Lloyd Evans

Lähetä vastaus


Tämän kysymyksen tarkoitus on estää roskapostitusta foorumille.
Hymiöt
:D :) :( :o :shock: :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :geek: :ugeek: :angel: :clap: :crazy: :eh: :problem: :shh: :shifty: :sick: :silent: :think: :thumbdown: :thumbup: :wave: :wtf:

BBCode on Käytössä
[img] on käytössä
[url] on käytössä
Hymiöt ovat käytössä

Otsikko
   

Laajenna näkymää Otsikko: Lloyd Evans

Re: Lloyd Evans

Kirjoittaja ExJahve » 19.03.2022 12:12

Kyllä se kohu siellä on.
Lloyd laitellut useammalle ex-jt tubettajalle lakifirman kautta kirjeen, jossa vaatii anteeksipyyntö videon ja maksamaan vastaanottajasta riippuen 3000-8000€

Tuo kirje on lainopillisesti erittäin amatöörisesti laadittu ja tuota tuskin tulee kukaan maksamaan.

Re: Lloyd Evans

Kirjoittaja Utelias2 » 19.03.2022 09:29

Synnitön heittäköön ensimmäisen Kiven

Re: Lloyd Evans

Kirjoittaja Harmus » 18.03.2022 19:08

Käsillä on vaihteeksi isompia uutisaiheita, jotka ohittavat toisten yksityiselämän ruotimisen. Ainakin toistaiseksi. kohu näyttää laantuneen. Ja youtuben katsojaluvuista päätellen Evans on selvinnyt ihan kohtuullisesti.

Re: Lloyd Evans

Kirjoittaja Observer » 03.03.2022 17:44

En ole katsonut Lloydin "paluuvideota" mutta sen jälkeen lahjoittajat on vähentyneet taas 50:llä. Eli ei tainnut videolla olla ihan toivottua vaikutusta.

https://graphtreon.com/creator/cedars

Tämä oli aika hyvä. :lol:

Kuva

Re: Lloyd Evans

Kirjoittaja Vempula » 26.02.2022 07:15

Kim & Mikeylta on ilmestynyt reilun puolen tunnin mittainen video. Tyyli on kiihtynyttä ja meuhkaavaa. Keskeisintä antia on Lloydin vaimon ja tämän serkun väliseksi väitetty puhelinviestittely. Videolla näytetään kuvakaappaus kroatiankielisestä dialogista. Kim & Mikey kertovat saaneensa kuvakaappauksen Markolta, joka kertoi aikeistaan pyytää poliisia tarkistamaan, että Lloydin vaimolla ja tyttärillä on kaikki kunnossa.

Viestittelyssä (oletettu) vaimo kertoo (oletetulle) serkulleen, että Lloyd nappailee pillereitä ja uhkailee perhettään. Lloyd on ottanut vaimonsa puhelimen. Serkku kutsuu vaimoa ja lapsia luokseen turvaan. Viestit ovat tammikuulta.

Kim & Mikeyn mukaan vaimon puhelimeen on yritetty soittaa, mutta kukaan ei vastaa. Mikäli Lloyd on ottanut vaimonsa puhelimen, niin Lloyd voisi itse olla kirjoittanut sen viestin, jossa "vaimo" toteaa Lloydia kohtaan esitettyjä syytöksiä perättömiksi.

Kim & Mikey mainitsevat monia yksityiskohtia ikään kuin aihetodisteiksi Markon henkilön aitouden ja Markon välittämän informaation luotettavuuden puolesta. Kim & Mikey sanovat, että ei kai kukaan kuvittele heidän voineen keksiä kaikkea omasta päästään.

https://www.youtube.com/watch?v=STob8gEwysU

Lloyd kuittaa Kim & Mikeyn esittelemän kuvakaappauksen väärennökseksi Twitterissä: https://twitter.com/cedarsjwsurvey/stat ... 64/photo/1

Jottei asia olisi liian yksinkertainen, niin Lloydin vaimollakin on Twitter-tili, jolla vaimo sanoo Kim & Mikeyn viestikuvia tekaistuiksi. Kim Silvio vakuuttaa, että vaimona esiintyvä todella on Lloydin vaimo: https://twitter.com/kimsilvioExJw/statu ... XgleA&s=19

Re: Lloyd Evans

Kirjoittaja Vempula » 25.02.2022 12:24

Lloydin Twitter-tililtä löytyy Javier Ortizin ilmoitus, jonka mukaan Lloyd ei ole enää tuottamassa ja kirjoittamassa The truth about the truth -dokumenttielokuvaa. Ortiz huomauttaa, että projetin saamat lahjoitukset on käytetty vain elokuvan tekemiseen eikä Lloyd ole päässyt niihin käsiksi.

Javier Ortizin ilmoitus: https://twitter.com/ttattfilm/status/14 ... 54/photo/1

Re: Lloyd Evans

Kirjoittaja Vieras » 25.02.2022 06:49

Markku Meilo kirjoitti: 25.02.2022 02:57 , ei se mitä kukin minusta henkilönä ajattelee.
Kieltämättä tuo on pakostakin huomattu.

Re: Lloyd Evans

Kirjoittaja Markku Meilo » 25.02.2022 02:57

>>En ole Markku, enkä tiedä kuka hän on. Kenties joku Lord Jesus jollekin?

Olen vuosikausia esiintynyt omalla nimelläni, joten sekaannusta tuskin syntyy. Lähinnä kiinnostaa faktat, ei se mitä kukin minusta henkilönä ajattelee.

Re: Lloyd Evans

Kirjoittaja Sami Uusi-Luomalahti » 23.02.2022 22:22

Kuva

Huomasin, että Lloydin videoiden määrä oli tippunut 1-2:lla. Voisin vaikka vannoa, että juuri 1-2 päivää sitten videoita oli 1224. Siis sen jälkeen kun hän oli poistanut ne pari viimeistä epämääräistä..

[Huom! Saako ylläpito tuon kuvan taas näkymään? En osaa]

Re: Lloyd Evans

Kirjoittaja Weathertop » 23.02.2022 11:13

En nyt jaksa laajemmin kommentoida noita ränttäyksiä, mutta toksinen ihminen ei ole sama asia kuin toksisen maskuliinisuuden edustaja. Ei mulla muuta.

Re: Lloyd Evans

Kirjoittaja KimMikeyj+newJesus » 23.02.2022 00:59

Yksi todistajuuden jälkeisen ajan parhaita asioita on ollut havaita, että voi omata omia mielipiteitä. Ja että niitä mielipiteitä voi myös vaihtaa.
Tarkoitetaanko sillä että tämä lausunto on mitätöity:

Dijana on taloudellisesti täysin riippuvainen Lloydista
.
Viesti Kirjoittaja Syväkurkku » 20.02.2022 07:10
Omalta osaltani olen tähän mennessä tuominnut sen, minkä Lloyd on itsekin tunnustanut. Tähän liittyy tukijoiden rahojen käyttäminen prostituutioon,
Kysymyksiin ei ole vastattu, vaikka virheelliseen tietoon kyllä puututtiin:

Olavi J. Mattila ei tosiaan milloinkaan ollut kansanedustaja
.

Se olikin koko viestin tärkein juttu. Olavi Mattila oli ministeri. Sori, sehän oli koko viestin tärkein osa. Tästähän meillä on esimerkkejä miten joku muu reagoi pikkusieluisuuteen:
Re: Arkistojen aarteita
Viesti Kirjoittaja Syväkurkku » 10.12.2021 05:37
Et Markku tainnut ihan ymmärtää viestini huumoria. Kvartsi-sana tässä yhteydessä ei taida olla se ihan oleellisin asia, eikä ketjun asian ytimessä. Kommenttisi näen lähinnä jonkinlaisen katkeruuden synnyttämänä idioottimaisuutena, alkeellisena vittuiluna, en rakentavana keskusteluna.
Täällä kuitenkin puhutaan yhden ihmisen totaalisesta tuhoutumisesta- Lloyd. Herättää kysymys että haluavatko "Setämiehet" päästä paimentamaan Dijanaa? Pidän koko keskustelu iljettävänä kun faktaa ei löydy. Kysyin mun mielestä ihan asiallisia kysymyksiä, mutta niihin ei vastattu.

Ettei vaan olisi :witch hunt

1 : a searching out for persecution of persons accused of witchcraft. 2 : the searching out and deliberate harassment of those (such as political opponents) with unpopular views.


En ole Markku, enkä tiedä kuka hän on. Kenties joku Lord Jesus jollekin? Kuten Deepthroat/syväkurkku on jollekin.
(https://www.xnxx.com/search/deepthroat)
Hienoa?!

Re: Lloyd Evans

Kirjoittaja KimMikeyn Todistaja » 22.02.2022 22:44

Myös AltWordly on havainnut tässä sirkuksessa sen seikan, että osa entisistä Jehovan todistajista on ollut sitä mieltä, että koko asiasta ei olisi saanut keskustella, koska se aiheuttaa jakaumia tai että asia ei kuulu heille. Tai että ei saisi tuomita, jos joku käyttäytyy täysin ala-arvoisesti. Tämä on jäännettä kulttiajalta - juuri näin Jehovan todistajia ohjeistetaan käyttäytymään.
Kuten sanoin.. en halua viedä kenenkään tuomitsemisen nautintoja. Peräänhuudan vaan faktojen esittämistä. Mun mielestä on hyvä että esitetään eri mielipiteitä ja vaikka olen eri mieltä asioissa tässä aiheessa muutamien kanssa, ei tarkoita että he olisivat huonoja henkilöitä. Haluan ehdottomasti että jatkavat ja kenties avaavat mitä tarkoittavat kun kirjoittavat seuraavasti:
Todella paljon käy sääliksi Lloydin vaimoa Dijanaa. Tämä on kaikki vuodet tukenut miestään, hoitanut kodin ja lapset jotta Lloyd voisi keskittyä työhönsä. Lloyd palkitsi vaimonsa todella karvaalla tavalla. Myös Dijanan vanhempia käy sääli. He antoivat kotitalostaan asunnon Lloydille ja tämän perheelle. Lloyd ei kuitenkaan kunnioittanut näitä, vaan teki heidän kodistaan propagandakeskuksen bunkkereineen kaikkineen. Itse olisin hankkinut oman asunnon perheelleni ja toiminut sieltä käsin.
Mistä te tiedätte niin hyvin miten heidän perheessä on oikeasti tapahtunut? Voisiko kenties olla niin että Lloyd on omalla bisneksillä jopa tuonut rahaa Dijanan vanhemmille? Eli auttanut että he saivat/pysyvät elää omassa talossa? Onko Lloyd todistettavasti vain paha ihminen? Kenties hänen aktivismi toi jopa rahaa talon parannuksiin kuten "the Bunkerin" rakentaminen kolkosta kellarikerroksesta. Siihen on mennyt rahaa ja Patreonin rahoja on nähtävästi ollut apua.
Itse olisin hankkinut oman asunnon perheelleni ja toiminut sieltä käsin
Niin, olet todennäköisesti Suomessa asuva akateeminen henkilö joka on tiennannut hyvin rahaa. Pitääkö kaikkien toimia niinkuin sinä? My way or the highway? Entä jos heidän tilanne on eri? Tiedätkö kaikki olosuhteet?
Ilmeisesti hän ei halua esimerkiksi minun katsovan videoitaan (jos niitä nyt on enää tulossa), koska en ole tässä asiassa täysin hänen puolellaan. Moni on sanonut, ettei Lloyd siedä lainkaan kritiikkiä. Pitää näköjään paikkansa.
Onko nyt oikeasti kyse meistä? Pitääkö kaikesta aina olla joko tai? Näinhän se on Lahkossa. Miten olisi jos käyttäisi ihan omaa harkintakykyä? Onko kaikki maailmassa edelleen niin musta-valkoista?
Itku lienee teeskentelyä, sillä kyyneliä ei näy. Lloyd naureskelee paljon, ja häntä näyttää huvittavan vakavat asiat. Ei myöskään ole uskottavaa, että mielenterveysongelmista valittava ihminen lähtee hoitamaan ongelmiaan maailman seksiturismikeskukseen Thaimaaseen
Mihin psykologiantietoihin nämäkin spekulaatiot perustuvat? Tiedättekö oikeasti miten jokainen ihminen käyttäyttyy stressaantuneena ja ahdistuneena? Mitä oikeasti tiedätte mielenterveysongelmista? Mielenterveysongelmista kärsivä henkilö voi käyttäytyä erittäin irrationaalisesti. Vai haluatko vain olla halveksuvan ilkeä?
Ja ihan aikuisen oikeasti, miksi Thaimaaseen yleensä matkustetaan, erityisesti ilman kumppania?
Oletko rasisti?! Kuulema olet käynyt Thaimaassa, mutta siellä sun mielestä ei ole muuta kuin huoria? Huh, Huh... AIKA PAKSUA!!!



Sitten mennään jo henkilökohtaisuksiin:


Mies on oikeasti täysi narri.
Evans on selvästi toksinen ihminen, johon muiden aktivistien on syytä ottaa mahdollisimman paljon etäisyyttä. Toivottavasti hän ei enää jatka videoiden tekemistä.
Vai toksisen maskuliinisuuden edustaja? (https://yle.fi/uutiset/3-11137497) Onko hän siis uhri feministien mielestä vai onko hän nitistettävä torakka? Vastaus on:
Evans on selvästi toksinen ihminen, johon muiden aktivistien on syytä ottaa mahdollisimman paljon etäisyyttä. Toivottavasti hän ei enää jatka videoiden tekemistä.
Jaahas siinä tuli vastaus miten "Meidän kaikkien " kuuluu suhtautua. Kiitos! Selittää jo kaiken mun mielestä..



Kaipaisin vaan ihan todellisia faktoja että Lloydia "pitää karttaa". Lisään että olen myös käyttänyt nimimerkkiä "Onnellinen Ex-Jt" kuten monet ovat varmaan ymmärtäneet. En trollaa ja kaipaisin oikeasti vastauksia miksi just LLoydin kanava on niiiin kamala. Tuletteko varmasti yhtöä raivokkaasti hyökkäämään jos Kim&Mikeyn tai jonkun muun henkilön todetaan "saastaksi"? Kenties tulen puolustamaan myös heidänkin oikeuksia vaikka pidän heidän ulosantinsa törkyisenä. En tiedä..
Myös AltWordly on havainnut tässä sirkuksessa sen seikan, että osa entisistä Jehovan todistajista on ollut sitä mieltä, että koko asiasta ei olisi saanut keskustella, koska se aiheuttaa jakaumia tai että asia ei kuulu heille. Tai että ei saisi tuomita, jos joku käyttäytyy täysin ala-arvoisesti. Tämä on jäännettä kulttiajalta - juuri näin Jehovan todistajia ohjeistetaan käyttäytymään.
Jos nyt kerran AltWordly on kerran sanonut jotain...niin pakkohan meidän on seurata AltWordly! Miten olisi jos jokainen päättäisi itse? Kim&Mikey, AltWordly onkin meidän uudet gurut.. kenties joku nouseva suomalainen Besserwisser? Toin vastalauseen tämän ketjun lynkkaukseen ja ihmispalvontaan ja jos tykkäätte niin kannattaa laittaa ainakin pari miljoona mun Bahama-tilille. Lupaan käyttää sen Djingis Khanin hyökkäyksen torjumiseksi. Jos vihollisia ei näy, käytän rahat muihin tarkoituksiin.

Lopuksi kopioin tämän kommentin kaikkien muistiksi koska se kiteyttää aika paljon mun ajatuksia. En halunnut käyttää nimimerkkejä tähän mennessä, mutta täällä teen poikkeuksen:
Kirjoittaja Tony » 07.02.2022 18:02
Aihe on varmasti herkullinen ja Lloydilla on rekkalastillinen kyseenalaista toimintaa repussaan, mutta eihän sekään ihan asiallista ole, että henkilö tuomitaan varmuuden vuoksi kaikesta mikä voi olla mahdollista. Oikeudessakin vaaditaan kunnollisia todisteita ennen kuin voidaan todeta jotain varmuudella.

Aika varmasti näyttää, mitkä kaikki syytöksistä ja oletuksista on pitänyt paikkansa. Keississä on tällä hetkellä tietyiltä osin oletuksia, eikä ole mielestäni kenenkään kannalta oikeutettua vetää suoria johtopäätöksiä ilman vahvistettuja todisteita.

Re: Lloyd Evans

Kirjoittaja Syväkurkku » 22.02.2022 11:34

AltWordlyn yhteenveto on aivan loistava, 100% omat ajatukset. Kiitos linkistä.

Yhteenvedossa on lisäksi Lloydin käyttäytymistä kuvaavia asioita, jotka olin unohtanut. Esimerkiksi koskien sitä, miten Lloyd myi aikoinaan laittomasti oman brändinsä alla piraattina painettua Ray Franzin kirjaa. Kun jäi kiinni asiasta, väitti aluksi ettei ollut myynyt, vaan ainoastaan lahjoittanut. Jäi jälleen kiinni myös valheesta, koska kertoi myöhemmin palautelleensa rahoja tilaajille. Lisäksi tekijänoikeusrikkomus koskee aivan samalla tavalla lahjoittamista kuin myymistä. Tälläkin kertaa Kimillä ja Mikeyllä oli osuutensa asioiden julkistamisessa.

Myös AltWordly on havainnut tässä sirkuksessa sen seikan, että osa entisistä Jehovan todistajista on ollut sitä mieltä, että koko asiasta ei olisi saanut keskustella, koska se aiheuttaa jakaumia tai että asia ei kuulu heille. Tai että ei saisi tuomita, jos joku käyttäytyy täysin ala-arvoisesti. Tämä on jäännettä kulttiajalta - juuri näin Jehovan todistajia ohjeistetaan käyttäytymään.

Yksi todistajuuden jälkeisen ajan parhaita asioita on ollut havaita, että voi omata omia mielipiteitä. Ja että niitä mielipiteitä voi myös vaihtaa.

Re: Lloyd Evans

Kirjoittaja Vempula » 22.02.2022 06:54

Ylempänä joku kyseli yhteenvetoa. Nyt tähänastisesta sirkuksesta voi katsoa jo elokuvan mittaisen koosteen.

Re: Lloyd Evans

Kirjoittaja Tony » 22.02.2022 05:29

Vieras kirjoitti: 21.02.2022 21:10
Syväkurkku kirjoitti: 20.02.2022 07:10 Samoin pettäminen on tuomittavaa.
Jotenkin toivoisi, ettei tuollaista uskonnollista ja hurmahenkistä julistamista tarvisi täällä enää lukea, sen jälkeen kun on tullut jo seurakunnassa vanhinten tuomitsemaksi.

Ylläpito, onko uskonnollinen julistaminen täällä sallittua?
Melko heikkotasoista trollia. Pettämisen tuomitsemisessa ei ole mitään uskonnollista.

Ylös