Yksi Vantaan valtakunnansaleista suljetaan

Lähetä vastaus


Tämän kysymyksen tarkoitus on estää roskapostitusta foorumille.
Hymiöt
:D :) :( :o :shock: :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :geek: :ugeek: :angel: :clap: :crazy: :eh: :problem: :shh: :shifty: :sick: :silent: :think: :thumbdown: :thumbup: :wave: :wtf:

BBCode on Käytössä
[img] on käytössä
[flash] on poissa käytöstä
[url] on käytössä
Hymiöt ovat käytössä

Otsikko
   

Laajenna näkymää Otsikko: Yksi Vantaan valtakunnansaleista suljetaan

Re: Yksi Vantaan valtakunnansaleista suljetaan

Kirjoittaja Vieras » 03.08.2019 00:22

Weathertop kirjoitti: 02.08.2019 08:33 Onkohan nyt varmasti kyse homeesta eikä siitä kuuluisasta taloihin tarttuvasta spitaalista?
Tuo taloissa oleva spitaali on ilmeisesti tarkoittanut juuri jonkinlaista hometta tai ruostetta. Sanalla on laajempi merkitys eikä tarkoita pelkkää nykyistä lepraa. Ihmistenkin spitaalilla tarkoitettiin erilaisia ihosairauksia, myös lepraa kyllä, mutta muitakin.

Aaronin sukua ei tarvita. Jokainen meistä tietää kyllä ilmankin valtakunnansalien olevan saastaisia.

Re: Yksi Vantaan valtakunnansaleista suljetaan

Kirjoittaja Polyester » 02.08.2019 18:48

Ehkä jostain pitäisi löytää Aaronin sukuun kuuluva pappi, joka julistaisi valtakunnansalin saastaiseksi?

Re: Yksi Vantaan valtakunnansaleista suljetaan

Kirjoittaja Weathertop » 02.08.2019 08:33

Onkohan nyt varmasti kyse homeesta eikä siitä kuuluisasta taloihin tarttuvasta spitaalista?

Re: Yksi Vantaan valtakunnansaleista suljetaan

Kirjoittaja YksinäinenSusi » 01.08.2019 19:09

Mitenkähän se Jehova nyt noin tyhmästi ohjasi asioita? Ei tää nyt oikeiun kunniaa tuota Jehovalle tämä tämmöinen.
Osoittaa paremminkin että Raamattu ei ole kovin kummoinen ohjekirja. Näyttäisi vain tyhmentävän ihmisiä tuo uskonvouhotus.

Maailmallisten talot jos homehtuvatkin niin ei odottaisi että maailmankaikkeuden Jehovan ohjaama järjestökin tuottaisi homehtuvia taloja.

Ehkä Jehova ei oikein osaa tehdä mitään kunnolla. Ei kai tästä oikein mitään muutakaan johtopäätöstä voi vetää.

Re: Yksi Vantaan valtakunnansaleista suljetaan

Kirjoittaja Nukahtanut » 31.07.2019 12:41

Lapsuuden sali oli myös näitä maailman suurimpia ihmeitä, pikasali. Siellä ei sisäilmaongelmia ollut, mutta talvella kylmä kuin jääkaapissa :D Ja näin jälkikäteen ajateltuna halvat materiaalit ja nopea työ näkyi kyllä siellä sun täällä.

Re: Yksi Vantaan valtakunnansaleista suljetaan

Kirjoittaja Vieras » 31.07.2019 07:57

3nity kirjoitti: 30.07.2019 17:21 Ovatko kaikki nämä homeongelmaiset salit muuten pikasaleja? Eli tämä näyttävä markkinointikeino ei sitten olisi tuottanutkaan kuin pikaisesti homehtuvia saleja...?
Ei mikään ihme jos homehtuu. Betoni lattiassa kuivuu 1:n sentin viikossa. Mitään pintamateriaalia ei saa ennen kuivumista laittaa. Tiiliseinätkin maalattiin heti muurauksen jälkeen.

Re: Yksi Vantaan valtakunnansaleista suljetaan

Kirjoittaja Lottopallo » 31.07.2019 02:00

Olin joskus alaikäisenä "rakentamassa" Kirkkonummen Tolsaan nousevaa valtakunnansalia. Taisi olla juuri näitä pikasaleja. Yksi yltiöinnokas jt-pariskunta sai minut taivuteltua mukaan katsomaan tuota päivässä nousevaa ihmettä. Notkuin kaksi, ehkä kolmekin tuntia siellä tyhjän panttina ja päätin lähteä kellekään mitään ilmoittamatta lähimmälle juna-asemalle. Rahaa ei ollut ja menin pummilla. Meinasin saada tarkastusmaksunkin, mutta onnistuin viime tipassa poistumaan junasta. Terkkuja, jos muistatte :D

Re: Yksi Vantaan valtakunnansaleista suljetaan

Kirjoittaja uskollinenidiootti » 30.07.2019 19:18

Muistan aikanaan Kanta-Hämeessä kun oltiin tekemässä pikasalia 80luvun lopulla, taisi olla niitä kaikkein uusimpia juttuja, niin tärkein oli että:

A) Toisen viikonlopun Sunnuntaina oli esitelmä(vihkiäispuhe) vaikka vessat vielä sekä lattia kuivuivat ja kaikki sähläsivät edestakaisin joko omilla traktoreillaan tai maalisudeillaan mitä kotoa löytyi tuulipuvun lisäksi.

B) Pääsivät paikallislehteen johtuen että kahdessa viikonlopussa tehdään "ihmeitä". Ei ihme että lopputulos oli mitä oli. :clap:

Siunaukset näkyivät myöhemmin konkreettisesti miten Jehova toteuttaa tahtonsa maanpäällä kun veljet sekä sisaret tekevät yhdessä Hengen ohjauksen alaisuudessa maanpäällistä paratiisia missä on "vapaa hengittää".

Re: Yksi Vantaan valtakunnansaleista suljetaan

Kirjoittaja Pinehas » 30.07.2019 18:59

Kokkolassa on juurikin sisäilma ongelmien vuoksi purettu vanha sali ja juuri parasta aikaa rakennetaan uutta salia.

Re: Yksi Vantaan valtakunnansaleista suljetaan

Kirjoittaja 3nity » 30.07.2019 17:21

Ovatko kaikki nämä homeongelmaiset salit muuten pikasaleja? Eli tämä näyttävä markkinointikeino ei sitten olisi tuottanutkaan kuin pikaisesti homehtuvia saleja...?

Yksi Vantaan valtakunnansaleista suljetaan

Kirjoittaja Johanneksen poika » 30.07.2019 00:37

Kuva
Korson valtakunnansali, kuva: Google Maps

Syyskuun alussa Vantaalla tapahtuu suuria muutoksia. Syynä on Korson valtakunnansalin sisäilmaongelmat. Homeinen sali on aiheuttanut jo parin vuoden ajan terveysongelmia, mutta seurakuntien vanhimmistot eivät ole puuttuneet asiaan mitenkään. Haaratoimistokaan ei ole kantanut huolta siitä, että homeinen sisäilma on saanut ihmiset yskimään kokouksissa. JP-Uutisten saamien tietojen mukaan muutama seurakunnan julistaja on joutunut sen takia vaihtamaan seurakuntaa, esimerkiksi Keravalle.

Lue lisää täältä.

Ylös