Millaisia miehiä kuuluu Jehovan todistajien hallintoelimeen?

Lähetä vastaus


Tämän kysymyksen tarkoitus on estää roskapostitusta foorumille.
Hymiöt
:D :) :( :o :shock: :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :geek: :ugeek: :angel: :clap: :crazy: :eh: :problem: :shh: :shifty: :sick: :silent: :think: :thumbdown: :thumbup: :wave: :wtf:

BBCode on Käytössä
[img] on käytössä
[flash] on poissa käytöstä
[url] on käytössä
Hymiöt ovat käytössä

Otsikko
   

Laajenna näkymää Otsikko: Millaisia miehiä kuuluu Jehovan todistajien hallintoelimeen?

Re: Millaisia miehiä kuuluu Jehovan todistajien hallintoelimeen?

Kirjoittaja Kaarmis » 31.08.2019 17:06

Jehovan todistaja -perheiden lapset joutuvat koulussa koville, mikä on suuri vääryys indoktrinoituja, syyttömiä lapsia kohtaan. Puhtaimmilleen viljellyillä järjestöbroilereilla on tietenkin myös Jt-lapsuus, minkä jälkeen he ovat tehneet pelkästään järjestöhommia, joten edes lapsuuden ja nuoruuden normaaleja kokemuksia maailman ihmisistä ei heillä ole.
Väittäisin etä pääosalla vanhimmistolla on ollut omia kokemuksia kielletyistä teoista. 1/3 puolisonsa kanssa, ja 2/3 jossain vaikkapa työreissuilla.

Jos mun sanaan väärinteoista edes jollakin asteella uskottaisiin, pelkästään 80-luvun risteilyt tuottaisivat arviolta 7 moraalittoman käyttäytymisen komiteaa. Mutta kun 5 heistä oli vanhimpia, ja huomioiden vastapuolen lukumäärää, kysessä olisi noin 10 komiteaa.

Re: Millaisia miehiä kuuluu Jehovan todistajien hallintoelimeen?

Kirjoittaja Polyester » 28.08.2019 17:47

Vempula kirjoitti: 28.08.2019 06:32Erityisen valitettavasti Vartiotorni pakottaa tuohon masokismiin lapset, joita se vaatii koulussa heittäytymään poikkiteloin kaiken mahdollisen kanssa. Lahkolaisvanhemmat vaativat esimerkiksi, että lapsi ei osallistu uskonnontunnille (eikä tavallisesti edes elämänkatsomustiedon opetukseen), ei osallistu koulun joulu- ja itsenäisyysjuhliin, kantaa kouluun lahkon lehtiä ja esitteitä, ei kaveeraa koulutovereiden kanssa enempää kuin on koulutyön vuoksi välttämätöntä eikä esimerkiksi mene kavereiden kotibileisiin tai muihin rientoihin, kieltäytyy nousemasta seisomaan kansallislaulun aikana, kieltäytyy syömästä verta, ei askartele äitienpäiväkorttia, pukeutuu ainoastaan lahkon hyväksymällä tavalla, pidättäytyy kuuntelemasta ja katselemasta lahkon kieltämää viihdettä ja niin edelleen.
Jehovan todistaja -perheiden lapset joutuvat koulussa koville, mikä on suuri vääryys indoktrinoituja, syyttömiä lapsia kohtaan. Puhtaimmilleen viljellyillä järjestöbroilereilla on tietenkin myös Jt-lapsuus, minkä jälkeen he ovat tehneet pelkästään järjestöhommia, joten edes lapsuuden ja nuoruuden normaaleja kokemuksia maailman ihmisistä ei heillä ole. Tämä ei tietenkään oikeuta järjestön väärintekoja tai vapauta johtoasemassa olevia vastuussa, sillä valta tuo aina vastuun riippumatta siitä, ymmärtääkö asianomainen toimivansa väärin vai ei, mutta se voi kuitenkin auttaa ymmärtämään heidän häiriintynyttä ajatusmaailmaansa.
Lisäksi lahko asettaa itsensä koko tiedeinstituution yläpuolelle ja lausuu mestarin elkein arvostelmia, millainen tiede on "oikeaa" ja millainen ei. Oikeaa tietysti on sellainen tutkimus ja tutkimustulos, joka ei paljasta lahkon propagandan tiedollisia virheitä.
Jehovan todistajen hallintoelimellä ei ole minkäänlaista pätevyyttä minkään tieteenalan suhteen, eikä sitä ole kirjoitusosastollakaan, ainakaan jos siellä olevat ovat noudattaneet järjestön neuvoja korkeakoulutuksen suhteen. Tutkimustulosten valikointi ei siksi voi perustua artikkelien tieteellisen tason puntarointiin, vaan yksinkertaisesti siihen, mikä sattuu sopimaan omiin tarpeisiin ja ennakkoluuloihin. Järjestön ylimielisyys ja osaamisen puute näkyy mm. evoluutioteorian käsittelyssä. Järjestö toistelee moneen kertaan torpattuja väärinesityksiä ja karikatyyrejä evoluutiota koskien, vaivautumatta edes esittämään asiaa siinä muodossa kuin se oikeasti on. Eiväthän Jehovan todistajat itsekään halua, että joku muodostaa käsityksen heidän uskonnostaan sen perusteella, mitä esim. helluntailainen, pappi tai ateisti sanoo, vaan he haluavat itse kertoa oman näkemyksensä. Miksi he eivät anna vastaavaa mahdollisuutta evoluutioteorian kannattajille?

Evoluutioon ei ole tietenkään pakko uskoa, jos se ei oikealta tunnu (meillä on vapaus, vaikka Jehovan todistajilla ei ole), mutta evoluutio selittää erinomaisesti nykyisen lajiston ominaisuudet, kuten lajien läheiset sukulaissuhteet ja esimerkiksi peto- ja loiseläinten olemassaolon. Yritykset selittää nämä suoralla luomisella herättää enemmän kysymyksiä kuin antaa vastauksia. Evoluutio ei myöskään ole ristiriidassa kristinuskon kanssa, eivätkä Jehovan todistajatkaan ota Raamatun luomiskertomuksia kirjaimellisesti, vaan tulkitsevat ja soveltavat niitä.

Historian osalta järjestön 607-ajanlasku voidaan torpata jo Raamatun perusteella:

Sak. 1:12 Sen kuultuaan enkeli lausui: "Herra Sebaot, kuinka kauan kestää, ennen kuin armahdat Jerusalemia ja Juudan kaupunkeja? Olethan ollut niille vihoissasi jo seitsemänkymmentä vuotta."

Tuohon tarvitsee enää liittää tieto siitä, mihin Sakarjan kirjan tapahtumat ajoittuvat (myös Vt-seuran kirjallisuus tässä tapauksessa käy) ja todeta, mitä maallisen historian mukaan tapahtui mutta Vt-seuran mukaan ei tapahtunut seitsemänkymmentä vuotta aikaisemmin.

Re: Millaisia miehiä kuuluu Jehovan todistajien hallintoelimeen?

Kirjoittaja J Hepatiitti » 28.08.2019 09:05

Polyester kirjoitti: 26.08.2019 23:37Harvempi tykkää siitä, että tuntematon ihminen tulee ovelle tai tyrkyttää jotain kadulla, joten kenttäpalvelus tekee helposti kyyniseksi ihmisten suhteen. Ei ihme, jos massamurhafantasiat heräävät.
Kyyniseksi ja/tai pelokkaaksi.

Re: Millaisia miehiä kuuluu Jehovan todistajien hallintoelimeen?

Kirjoittaja Vempula » 28.08.2019 06:32

Polyester kirjoitti: 27.08.2019 21:58 Jehovan todistajien uskonnolla on tietyllä tapaa masokistinen suhtautuminen ympäristöönsä. He ehdoin tahdoin asettuvat poikkiteloin maailman ja toisten uskontojen kanssa, jopa naurettavia risti/paalu -kiistoja myöten, ikään kuin tarkoituksena olisi törmäyttää rivijäsenet ympäröivän maailman kanssa ja saattaa heidät vaikeisiin tilanteisiin.
Erityisen valitettavasti Vartiotorni pakottaa tuohon masokismiin lapset, joita se vaatii koulussa heittäytymään poikkiteloin kaiken mahdollisen kanssa. Lahkolaisvanhemmat vaativat esimerkiksi, että lapsi ei osallistu uskonnontunnille (eikä tavallisesti edes elämänkatsomustiedon opetukseen), ei osallistu koulun joulu- ja itsenäisyysjuhliin, kantaa kouluun lahkon lehtiä ja esitteitä, ei kaveeraa koulutovereiden kanssa enempää kuin on koulutyön vuoksi välttämätöntä eikä esimerkiksi mene kavereiden kotibileisiin tai muihin rientoihin, kieltäytyy nousemasta seisomaan kansallislaulun aikana, kieltäytyy syömästä verta, ei askartele äitienpäiväkorttia, pukeutuu ainoastaan lahkon hyväksymällä tavalla, pidättäytyy kuuntelemasta ja katselemasta lahkon kieltämää viihdettä ja niin edelleen.

Kaiken tämän lisäksi lapsettomat ja vanhemmuudesta mitään tietämättömät lahkon amerikkalaiset johtomiehet vaativat, että lapsi pitää koulua saarnaamispaikkanaan ja kaikissa mahdollisissa tilanteissa ylistää lahkoa ja yrittää levittää sen propagandaa muille koululaisille.

Näistä vaatimuksista tyypillisesti seuraa, että
  • lasta kiusataan koulussa ja hän päätyy kouluyhteisössä ulkopuoliseksi kummajaiseksi. Seurakunnan toimintaa johtavat miehet kertovat lapselle, että Jeesuskin tapettiin ja Jeesuksen seuraajiakin vainotaan ja että lapsen pitäisi olla mieluummin iloinen tilanteestaan ja heittäytyä, jos mahdollista, entistäkin enemmän poikkiteloin kaiken mahdollisen kanssa koulussa. Biologiantunnillakin voisi esitellä lahkon evoluutiobiologiaa moittivia julkaisuja. Maailma on Saatanan vallassa.
  • lapsi alkaa elää kaksoiselämää välttääkseen kiusatuksi tulemista. Lapsi ei puhukaan koulussa mitään suhteestaan lahkoon eikä tule kiusatuksi ainakaan lahkoon liittyvistä syistä. Tästä seuraa kuitenkin huomattavia intrapsyykkisiä ristiriitoja sekä stressiä. Lahkolaisvanhempien indoktrinoima lapsi kokee alituista syyllisyyttä siitä, ettei toimi lahkon vaatimusten mukaisesti. Hän ajattelee olevansa huono Jehovan (sic!) silmissä ja pelkää, että Jeesus yhdessä Amerikassa majaansa pitävän lahkon hallintoelimen kavereiden kanssa teurastaa hänet Harmagedonin suuressa verilöylyssä ihan pian.
  • oppitunneilla lapsi ei voikaan keskittyä oppimaan ja omaksumaan sitä, mitä opettajat ja oppikirja kertovat. Kouluhan on myös Saatanan vallassa ja eksyttämisen instrumentti. Lisäksi lahko asettaa itsensä koko tiedeinstituution yläpuolelle ja lausuu mestarin elkein arvostelmia, millainen tiede on "oikeaa" ja millainen ei. Oikeaa tietysti on sellainen tutkimus ja tutkimustulos, joka ei paljasta lahkon propagandan tiedollisia virheitä. Lapsi istuu oppitunnilla sekavin tuntein, sillä hänen pitää jokaisen kuulemansa lauseen jälkeen kysyä, hyväksyykö lahko tämän näkemyksen. Esimerkiksi historian, biologian, psykologian ja terveyskasvatuksen oppitunneilla lapsi joutuu mielessään kuittaamaan osan opetuksesta Saatanan eksytykseksi. Lukiovaiheessa filosofiantunnilla lapsen pää meneekin sitten solmuun, kun filosofianopettaja osoittaa esimerkiksi tiedon ja totuuden kaltaisten käsitteiden problemaattisuuden. Lahko käskee lasta tunkemaan sormet korviin ja ummistamaan silmänsä. Jos lapsi ei teekään niin, hän ahdistuu, kun maailmankatsomuksen perusta järkkyy. Suotuisassa tapauksessa lapselle avautuu kivinen tie ulos lahkon indoktrinaatiosta, mutta vähemmän suotuisassa tapauksessa lapsen pää työntyy vain syvemmälle pensaaseen eli Warwickin maaperään, ja pian lapsen mielenterveys todennäköisesti oirehtii eri tavoin.
  • hieman varttuneempana lapsi kohtaa uusia hankaluuksia, kun häntä koulussa viisaasti ohjataan pyrkimään kenties yliopistoon tai muuhun jatkokoulutuspaikkaan. Lahko taas kehottaa keskittymään lahkon käännytystyöntekijäksi ja kouluttautumaan vain sen verran kuin on aivan välttämätöntä. Varttuneempi lapsi kohtaa toki myös luonnollisia ihastumisiin ja omaan seksuaalisuuteen liittyviä ristiriitoja. Niistä keskusteltakoon toisessa yhteydessä, mutta niistäkin seuraa voimakkaita syyllisyyden ja häpeän tunteita, kun lahko kieltää ihastumasta "vääriin" ihmisin. Lahko myös asettaa varsin tiukat rajat, miten olla seksuaalinen "oikein".
Kaiken keskellä pieni ja hieman varttuneempikin lapsi ihmettelee yöllä peiton alla, että miksi juuri minä. Miksen saa olla niin kuin muut?

Re: Millaisia miehiä kuuluu Jehovan todistajien hallintoelimeen?

Kirjoittaja Polyester » 27.08.2019 21:58

Herännyt kirjoitti: 27.08.2019 06:57Vaikka sitä ei ehkä suoraan sanota, niin kunnon todistajan odotetaan tekevän pääasiassa nimenomaan ovityötä. Kärryily, puhelinkenttä ja vapaamuotoinen todistus on ns. lisukkeita. Tai no ainakin itselleni eräs vanhin vihjaili, kun olin ollut ”vain” kärryllä, että kärryilyn lisäksi olisi hyvä käydä hieman myös ovelta ovelle. En ole ihan varma, mutta olen ymmärtänyt, että avustavaksi palvelijaksi on turha haaveilla jos ei tee riittävästi tunteja, eli noin 7-10 tuntia kuussa, eikä sekään riitä, jos ne on hankittu vaikka kärryilemällä ilman ovityötä.
Ovelta ovelle -työstä on tehty järjestön tavaramerkki, josta ei hevin luovuta, vaikka sen tehokkuus ja sopivuus meidän aikaamme ovat hyvin kyseenalaisia. Kyseessä on lähinnä riitti, jolla jäsenet voivat osoittaa uskollisuutensa Vt-seuralle ja tehdä järjestöä tunnetuksi. Nykyään olisi parempiakin tapoja tavoittaa ihmisiä, jos tämä olisi oikeasti tavoitteena. Raamatusta kaivellaan kaukaa haetut perustelut, vaikka järjestö itsekään ei ota käyttöön läheskään kaikkia ohjeita ja "malleja" edes Uuden testamentin puolelta. Ovelta ovelle -työ lienee useimmille vastenmielistä ja olen huomannut useammankin ihmisen haaveilevan siitä, että saataisiin mennä suojaan Harmagedonia odottelemaan. En oikein osaa heitä moittiakaan.

Jehovan todistajien uskonnolla on tietyllä tapaa masokistinen suhtautuminen ympäristöönsä. He ehdoin tahdoin asettuvat poikkiteloin maailman ja toisten uskontojen kanssa, jopa naurettavia risti/paalu -kiistoja myöten, ikään kuin tarkoituksena olisi törmäyttää rivijäsenet ympäröivän maailman kanssa ja saattaa heidät vaikeisiin tilanteisiin. En silti ajattele, että Jehovan todistajien uskonnossa kaikki olisi laskelmoitua, vaan kulttijohto vaikuttaisi itsekin olevansa harhojen ja indoktrinaation vanki, vaikka he tietävätkin rivijäseniä enemmän ja ovat valta-asemansa kautta järjestön väärinkäytöksistä vastuussa. Vartiotorni-seuran mielenhallinta on tuhtia, psykologisesti todella tehokasta ja häijyä materiaalia, johon on syytä suhtautua tietyllä kunnioituksella. Se voi saada pään todella sekaisin ja erilaisia takaumia saattaa tulla vuosien jälkeen.
Jos saisin itse päättää, niin laittaisin neljännen lahjalaatikon, johon kerättäisiin varoja siihen, että kerran viikossa laitettaisiin pystyyn leipäjono, josta vähävaraiset voisivat hakea itselleen kassillisen ruokaa ja samalla tilaisuuden keskustella hengellisistä asioista. Toki sen ruokakassin saisi siltikin vaikka ei olisi juttutuulella. Miten paljon tuollainen toiminta toisi positiivista julkisuutta ja saisi ihmiset kiinnostumaan ihan eri tavalla, kun tehtäisiin jotain konkreettista toisten hyväksi. Tuohon lahjoittaisi mielellään varoja ja olisi mukana aktiivisesti jos tuollaista alettaisiin toteuttamaan.
Joskus aikoinaan kirjantutkistelun vetäjä sanoi, että Pelastusarmeijaa kyllä arvostetaan, kun he jakavat ruokaa, mutta meidän tulisi olla huolissamme, jos Jehovan todistajat alkaisivat olla suosituimpien uskontojen joukossa. Ei tullut mieleen kysyä, miksei voitaisi toimia Pelastusarmeijan tavoin. Olisihan se myös mitä suurimmassa määrin kristillistä, kun köyhien auttaminen (vaikka se olisi kohdistunut ensisijaisesti uskonveljiin) oli keskeinen osa varhaiskristittyjen toimintaa. Vartiotornin uskontobisneksessä rahavirrat ovat lähes pelkästään rivijäseniltä järjestölle päin, vaikka katastrofiapua mainostetaankin.

Itse asiassa kun Paavali kertoo tapaamisestaan Jerusalemin apostolien kanssa, ainoa asia, minkä suhteen yhteistyöstä sovittiin, oli köyhien auttaminen (Gal. 2:10). Minkäänlaisesta opillisesta yhteistyöstä tai "1. vuosisadan hallintoelimen" toiminnasta ei ollut puhetta, vaikka Vt-seura yrittää kovasti tällaista mallia löytää, vaan päin vastoin tontitkin jaettiin lähetystyön suhteen: Paavali ja Barnabas kansojen keskuuteen, Jerusalemin apostolit juutalaisten keskuuteen.

Re: Millaisia miehiä kuuluu Jehovan todistajien hallintoelimeen?

Kirjoittaja Herännyt » 27.08.2019 06:57

Polyester kirjoitti: 26.08.2019 23:37 Hallintoelimen jäsenissä kiinnittää huomiota heidän järjestötaustansa: tienraivausta, kierrosvalvontaa, Betel-palvelusta. Tämä ei ole sinänsä yllättävää. Samalla se tarkoittaa kuitenkin sitä, että heidän normaalit kontaktinsa "maailman ihmisiin" ovat olleet käytännössä olemattomia koko heidän aikuisikänsä ajan ja kontaktia on saatu vain kenttäpalveluksessa - mikä ei todellakaan ole paras tapa tutustua ihmisiin. Harvempi tykkää siitä, että tuntematon ihminen tulee ovelle tai tyrkyttää jotain kadulla, joten kenttäpalvelus tekee helposti kyyniseksi ihmisten suhteen. Ei ihme, jos massamurhafantasiat heräävät.
Kun alkoi tuota ajatusta syvemmin miettimään niin siinä saattaa olla tärkeä pointti. Se voi hyvinkin vaikuttaa myös rivitodistajiinkin vaikka heillä yleensä onkin hieman enemmän kokemusta muistakin ihmisistä kuin toisista todistajista. Kun ihmisten reaktio yleensä on välinpitämätön, joskus jopa vihamielinen, niin siinä todella saattaa todellisuus hämärtyä ja alkaa mielessään vahvistamaan sitä vastakkainasettelua että me ollaan hyviä ja nuo muut pahoja, kun he torjuvat meidät. Ja kun jotkut vielä tekevät ovityötä vastentahtoisesti, niin siinä kaiken lisäksi odottaa Harmagedonin tulevan mahdollisimman pian, ettei enää tarvitsisi käydä ovilla.

Muistan kun itsekin olin hyvin kyyninen tämän maailman ja muiden ihmisten suhteen. Ajattelutapa muuttui täysin, kun ymmärsin Jeesukseen uskomisen merkityksen ja hänen lunastusuhrinsa arvon samalla kun tajusi myös totuuden Vt-seurasta. Sattumaa tai ei, mutta tämä kaikki tapahtui samoihin aikoihin kun vapautin itseni ovityöstä. Toki siinä oli muutakin kuin ovityön lopettaminen, mutta yksi osoitus siitä, että kyseisestä työmuodosta on huomattavasti enemmän haittaa kuin hyötyä ja nimenomaan Vt-seuralle itselleen. Se aiheuttaa muissa ihmisissä yleensä negatiivisia tunteita ja ahdistaa joitakin todistajia, koska heitä painostetaan tekemään jotain sellaista, mistä eivät itse pidä. Kaiken lisäksi se on aikaa vievää ja tehotonta. Ja jos Morris vielä sanoi, niin kuin hänen väitetään sanoneen jossain puheessaan, että pelastuksen edellytys on olla säännöllinen julistaja, niin ahdistus vain lisääntyy. Kyseessä on kuitenkin henkilö, jonka sanalla on ”aika” suuri merkitys todistajien keskuudessa.

Vaikka sitä ei ehkä suoraan sanota, niin kunnon todistajan odotetaan tekevän pääasiassa nimenomaan ovityötä. Kärryily, puhelinkenttä ja vapaamuotoinen todistus on ns. lisukkeita. Tai no ainakin itselleni eräs vanhin vihjaili, kun olin ollut ”vain” kärryllä, että kärryilyn lisäksi olisi hyvä käydä hieman myös ovelta ovelle. En ole ihan varma, mutta olen ymmärtänyt, että avustavaksi palvelijaksi on turha haaveilla jos ei tee riittävästi tunteja, eli noin 7-10 tuntia kuussa, eikä sekään riitä, jos ne on hankittu vaikka kärryilemällä ilman ovityötä.

Jos saisin itse päättää, niin laittaisin neljännen lahjalaatikon, johon kerättäisiin varoja siihen, että kerran viikossa laitettaisiin pystyyn leipäjono, josta vähävaraiset voisivat hakea itselleen kassillisen ruokaa ja samalla tilaisuuden keskustella hengellisistä asioista. Toki sen ruokakassin saisi siltikin vaikka ei olisi juttutuulella. Miten paljon tuollainen toiminta toisi positiivista julkisuutta ja saisi ihmiset kiinnostumaan ihan eri tavalla, kun tehtäisiin jotain konkreettista toisten hyväksi. Tuohon lahjoittaisi mielellään varoja ja olisi mukana aktiivisesti jos tuollaista alettaisiin toteuttamaan.

No, en pidätä hengitystäni sen suhteen, että Vt-seura ryhtyisi toteuttamaan tuollaisia hankkeita, mutta ainahan sitä saa haaveilla.

Re: Millaisia miehiä kuuluu Jehovan todistajien hallintoelimeen?

Kirjoittaja Polyester » 26.08.2019 23:37

Hallintoelimen jäsenissä kiinnittää huomiota heidän järjestötaustansa: tienraivausta, kierrosvalvontaa, Betel-palvelusta. Tämä ei ole sinänsä yllättävää. Samalla se tarkoittaa kuitenkin sitä, että heidän normaalit kontaktinsa "maailman ihmisiin" ovat olleet käytännössä olemattomia koko heidän aikuisikänsä ajan ja kontaktia on saatu vain kenttäpalveluksessa - mikä ei todellakaan ole paras tapa tutustua ihmisiin. Harvempi tykkää siitä, että tuntematon ihminen tulee ovelle tai tyrkyttää jotain kadulla, joten kenttäpalvelus tekee helposti kyyniseksi ihmisten suhteen. Ei ihme, jos massamurhafantasiat heräävät.

lisää mautonta huumoria
Mutta oikeastihan hallintoelin on vain viestintäkanava, vähän niin kuin kumileimaisin, ja Amerikan Jehovan poika Amerikan Jeesus on se, joka taustalla vetelee naruista:

Kuva

Re: Millaisia miehiä kuuluu Jehovan todistajien hallintoelimeen?

Kirjoittaja J Hepatiitti » 25.08.2019 14:00

Verilettu kirjoitti: 25.08.2019 11:10
J Hepatiitti kirjoitti: 25.08.2019 00:21 Voiko ilmeistä päätellä kellä on tiukimmat pöksyt?
Mautonta huumoria, tosikot, jättäkää väliin
Jos voi, niin veikkaisin tätä herraa. :lol:
Kuva
Voi turkanen, kiireessä tuli vaimon stringit jalkaan ja nyt olisi vielä livelähetys edessä.
Taas ne ihmettelee meikän ilmeitä, vaan ikävästi menee tuo naru tuonne... no...tiedätte kyllä minne.
I think we have a winner. :mrgreen:
Vaihtoehtoisesti Lätin Tepolla ei ole tässä kuvassa lainkaan housuja.

Re: Millaisia miehiä kuuluu Jehovan todistajien hallintoelimeen?

Kirjoittaja Tony » 25.08.2019 11:41

Anthony on sanonut, että tiukat housut miehellä on iljettävää. Itse en ole moista edes huomioinut. Ei vain tule katseltua miesten pukeutumista, että miten tiukkoja housuja kukakin pitää. Jokaisella on toki harrastuksensa, ja Anthonylle suotakoon omansa.

Re: Millaisia miehiä kuuluu Jehovan todistajien hallintoelimeen?

Kirjoittaja Syväkurkku » 25.08.2019 11:34

Tonyllakin oli joskus jalassaan TODELLA tiukat ja paljastavat housut. Alla olevalla videolla kohdassa 3:35 on kuva nuoresta Tonysta korisjoukkueessa. Mahtaisiko kammo tiukkoja huosuja kohtaan olla peräisin tuolta ajalta?

Anthony (Tony) Morris on alarivissä toinen vasemmalta.Kiitokset muuten jp:lle artikkelista, todella ansiokas esittely.

Re: Millaisia miehiä kuuluu Jehovan todistajien hallintoelimeen?

Kirjoittaja Verilettu » 25.08.2019 11:10

J Hepatiitti kirjoitti: 25.08.2019 00:21 Voiko ilmeistä päätellä kellä on tiukimmat pöksyt?
Mautonta huumoria, tosikot, jättäkää väliin
Jos voi, niin veikkaisin tätä herraa. :lol:
Kuva
Voi turkanen, kiireessä tuli vaimon stringit jalkaan ja nyt olisi vielä livelähetys edessä.
Taas ne ihmettelee meikän ilmeitä, vaan ikävästi menee tuo naru tuonne... no...tiedätte kyllä minne.

Re: Millaisia miehiä kuuluu Jehovan todistajien hallintoelimeen?

Kirjoittaja J Hepatiitti » 25.08.2019 00:21

Voiko ilmeistä päätellä kellä on tiukimmat pöksyt?

Re: Millaisia miehiä kuuluu Jehovan todistajien hallintoelimeen?

Kirjoittaja Johanneksen poika » 21.08.2019 22:06

Pro et contra kirjoitti: 21.08.2019 21:02 Hallintoelin odottaa lähitulevaisuudessa aikaa jolloin "orjaa" ei ole maanpäällä jolloin johdon organisaatiossa ottavat juuri nämä suureen joukkoon kuuluvat, eivät siis voidellut.
Hallintoelin valmistautuu tähän tilanteeseen jo nyt:suuren ahdingon alkaessa ei näitä eikä muitakaan voideltuja enää ole maanpäällä, eipä ole sitten tarvetta järjestää muistojuhlaakaan...
Jokunen vuosi sitten tuli oppimuutos jonka mukaan voidellut ovat poissa suuren ahdistuksen alkaessa tai heti sen jälkeen kun aiemmin uskottiin että näitä olisi elossa maanpäällä suuren ahdistuksen läpi Harmagedoniin saakka.
Vähän raapaisin tätä aihetta ja kirjoitin pienen jutun.

Kuva
Kuva: Vartiotorni

Re: Millaisia miehiä kuuluu Jehovan todistajien hallintoelimeen?

Kirjoittaja Sugsig » 21.08.2019 21:55

Mitä, en ymmärrä hölkästä:
"---Jokunen vuosi sitten tuli oppimuutos jonka mukaan voidellut ovat poissa suuren ahdistuksen alkaessa tai heti sen jälkeen kun aiemmin uskottiin että näitä olisi elossa maanpäällä suuren ahdistuksen läpi Harmagedoniin saakka."

Oonko ollu liian kauan poissa mutta meni ihan yli kipan...

Re: Millaisia miehiä kuuluu Jehovan todistajien hallintoelimeen?

Kirjoittaja Pro et contra » 21.08.2019 21:02

Nukahtanut kirjoitti: 21.08.2019 20:29 Erinomainen katsaus tähän porukkaan, toi paljon uutta tietoa yksittäisistä jäsenistä.

Millanen "odotuslista" lie on tuonne elimeen? Luulisin heillä olevan aina valmiina muutama nimi, joilla voidaan korvata lusikkansa nurkkaan heittänyt nopeasti. Ja moni jenkkilän järjestö-broiler varmasti odottaa tuota mahdollisuutta kuin lottovoittoa :?
Varmasti ja yhtä varmasti löytyy myös päteviä miehiä jotka kuuluvat nk. suureen joukkoon/muihin lampaisiin huolimatta siitä että voideltuja tulee yhä enemmän ja kun tutustuu Vt - lehden artikkeleihin niin käy selväksi että hallintoelin odottaa lähitulevaisuudessa aikaa jolloin "orjaa" ei ole maanpäällä jolloin johdon organisaatiossa ottavat juuri nämä suureen joukkoon kuuluvat, eivät siis voidellut.
Hallintoelin valmistautuu tähän tilanteeseen jo nyt:suuren ahdingon alkaessa ei näitä eikä muitakaan voideltuja enää ole maanpäällä, eipä ole sitten tarvetta järjestää muistojuhlaakaan...
Jokunen vuosi sitten tuli oppimuutos jonka mukaan voidellut ovat poissa suuren ahdistuksen alkaessa tai heti sen jälkeen kun aiemmin uskottiin että näitä olisi elossa maanpäällä suuren ahdistuksen läpi Harmagedoniin saakka.

Ylös