Yle vieraili haaratoimistossa

Lähetä vastaus


Tämän kysymyksen tarkoitus on estää roskapostitusta foorumille.
Hymiöt
:D :) :( :o :shock: :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :geek: :ugeek: :angel: :clap: :crazy: :eh: :problem: :shh: :shifty: :sick: :silent: :think: :thumbdown: :thumbup: :wave: :wtf:

BBCode on Käytössä
[img] on käytössä
[url] on käytössä
Hymiöt ovat käytössä

Otsikko
   

Laajenna näkymää Otsikko: Yle vieraili haaratoimistossa

Re: Yle vieraili haaratoimistossa

Kirjoittaja Nukahtanut » 20.04.2019 16:10

Tuota en tiennytkään, että kyseessä oli Leinosen tytär :) Sitä taustaa vasten ajateltuna 16v betelin seinien sisällä ei tunnu niin kummalliselta. Sisar on päässyt asemaan, josta ylemmäs on vaikea enää päästä.

Re: Yle vieraili haaratoimistossa

Kirjoittaja Tony » 19.04.2019 15:24

Vieras kirjoitti: 19.04.2019 15:20 "Elli Kinkku päätyi Jehovan todistajien haaratoimistoon asumaan melkein kuin sattumalta. Koulut käytyään hän mietti, mitä tekisi seuraavaksi. Hän lähetti haaratoimistoon hakemuksen – ja sattui pääsemään sinne töihin."

Se että hän "sattui" olemaan Leinosen Veikon tytär saattoi myös vaikuttaa asiaan. :lol:
No mutta jos vähän leinostellaan, niin kaikkihan me olemme syntyneet tänne suuren sattuman siivittämänä, jolloin myös kaikki syntymän jälkeiset tapahtumat ovat osa samaa suurta sattumankauppaa, vaikka sattumat eivät yksittäisinä tapahtumina kovin sattumalta tuntuisikaan. :P

Re: Yle vieraili haaratoimistossa

Kirjoittaja Vieras » 19.04.2019 15:20

"Elli Kinkku päätyi Jehovan todistajien haaratoimistoon asumaan melkein kuin sattumalta. Koulut käytyään hän mietti, mitä tekisi seuraavaksi. Hän lähetti haaratoimistoon hakemuksen – ja sattui pääsemään sinne töihin."

Se että hän "sattui" olemaan Leinosen Veikon tytär saattoi myös vaikuttaa asiaan. :lol:

Yle vieraili haaratoimistossa

Kirjoittaja Nukahtanut » 19.04.2019 14:49

YLE vieraili haaratoimistossa Vantaalla ja haastattelli siellä 16 vuotta asunutta sisarta. Aihe koski siis sitä, miksi sisar asuu siellä ja tekee töitä palkatta muiden todistajien kanssa.

https://yle.fi/uutiset/3-10707611

Ylös