Betel käyttää nyt hyväksi Kuopion kouluhyökkäystä saarnaamistoiminnassa

Lähetä vastaus


Tämän kysymyksen tarkoitus on estää roskapostitusta foorumille.
Hymiöt
:D :) :( :o :shock: :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :geek: :ugeek: :angel: :clap: :crazy: :eh: :problem: :shh: :shifty: :sick: :silent: :think: :thumbdown: :thumbup: :wave: :wtf:

BBCode on Käytössä
[img] on käytössä
[flash] on poissa käytöstä
[url] on käytössä
Hymiöt ovat käytössä

Otsikko
   

Laajenna näkymää Otsikko: Betel käyttää nyt hyväksi Kuopion kouluhyökkäystä saarnaamistoiminnassa

Re: Betel käyttää nyt hyväksi Kuopion kouluhyökkäystä saarnaamistoiminnassa

Kirjoittaja Polyester » 24.01.2020 23:39

Re: Betel käyttää nyt hyväksi Kuopion kouluhyökkäystä saarnaamistoiminnassa

Kirjoittaja Masterpiece » 24.01.2020 22:37

Vempula kirjoitti:
11.10.2019 06:34
Yksi hallintoelimen miehistähän rinnasti taannoin yliopisto-opiskelun siihen, että ampuisi tahallaan itseään päähän.
Tälle on pakko saada joku lähdeviite :D. Mistä tästä voi lukea/katsoa/kuunnella?

Re: Betel käyttää nyt hyväksi Kuopion kouluhyökkäystä saarnaamistoiminnassa

Kirjoittaja Kaarmis » 13.10.2019 23:02

Kun ei poistu kotoaan eikä avaa oveaan, ei altistu kultille jonka kohtaaminen jakaa kuulijan joko a) sanoman kuulleeksi ja hylänneeksi = kuoleman ansainneeksi tai b) ylösnousevaksi paratiisiin noin tuhanneksi vuodeksi bilettämään kun ei ole kuullut "tietoa joka johtaa ikuiseen elämään", mun täytyy vähän ihmetellä Jehovan logiikkaa tässä.

Mikäs mä olen tätä asiaa ihmettelemään, se hemmo on kuitenki kuulemma luonut tän kaiken ympärillämme täydelliseksi, mut sit ne meiän esivanhemmat ryssi koko homman yhen vtun päärynän vuoksi.

Öö. Siis tuohon tarinaan uskoo noin 20 000 suomalaista, jotka kulkee joukossamme ihan vapaina ja usein jopa ilman lääkitystä!?

Re: Betel käyttää nyt hyväksi Kuopion kouluhyökkäystä saarnaamistoiminnassa

Kirjoittaja Vempula » 11.10.2019 06:34

1980-luvun alkupuolella, kun uudesta, tappavaksi oletetusta sukupuolitauti AIDSista uutisoitiin, Vartiotorni muisti kertoa, kuinka jehovantodistajien "korkea moraali" suojelee sukupuolitaudeilta. Kun ei harrasta avioliiton ulkopuolista seksiä, ei voi saada sukupuolitauteja.

Analogisesti voisi esittää, että kun ei käy kouluja, ei voi joutua kouluhyökkäyksien kohteeksi. Yksi hallintoelimen miehistähän rinnasti taannoin yliopisto-opiskelun siihen, että ampuisi tahallaan itseään päähän. Suomessa tapahtuneet kouluiskut ovat kaikki tapahtuneet sellaisissa oppilaitoksissa, joihin mennään vapaaehtoisesti eli kaikille yhteisen peruskoulun jälkeen.

Betel käyttää nyt hyväksi Kuopion kouluhyökkäystä saarnaamistoiminnassa

Kirjoittaja Johanneksen poika » 08.10.2019 22:53

Kuva
Kuva: YLE

Suomen Jehovan todistajien haaratoimisto lähetti seurakuntiin kirjeen, jossa se pyrkii käyttämään hyväksi Kuopion kouluhyökkäystä saarnaamistoiminnassa.

Kuopiossa sattui valitettava kouluhyökkäys 01.10.2019. Yksi ihminen kuoli ja kymmenen loukkaantui. Asiasta kertoivat monet mediat, mm. YLE ja Helsingin Sanomat.

Jehovan todistajien Suomen haaratoimisto on nyt reagoinut hyökkäykseen, vaikka se ei kohdistunutkaan keneenkään Jehovan todistajaan. Haaratoimisto on lähettänyt kaikkiin seurakuntiin kirjeen. Miksi?

Silloin, kun sattuu suuria katastrofeja, ihmiset ahdistuvat ja reagoivat niihin vahvasti. Usein tämä on otollista aikaa kiinnittää huomio uskonnollisiin asioihin. Monet ihmiset ovat alttiimpia keskustelemaan uskonasioista katastrofien jälkeen.

Lue lisää täältä.

Ylös