Valko- Venäjä ja JT eet

Lähetä vastaus


Tämän kysymyksen tarkoitus on estää roskapostitusta foorumille.
Hymiöt
:D :) :( :o :shock: :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :geek: :ugeek: :angel: :clap: :crazy: :eh: :problem: :shh: :shifty: :sick: :silent: :think: :thumbdown: :thumbup: :wave: :wtf:

BBCode on Käytössä
[img] on käytössä
[url] on käytössä
Hymiöt ovat käytössä

Otsikko
   

Laajenna näkymää Otsikko: Valko- Venäjä ja JT eet

Re: Valko- Venäjä ja JT eet

Kirjoittaja Syväkurkku » 23.02.2022 11:50

Valko-Venäjällä työ on edelleen sallittua ja sitä johdetaan Vantaan Tikkurilasta. Maassa on kuutisen tuhatta Jehovan todistajaa ja siellä tehdystä työstä on raportoitu normaalisti. Väkimäärä Valko-Venäjällä on lähes tuplaten Suomeen verrattuna.

Valko-Venäjä on jonkin verran horjunut sen suhteen, palautetaanko Venäjältä paenneet Jehovan todistajat takaisin Venäjälle. Muistaakseni hallituksen päätös pari vuotta sitten, ainakin yhden tapauksen osalta oli, että palautetaan. Asia meni kuitenkin oikeuteen ja oikeus purki palautuspäätöksen.

Ihan viimeaikaisesta kehityksestä ei mulla ole tietoa ja tulevaisuudesta ei varmaan kenelläkään. Sen verran sekaisin on alueen asiat.

Valko- Venäjä ja JT eet

Kirjoittaja Utelias2 » 23.02.2022 08:51

Nyt kun Valko - Venäjä on käytännössä Putinin Venäjän alaisuudessa onko odotettavissa että Venäjän toimet Jehovan todistajien Uskonnon Kieltämiseksi tapahtuu myös nyt Valko - Venäjällä?

Ylös