Erosin

Alueen säännöt
Vertaistuki-alueen tarkoitus on tarjota mahdollisuus vertaistuelle, sanomisen, kuuntelemisen ja parhaimmillaan ymmärtämisen muodossa. Alueella voit avautua jehovantodistajuuden aiheuttamista haasteista ja saada tukea tilanteeseesi.

Vertaistuki-alueella ei suvaita minkään sortin väittelyitä, tinkaamisia, eikä opillisia debatteja. Niitä varten on omat, kyseiseen tarkoitukseen paremmin sopivat alueensa.

Vertaistuen eräs määritelmä.

Lähetä vastaus


Tämän kysymyksen tarkoitus on estää roskapostitusta foorumille.
Hymiöt
:D :) :( :o :shock: :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :geek: :ugeek: :angel: :clap: :crazy: :eh: :problem: :shh: :shifty: :sick: :silent: :think: :thumbdown: :thumbup: :wave: :wtf:

BBCode on Käytössä
[img] on käytössä
[url] on käytössä
Hymiöt ovat käytössä

Otsikko
   

Laajenna näkymää Otsikko: Erosin

Re: Erosin

Kirjoittaja J Hepatiitti » 19.03.2019 02:37

Alku raskainta. Eiköhän se ollut oikea päätös. Ei järjestöstä kukaan huvikseen eroa.

Re: Erosin

Kirjoittaja Vieras » 06.03.2019 18:58

"Muutaman viikon sai ilmoitusta muistaakseni odotella, kun erosin maistraatin kautta."

Tuon suhteen on ilmeisesti ollut ja on ehkä edelleenkin erilaisia srk- ja tapauskohtaisia toimintamalleja, sillä on saanut lukea kokemuksista miten maistraatin kautta eronneita ei ole srk:ssa ilmoitettu "sittemmin ei todistajiksi" ellei heitä ole henkilökohtaisesti ja / tai puhelimitse erikseen tavoitettu, jotta saisi sen Vartiotorniseura-protokollan mukaisen sisäisen varmistuksen asiaan.

Re: Erosin

Kirjoittaja Weathertop » 07.01.2019 20:07

Muutaman viikon sai ilmoitusta muistaakseni odotella, kun erosin maistraatin kautta.

Tervetuloa aidan tälle puolelle! ;)

Re: Erosin

Kirjoittaja Kaarmis » 07.01.2019 19:08

Ilmoituksena tulee vain että "J ei ole enää jehovantodistaja". Seurakunta voi näin kuvitella että sinut on erotettu jonkun iljettävän väärinteon vuoksi...

Erosin

Kirjoittaja Jussi » 06.01.2019 23:28

Niin siinä kävi, jotta erosin järjestöstä kirjeellä. Ei se ollut kokonaisuutena helppo prosessi, mutta aika näyttää kannattiko se? Koskahan lavalta tulee ilmoitus, asia on kuulemma jo käsitelty seurakunnassa.. Stressaavaa aikaa tämän ilmoituksen odottaminen :shock:

Ylös