Tulossa uusi paljastuskirja Rutherfordista ja vuoden 1917 tapahtumista

Lähetä vastaus


Tämän kysymyksen tarkoitus on estää roskapostitusta foorumille.
Hymiöt
:D :) :( :o :shock: :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :geek: :ugeek: :angel: :clap: :crazy: :eh: :problem: :shh: :shifty: :sick: :silent: :think: :thumbdown: :thumbup: :wave: :wtf:

BBCode on Käytössä
[img] on käytössä
[url] on käytössä
Hymiöt ovat käytössä

Otsikko
   

Laajenna näkymää Otsikko: Tulossa uusi paljastuskirja Rutherfordista ja vuoden 1917 tapahtumista

Re: Tulossa uusi paljastuskirja Rutherfordista ja vuoden 1917 tapahtumista

Kirjoittaja Observer » 23.04.2022 20:38

Kirja julkaistu vihdoin viimein. Eric Wilson haastattelee tekijä Rud Perssonia.

Re: Tulossa uusi paljastuskirja Rutherfordista ja vuoden 1917 tapahtumista

Kirjoittaja Syväkurkku » 02.05.2021 21:58

YouTubissa kanava Watchtower History on tehnyt useampiosaisen haastattelun Rud Perssonista. Haastattelussa on paljon mielenkiintoista tietoa. Kanavan sisältö muutenkin on tosi antoisaa.

Alla linkki haastattelusarjan ekaan osaan.

Tulossa uusi paljastuskirja Rutherfordista ja vuoden 1917 tapahtumista

Kirjoittaja Observer » 02.05.2021 20:37

Ruotsalainen ex-todistaja Rud Persson aikoo julkaista loppukesällä kiinnostavan kirjan nimeltä Rutherford’s Coup: The Watch Tower Succession Crisis of 1917 and its Aftermath.

Persson on koonnut yhteen vuosikymmenten tutkimukset siitä, mitä todella tapahtui vuonna 1917, kun Rutherford anasti vallan itselleen järjestössä, ja paljastaa Seuran version tapahtumista läpikotaisin vääräksi. Rehellisen todistajan on mahdotonta sen jälkeen uskoa, että Rutherfordin kaltainen mies olisi valittu uskolliseksi ja ymmärtäväiseksi orjaksi.

Persson on ollut Carl-Olof Jonssonin ystävä jo 1970-luvulta lähtien. Mikäli joku ei tiedä, Jonsson oli siis se ruotsalainen vanhin, joka paljasti 607:n vääräksi, ja jonka hallintoelin vaiensi ja potki ulos järjestöstä 1980-luvun alkupuolella. Pian myös Jonssonin tunnettu kirja Vartiotornin virheellisestä ajanlaskusta The Gentile Times Reconsidered julkaistaan uutena painoksena, sillä sitä ei ole ollut saatavana vähään aikaan.

Näitten julkaisujen taustalla ovat James Penton (Jonssonin ja Perssonin vanha ystävä) sekä Eric Wilson, joka myös julkistaa oman kirjansa Jt-oppikysymysten virheistä tänä vuonna.

Ylös