Kirkkoon takaisin...??

Alueen säännöt
Vertaistuki-alueen tarkoitus on tarjota mahdollisuus vertaistuelle, sanomisen, kuuntelemisen ja parhaimmillaan ymmärtämisen muodossa. Alueella voit avautua jehovantodistajuuden aiheuttamista haasteista ja saada tukea tilanteeseesi.

Vertaistuki-alueella ei suvaita minkään sortin väittelyitä, tinkaamisia, eikä opillisia debatteja. Niitä varten on omat, kyseiseen tarkoitukseen paremmin sopivat alueensa.

Vertaistuen eräs määritelmä.

Lähetä vastaus


Tämän kysymyksen tarkoitus on estää roskapostitusta foorumille.
Hymiöt
:D :) :( :o :shock: :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :geek: :ugeek: :angel: :clap: :crazy: :eh: :problem: :shh: :shifty: :sick: :silent: :think: :thumbdown: :thumbup: :wave: :wtf:

BBCode on Käytössä
[img] on käytössä
[flash] on poissa käytöstä
[url] on käytössä
Hymiöt ovat käytössä

Otsikko
   

Laajenna näkymää Otsikko: Kirkkoon takaisin...??

Re: Kirkkoon takaisin...??

Kirjoittaja YksinäinenSusi » 02.06.2019 19:38

Onhan kirkko monin tavoin rakkaudellisempi jehovantodistajiin verrattuna. Se tekee esimerkiksi hyväntekeväisyyttä riippumatta siitä onko joku kirkkoon kuuluva vai ei. Naispappeus on kuitenkin kirkolle vaikea asia, vaikka Jumala on nuo naiset kutsunut papeiksi.

Jehovantodistajien hyväntekeväisyys taas on pelkästään vain sitä että että julistetaan ihmisten ovilla jehovantodistajien järjestön tulkitsemaa raamatunoppia. Mitä hyvää siinä on? No - eipä oikeastaan mitään.

Re: Kirkkoon takaisin...??

Kirjoittaja Jaakko Ahvenainen » 01.06.2019 12:36

minäuskon kirjoitti:
12.05.2019 13:01
Kysyn nyt että onko mahdollisesti papin kans jotain keskusteluja tms...?
Ei ole, ellet itse halua. Netin kautta käy kätevästi niin liittyminen kuin eroaminen. Vahva tunnistautuminen tarvitaan (esim. pankkitunnukset).

Kirkkoon takaisin...??

Kirjoittaja minäuskon » 12.05.2019 13:01

Olen miettinyt että palaisin ev.lut. kirkon jäseneksi. Olen Jt eroamisen jälkeen käynyt paljon kirkossa. Onko täällä kellään kokemusta kirkkoon palaamisesta? Minut on lapsena kastettu ja teininä konfirmoitu. Erosin aikoinani kirkosta alettuani Jehovan todistajaksi. Ymmärtääkseni paluu kirkkoon ei ole monimutkaista kun kävin kirkon sivuilla niin siellä on "liity kirkkoon" lomake. Kysyn nyt että onko mahdollisesti papin kans jotain keskusteluja tms...?

Ylös