Verta koiranmakkarassa

Lähetä vastaus


Tämän kysymyksen tarkoitus on estää roskapostitusta foorumille.
Hymiöt
:D :) :( :o :shock: :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :geek: :ugeek: :angel: :clap: :crazy: :eh: :problem: :shh: :shifty: :sick: :silent: :think: :thumbdown: :thumbup: :wave: :wtf:

BBCode on Käytössä
[img] on käytössä
[url] on käytössä
Hymiöt ovat käytössä

Otsikko
   

Laajenna näkymää Otsikko: Verta koiranmakkarassa

Re: Verta koiranmakkarassa

Kirjoittaja Bergerac » 11.12.2007 20:42

Japi-40 kirjoitti:Kävin joku aika sitten kaupassa ja ostin sieltä meidän koiralle koiranmakkaraa.Kun tulin kotiin niin annoin siitä muutaman palasen koiralle.Vaimo kuitenkin huomasi,että koiranmakkara sisältää verta ja heitti koiranmakkarat roskikseen.Voiko Jehovan todistajien suhtautuminen vereen enään mennä pahemmaksi.

Irti Vartiotorniseurasta!
Ei käynyt mielessä että olisit ehdottanut äärimmäisen huolellisesta re-kypsyttämistä jolloin tuotos olisi saattanut olla suurella varmuudella Seuran komponenttitason-hyväksymää kamaa ?

Tai virittää keskustelua asiasta ko asiasta ? Ei, Ei ehkä sittenkään. Vastaus kuitenkin olisi: En kuuntele, en kuuntele. Tai: Nuo on vaan niitä luopiojuttuja. Tms.

Kirjoittaja rippeli » 11.12.2007 18:19

Tuo lehtien tuhoaminen oli ainakin minun aikanani jotenkin pyhä toimitus. Ne jotka uskalsivat lehtiä hävittää, tekivät sen polttamalla. Minäkin vaimoni kanssa poltin appivanhempien luona ikivanhoiksi käyneet vartsikat ja hertsikat.

Joillekin tuo polttaminenkin on liikaa. Inhokkini Paimiosta., "Ylivääpeli" MP kertoi aikoinan, ettei hänen isänsä kotona koskaan poltettu yhtään totuuden jyvääkään. Levittämättömät lehdet - jos niitä ei mitenkään enää saatu kiertoon - vietiin ullakolle tai lopulta piilotettiin välikattoon purujen sekaan. Kaipa ne siellä jotenkin estivät saatanan ylhäältä päin tulevat hyökkäykset.

Re: Verta koiranmakkarassa

Kirjoittaja Markku Meilo » 10.12.2007 20:03

Witless kirjoitti:Hyvin yleisesti tuntuu olleen vallalla vaatimus, että Raamattu ei sovi roskikseen heitettäväksi, vaan se pitää tiensä päähän tultuaan polttaa.
Tuo yleisesti vallalla oleva vaatimus koskee myös valtiolippuamme.
Etsiköön ohjeen kirjallisuudesta, ken Watchtowerin CD-ROMin (tuon epäpyhän piin ja bittien yhdistelmän) omistaa. ;)
En väitä, ettei tuollaista kirjallista ohjetta ole ollut, mutta ainakaan minä en ole sellaista nähnyt, kuullut sitäkin useammin. Minulle jäi nuoruudessa tunne, että kyse on suullisesti levitetystä pakanallisesta/isänmaallisesta perinteessä, siis johdettu valtiolipun käsittelystä.

Kirjoittaja 3nity » 10.12.2007 19:23

Turhapuro kirjoitti:Minä heitin kaiken roskiin. Kirjallisuutta oli varmaan 200 kiloa...
Pakko kysyä: mitä laitoit huomattavasti tyhjentyneiden hyllyjen tilalle?

Re: Verta koiranmakkarassa

Kirjoittaja 3nity » 10.12.2007 19:23

Markku Meilo kirjoitti:Nuoruudestani muistan typeriä pohdiskeluja siitä, voiko haavansa nuolaista puhtaaksi ja kuinka menetellä hammaslääkärissä kun ikenistä tulee muutama tippa verta.
Minä pohdin hieman samaa ja kun kysyin asiasta niin ohje todella oli että jos sen haavan nuolee puhtaaksi ja suuhun tulee verta niin senhän voi toki sylkäistä pois, ei ole pakko niellä. Hammaslääkärikysymys ei tullut mieleen, koska olen yleensä kartellut moisia paikkoja melko tehokkaasti :)

Kirjoittaja Turhapuro » 07.12.2007 21:58

Minä heitin kaiken roskiin. Kirjallisuutta oli varmaan 200 kiloa...

Kirjoittaja Alueveli » 07.12.2007 19:08

Meillä kyllä tiensä päähän saapunut kirjallisuus heitettiin surutta roskiin. Itse olin kyllä lapsena sitä mieltä, ettei se ole soveliasta, mutta vanhemmat sitten opettivat toisin.

Samoin salillakin levittämiskelvottomat painotuotteet päätyivät roskiin. Toki kaikki VT-seuran painotuotteet ovat melkolailla levittämiskelvottomia, mutta silloin kriteerinä oli kunto, eikä sisältö.

Edit:

Meillä oli salilla vanhojen lehtien pöytä, jonne jäsenet saivat tuoda levittämättömiä lehtiään. Minun tehtäväni oli sitten käydä pöytää aika ajoin läpi ja heittää pois huonokuntoiset kappaleet. Palvelusvalvoja vielä manasikin, että joillakin julistajilla kunnioitus painotuotteita kohtaan on kohonnut järjettömiin mittasuhteisiin, kun repaleisia lehtiä ei heitetä pois, vaan tarjotaan ovilla.

Re: Verta koiranmakkarassa

Kirjoittaja Witless » 07.12.2007 18:30

hijt kirjoitti:
Witless kirjoitti:Osassa jopa magiikka aika lähellä (vaikkapa siinä Raamatun polttamisvaatimuksessa).
Mikä se tämmöinen vaatimus on?
Hyvin yleisesti tuntuu olleen vallalla vaatimus, että Raamattu ei sovi roskikseen heitettäväksi, vaan se pitää tiensä päähän tultuaan polttaa. Roskis kun ei ole riittävän "kunnioittava" loppu kyseiselle kasalle paperia ja painomustetta. Osa on laajentanut vaatimuksen koskemaan myös kaikkea Seuran kirjallisuutta. Etsiköön ohjeen kirjallisuudesta, ken Watchtowerin CD-ROMin (tuon epäpyhän piin ja bittien yhdistelmän) omistaa. ;)

Re: Verta koiranmakkarassa

Kirjoittaja hijt » 07.12.2007 17:56

Witless kirjoitti:Osassa jopa magiikka aika lähellä (vaikkapa siinä Raamatun polttamisvaatimuksessa).
Mikä se tämmöinen vaatimus on?

Re: Verta koiranmakkarassa

Kirjoittaja Witless » 07.12.2007 17:54

Tony Syrjänen kirjoitti: Samaa logiikkaa jatkaen lemmikkien moraalittomien toimien valvominen on yksi tärkeimmistä jehovantodistajien tehtävistä niiden osalta. Annas olla jos Rekku menee ja pistää paksuksi naapurin Hulda-nartun, niin se on välittömästi komiteaistunnon paikka - mikäli Rekku ja Hulda eivät siis ole aviossa.
Logiikkaa, nimenomaan. :) Terapeuttini äityi männä viikolla kyselemään oikein kunnolla mikä kaikki oli lapsena kiellettyä. En muistanut varmaan kymmenesosaakaan. Ja logiikkahan näistä on kaukana. Osassa jopa magiikka aika lähellä (vaikkapa siinä Raamatun polttamisvaatimuksessa).

Kirjoittaja Vieras » 07.12.2007 15:50

Jos saan matkia vartiotorniseuraa ja jälkiselitellä, niin tarkoitettu veren nieleminen ja oksentaminen tapahtui sanotaan noin 3 vuosikymmnentä sitten.

Tuossahan sitä on aikahaarukkaa vielä veisteltäväksi vaikka perustellen puuttuvilla todistajilla. Noin kirjoitettuna sinne mahtuu ilmeisesti yksi sukupolviopin polvi, polven polven polvi pitemmästä päästä ei mahdu millään, polven polven polven polvella ei taas ole mitään väliäkään noin vertauskuvallisena kun se otetaan.

Sitäpaitsi se on voinut olla hoidon jälkeistä vuotoa, jota ei ole iljetty syljeksiä.

Saakohan muuten syljeskelevä todistaja monoa ?

koiranmakkara

Kirjoittaja sorbet » 07.12.2007 12:44

meillä äiti oli niin tarkka, että ei koirallekkaan syöttänyt makkararaa, jossa oli verta....

melkein valmiina hammashoitajana, voin kertoa, että hammashoidossa pyritään siihen,että asiakas ei joutuisi nielemään vertaan tai mitään muutakaan nestettä hoidon aikana. esimerkiksi hampaiden paikkauksessa ja juurihoidossa käytetään niin syövyttäviä aineita, että hoitajan on oltava todella tarkka, että niitä ei pääse potilaan nieluun. jos hammaslääkäri hoidon aikana antaa potilaalle luvan nielaista, niin silloin voi olla varma, että potilaan suussa vain omaa sylkeä ja puhdasta vettä.

Kirjoittaja Markku Meilo » 07.12.2007 10:51

hijt kirjoitti:Ja monilla JT:lla on kissoja, toivottavasti laskevat sitten veret niitten kisujen pyydystämistä hiirulaisista ja pikkulinnuista ennen ku mirri pistelee ne poskeensa...jos ei niin ovat kyllä aika hipokriittejä. :shock:
Selittely on Vt-seuran bravuurilaji. Asia on selitetty sillä tavalla, että kyseessä on luonnossa tapahtuva mekanismi (ihan niinkuin ihminenkin ei olisi osa luontoa) ja Jehova sitten laittaa Jeesuksen avulla kissatkin paratiiskuntoon, eli elämään apilalla ja timoteillä.

On siinä Jeesuksella hommia kun joutuu ilmastonkin muuttamaan, että meidän ahmalle ja ilvekselle on apilaa ympäri vuoden. Jääkarhua käy todella sääliksi, kun ilmaston lämpeneminen haittaa jo nyt sen elämää, kuinkahan onnellinen jääkarhu on jatkuvasta kesästä ja apiladieetistä?

Kirjoittaja hijt » 07.12.2007 10:38

Ja monilla JT:lla on kissoja, toivottavasti laskevat sitten veret niitten kisujen pyydystämistä hiirulaisista ja pikkulinnuista ennen ku mirri pistelee ne poskeensa...jos ei niin ovat kyllä aika hipokriittejä. :shock:

Kirjoittaja Vieras » 07.12.2007 10:30

Hammaslääkärissä saattaa potilas niellä verta, jos verta on jonkin verran, tarkemmin en tiedä, mutta rajan ylityksestä sen oksentaa pois. Lääkärille kun soittaa niin saa tietää että oma veri ei tosiaan pysy sisässä, vaan sen oksentaa, ja siksi ei ole syytä tulla lääkärillekään. - Jospa oikea sääntö onkin, että syö, mikä pysyy sisässä, muutoin Jehova oksennuttaa sen pois ?

Ylös