

Re: Mouritz kävi Suomessa vuonna 2011 pitämässä puheen - ennusti taas pikaista tuhoa

Kirjoittaja Vieras » 11.07.2019 13:52

Jokaisen todistajan pitäisi kuunnella tuo pätkä! Alimmainen kuva on jotenkin paljonpuhuva ja surullinen. Siinä iäkäs mies, joka perusti odotuksensa ensin Frederick Franzin laskelmiin ja nyt myöhemmin David Splanen ja kumppaneiden käsittämättömiin sukupolviselityksiin, poistuu lavalta kuin lyötynä. Kunpa hän olisi herännyt 1975-fiaskon jälkeen ja käyttänyt energiansa ihmisten auttamiseen pois Vt-kultin kahleista eikä jatkanut järjestön sokeaa palvelemista koko elämäänsä.

Mouritz kävi Suomessa vuonna 2011 pitämässä puheen - ennusti taas pikaista tuhoa

Kirjoittaja Johanneksen poika » 11.07.2019 00:49

Kuva
Kuvat: Vuoden 2016 virallinen konventtivideo

Sain muutama päivä sitten postin kautta kirjeessä CD-levyn, jossa oli Mouritzin puhe vuodelta 2011. Hän oli käväissyt Suomessa, ja piti puheen haaratoimiston valtakunnansalissa.

Mouritz aloitti varsinaisen puheensa kysymyksellä Miksi palvelet Jehovaa? Se oli samalla puheen teema.

Puheessaan hän tietenkin ennusti myös tälle maailmalle pikaista loppua. Kuulostaako tutulta? Ehkä muistat vuodelle 1975 asetetut toiveet.

Lyhyt lainaus Mouritzin puheesta vuonna 2011:

Tuhon aika on nyt lähellä. Kuinka lähellä? Kukaan ei tiedä tarkkaan tätä. Jumala laskee aikaa eri tavalla kuin me. Yhden sukupolven aikana se tulee, hän on antanut merkit siitä. Olosuhteet ovat valmiit. Kysymys on: Oletko sinä valmis, olenko minä valmis?

Kontrasti on melkoinen vuoden 1972 puheeseen verrattuna. Voit kuunnella noin neljän minuutin mittaisen äänitteen, jossa vertaillaan Mouritzin sanoja vuonna 2011 ja 1972. Klikkaa tätä linkkiä.

Puheesta on tehty kooste, joka sisältää neljä lyhyttä äänitettä. Kooste löytyy täältä.

Kuva

Ylös