Soittajia?

Alueen säännöt
Vertaistuki-alueen tarkoitus on tarjota mahdollisuus vertaistuelle, sanomisen, kuuntelemisen ja parhaimmillaan ymmärtämisen muodossa. Alueella voit avautua jehovantodistajuuden aiheuttamista haasteista ja saada tukea tilanteeseesi.

Vertaistuki-alueella ei suvaita minkään sortin väittelyitä, tinkaamisia, eikä opillisia debatteja. Niitä varten on omat, kyseiseen tarkoitukseen paremmin sopivat alueensa.

Vertaistuen eräs määritelmä.

Lähetä vastaus


Tämän kysymyksen tarkoitus on estää roskapostitusta foorumille.
Hymiöt
:D :) :( :o :shock: :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :geek: :ugeek: :angel: :clap: :crazy: :eh: :problem: :shh: :shifty: :sick: :silent: :think: :thumbdown: :thumbup: :wave: :wtf:

BBCode on Käytössä
[img] on käytössä
[flash] on poissa käytöstä
[url] on käytössä
Hymiöt ovat käytössä

Otsikko
   

Laajenna näkymää Otsikko: Soittajia?

Re: Soittajia?

Kirjoittaja Lottopallo » 25.01.2019 00:55

Kitaraa muutamaan otteeseen olen yrittänyt opetella, mutta siitä ei vain tule mitään. Minkäs teet, kun on syntynyt kahdella vasemmalla kädellä. Olen hyväksynyt sen tosiasian, ettei minusta tule minkään valtakunnan soittajaa.
Lauluääntäni tosin kehuttiin salilla ja maailmallistumisen myötä myös karaokessa.

Re: Soittajia?

Kirjoittaja SonOfJesus » 08.02.2018 11:51

Vieraas kirjoitti:*bump*
Laitoin privan.

Re: Soittajia?

Kirjoittaja Vieraas » 06.02.2018 06:01

*bump*

Soittajia?

Kirjoittaja Vieraas » 15.07.2017 23:47

Onko muita soittajia, jotka ovat keikkailleet esim. JT-häissä Etelä-Suomessa? Kiinnostaa josko olisi yhteisiä tuttuja ja miten olette pystyneet jatkamaan harrastustanne/ammattianne eroamisen jälkeen. Helpottiko soittaminen JT-kuvioissa olemista?

Itselläni bändijutut olivat teinistä asti lähes ainoaa vapauttavaa osastoa lahkokuvioissa. Hääbändissä oli kolme vanhinta, nämä elivät mielestäni jotenkin eri todellisuudessa kun soitettiin. Privaviestit tervetulleita.

Ylös