Erotettiin

Alueen säännöt
Vertaistuki-alueen tarkoitus on tarjota mahdollisuus vertaistuelle, sanomisen, kuuntelemisen ja parhaimmillaan ymmärtämisen muodossa. Alueella voit avautua jehovantodistajuuden aiheuttamista haasteista ja saada tukea tilanteeseesi.

Vertaistuki-alueella ei suvaita minkään sortin väittelyitä, tinkaamisia, eikä opillisia debatteja. Niitä varten on omat, kyseiseen tarkoitukseen paremmin sopivat alueensa.

Vertaistuen eräs määritelmä.

Lähetä vastaus


Tämän kysymyksen tarkoitus on estää roskapostitusta foorumille.
Hymiöt
:D :) :( :o :shock: :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :geek: :ugeek: :angel: :clap: :crazy: :eh: :problem: :shh: :shifty: :sick: :silent: :think: :thumbdown: :thumbup: :wave: :wtf:

BBCode on Käytössä
[img] on käytössä
[flash] on poissa käytöstä
[url] on käytössä
Hymiöt ovat käytössä

Otsikko
   

Laajenna näkymää Otsikko: Erotettiin

Re: Erotettiin

Kirjoittaja exgoodgirl » 04.01.2019 16:31

Tsemppiä. Omista potkuista on nyt reilu vuosi aikaa ja voin luvata että vaikka alku vaatii aika paljon totuttelua niin se kyllä helpottaa.

Re: Erotettiin

Kirjoittaja Kaarmis » 03.01.2019 07:27

Nih.Seuraavaksi voinenkin kysyä tykkäsitkö kenttäpalveluksesta tai vartiotornintutkisteluista? Harmittaako ihan vietävästi kun nämä eivät ole enää osa elämääsi?

Kestää toki jonkun aikaa että elämäsi löytää uudet uomansa. Todennäköisesti olet myös menettänyt paljon ystäviäsi. Mutta ovatko sellaiset ihmiset todellisia ystäviä, jotka eivät ole enää kanssasi tekemisissä sen jälkeen kun lavalta tulee "se" ilmoitus?

Re: Erotettiin

Kirjoittaja J Hepatiitti » 02.01.2019 05:30

Tiukka veto. Onnittelut lienevät paikallaan?

Re: Erotettiin

Kirjoittaja YksinäinenSusi » 02.01.2019 05:02

Jaska kirjoitti: 02.01.2019 00:08 Mulle kävi niin, että erotettiin. Lopulta kun tuli tiukka paikka, ilmoitin tehdyistä sopimattomista teoista, no naisissa tuli käytyä. Tietysti kun en kadu, niin kenkäö tuli. Mutta, yhtään en oo pahoillani, hyvä näin.
Itselle pitää olla rehellinen :)

Nyt voit sitten miettiä että mitä todella haluat elämältä ja tehdä kaikkea sellaista mikä oikeasti kiinnostaa.

Erotettiin

Kirjoittaja Jaska » 02.01.2019 00:08

Mulle kävi niin, että erotettiin. Lopulta kun tuli tiukka paikka, ilmoitin tehdyistä sopimattomista teoista, no naisissa tuli käytyä. Tietysti kun en kadu, niin kenkäö tuli. Mutta, yhtään en oo pahoillani, hyvä näin.

Ylös