Jehovan todistajat, vuosikatsaus 2021

Lähetä vastaus


Tämän kysymyksen tarkoitus on estää roskapostitusta foorumille.
Hymiöt
:D :) :( :o :shock: :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :geek: :ugeek: :angel: :clap: :crazy: :eh: :problem: :shh: :shifty: :sick: :silent: :think: :thumbdown: :thumbup: :wave: :wtf:

BBCode on Käytössä
[img] on käytössä
[url] on käytössä
Hymiöt ovat käytössä

Otsikko
   

Laajenna näkymää Otsikko: Jehovan todistajat, vuosikatsaus 2021

Re: Jehovan todistajat, vuosikatsaus 2021

Kirjoittaja Vieras » 03.01.2022 11:37

Jos olet puhelinryhmäkentällä niin voit raportoida ajan vaikket soittaisi. Ei siis tarvitse puhua mitään jotta pysyt julistajana.

Re: Jehovan todistajat, vuosikatsaus 2021

Kirjoittaja Tony » 03.01.2022 10:51

Harmus kirjoitti: 02.01.2022 22:36 Näytti, ettei ihan miinuskasvua ollut Suomessa. Luulisi, kylläkin, että koska boomereita lähkee laukeammille kenttämaille nyt kovasti, niin orgaaninen kasvu osoittais alaspäin. Tuleekohan lisäykset maahanmuutajien joukosta?
Pelkkää tilastokikkailua. Viime palvelusvuoden julistajien määrä ei ole vertailukelpoinen sitä edeltäviin vuosiin, kun aktiivisen julistajan määritelmän rimaa madallettiin jälleen kerran. Nyt ei tarvitse tehdä enää edes minimissään 15 minuuttia kenttää kuukaudessa ollakseen aktiivinen julistaja. Nykyään riittää, kun toteaa tehneensä mitä tahansa julistamiseksi tulkittavissa olevaa kuukauden aikana. Jaat yhden Vartiotornin jonkun laatikkoon tai luet järjestön kirjallisuutta julkisesti - ihan mitä tahansa, vain mielikuvitus on rajana.

Redditissä on paljon kokemuksia siitä, kun vanhimmat ovat kärttäneet epäsäännölliseltä tai toimettomalta julistajalta mitä tahansa yksittäistä tapahtumaa, joka voitaisiin tulkita siltä kuukaudelta hyvän uutisen levittämiseksi, jotta henkilö saataisiin aktiivisten julistajien joukkoon.

Oleellisen viime vuoden tilastoista kertovat yli tuhat lakkautettua seurakuntaa ja kastettujen määrän reipas lasku. Ne kertovat mihin suuntaan numerot todellisuudessa menevät.

Re: Jehovan todistajat, vuosikatsaus 2021

Kirjoittaja Harmus » 02.01.2022 22:36

Näytti, ettei ihan miinuskasvua ollut Suomessa. Luulisi, kylläkin, että koska boomereita lähkee laukeammille kenttämaille nyt kovasti, niin orgaaninen kasvu osoittais alaspäin. Tuleekohan lisäykset maahanmuutajien joukosta?

Re: Jehovan todistajat, vuosikatsaus 2021

Kirjoittaja Utelias2 » 31.12.2021 09:54

Väki Järjestössä vähenee.
Taitaa Suomessa varsinkin Nuoret Aikuiset jättää Lahkon

Jehovan todistajat, vuosikatsaus 2021

Kirjoittaja Johanneksen poika » 31.12.2021 01:32

Kuva
Kuva: JW.ORG, muokkaus: JP

Kun koronapandemia on kestänyt kohta kaksi vuotta, Jehovan todistajien järjestössä on tapahtunut merkittäviä muutoksia. Perinteiset ovelta ovelle työ ja "kärrytyö" ovat olleet tauolla. Todistustyötä on tehty käytännössä vain kahdella tavalla, käyttämällä puhelinta ja kirjoittamalla kirjeitä.

Mutta järjestö on muuttunut muutenkin, ja se muutos ei ole terveellä pohjalla. Järjestöstä voidaan perustellusti käyttää nyt nimitystä "kultti".

Lisäksi Jehovan todistajien hallintoelin on koronapandemian aikana kahminut itselleen lisää valtaa ja näkyvyyttä. Viimeisten kahden vuoden aikana kesän suurten konventtien puhujiksi ei ole enää kelpuutettu muita kuin hallintoelimen jäseniä ja heidän avustajiaan. He kaikki asuvat ja tekevät työtä Jehovan todistajien päätoimistossa Amerikassa. Näin konventit ovat oikeastaan amerikkalaisia propagandatilaisuuksia.

Lue lisää täältä.

Ylös