Kun kierrosvalvoja on tulossa vierailemaan seurakuntaan

Lähetä vastaus


Tämän kysymyksen tarkoitus on estää roskapostitusta foorumille.
Hymiöt
:D :) :( :o :shock: :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :geek: :ugeek: :angel: :clap: :crazy: :eh: :problem: :shh: :shifty: :sick: :silent: :think: :thumbdown: :thumbup: :wave: :wtf:

BBCode on Käytössä
[img] on käytössä
[url] on käytössä
Hymiöt ovat käytössä

Otsikko
   

Laajenna näkymää Otsikko: Kun kierrosvalvoja on tulossa vierailemaan seurakuntaan

Re: Kun kierrosvalvoja on tulossa vierailemaan seurakuntaan

Kirjoittaja Utelias2 » 21.08.2022 17:36

Montako Kierrosvalvojaa Suomessa on?

Re: Kun kierrosvalvoja on tulossa vierailemaan seurakuntaan

Kirjoittaja YksinäinenSusi » 09.12.2016 14:12

Itse olen laittanut puhelinmyyjille ja muille tuntematon-statuksella soittaneille vain yksinkertaisen viestin - "Häh! Kuka siellä?". Eivät ole vastanneet viestiin. Vain ne joilla on ollut oikeaa tähdellistä asiaa, ovat vastanneet viestiini ja kertoneet keitä ja millä asialla ovat. Sitten olen itse voinut soittaa jos asia tärkeä.

Eikö olekkin sivistyksellistä. Säästän siinä hyväntahtoisesti omaa ja puhelimyyjien aikaa. Itse ei tarvi tuhlata omaa aikaansa joutavaan ja säästän samalla puhelimyyjien aikaa ettei heidän tarvitse tuhlata aikaa minuun kun kuitenkaan en osta mitään.

That's it. Ja kaikki ovat iloisia.

Re: Kun kierrosvalvoja on tulossa vierailemaan seurakuntaan

Kirjoittaja Johanneksen poika » 09.12.2016 13:26

Tony kirjoitti:Puhelintyö on erinomainen ajatus. Ihmisethän rakastavat sitä kun heille soittaa joku ja tarjoaa jotain, joka ei voisi vähempää kiinnostaa. Varmasti motivoiva kenttäpalvelusmuoto.
Mutta "tunnit juoksee". Jos puhelintyötä tehdään ryhmänä, vaikkapa kolmen hengen porukalla, yksi soittaa, muut istuvat tuppisuina, ja jos en väärässä ole, kaikki kirjaavat tunnit ylös raporttiin koko tapahtumasta.

Re: Kun kierrosvalvoja on tulossa vierailemaan seurakuntaan

Kirjoittaja Tony » 09.12.2016 13:23

Puhelintyö on erinomainen ajatus. Ihmisethän rakastavat sitä kun heille soittaa joku ja tarjoaa jotain, joka ei voisi vähempää kiinnostaa. Varmasti motivoiva kenttäpalvelusmuoto.

Kun kierrosvalvoja on tulossa vierailemaan seurakuntaan

Kirjoittaja Johanneksen poika » 09.12.2016 13:18

Kierrosvalvoja vierailee seurakunnissa kaksi kertaa vuodessa. Hän osallistuu saarnaamistyöhön ja pitää puheita kokouksissa. Lisäksi hän pitää kokouksen vanhimmille. Vierailu kestää normaalisti tiistaista sunnuntaihin.

Usein kierrosvalvoja lähettää etukäteen kirjeen seurakuntaan. Kirje voidaan lukea arkipäivän kokouksessa. Millainen tuo kirje voi olla?

Täällä on yksi esimerkki:

http://johanneksenpoika.fi/uutiset/juttu_s662.html

Pieni ote tuosta kirjeestä:

"Kuten aikaisemminkin "ryhmäkenttää" tehdään erityisesti aamupäivisin. Iltapäivisin olisimme mielellämme mukana raamatuntutkisteluissa ja uusintakäynneillä. Yksi palveluksen piirre, jota harjoittelemme, on "puhelintyö". Jossain kokoontumisessa viikolla teemme "puhelintyötä" yhdessä ryhmänä. Sitä edeltävissä kenttäpalveluskokouksissa valmistaudumme ja harjoittelemme sitä".

Kuva
Kuva: Pixabay

Ylös