Pohjoisen kuningas hyökkää!

Lähetä vastaus


Tämän kysymyksen tarkoitus on estää roskapostitusta foorumille.
Hymiöt
:D :) :( :o :shock: :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :geek: :ugeek: :angel: :clap: :crazy: :eh: :problem: :shh: :shifty: :sick: :silent: :think: :thumbdown: :thumbup: :wave: :wtf:

BBCode on Käytössä
[img] on käytössä
[url] on käytössä
Hymiöt ovat käytössä

Otsikko
   

Laajenna näkymää Otsikko: Pohjoisen kuningas hyökkää!

Re: Pohjoisen kuningas hyökkää!

Kirjoittaja Markku Meilo » 28.02.2022 02:36

Olisi opettavaa jos joku uskonnollisen totuuden omaava haluaisi osoittaa, että Raamatussa on jokin viittaus aikaamme, Sen voisi aloittaa vaikka Danielinkirjalla ja sitten sen Pohjankunkulla. Gilbert-nimimerkin kanssa vuonna 2013 täällä käyty vääntö opetti minuakin paljon.

Russell asetti Pohjankunkun viitan eurooppalaisten rosvovaltioiden harteille, jonka rosvovaltiuden Vt-seura sittemmin liitti Saksaan. Sieltä viitta sälytettiin Neuvostoliiton harteille. Vt-seuran 1950-luvun lopussa (englanniksi) julkaistu kirja osoittaa kuinka harhainen Jehovansa oli tulevaisuuden suhteen laittaessaan enkelinsä ennustamaan:

”Jehovan enkeli ennusti, että kommunistinen Pohjan kuningas ryhtyy ennen Harmagedonissa tulevaa loppuaan muihinkin hyökkäyksiin: "Ja hän ojentaa kätensä maita kohti; Egyptin maa ei ole säästyvä. Hän valtaa kulta- ja hopea-aarteet ja kaikki Egyptin kalleudet, ja liibyalaiset ja etiopialaiset liittyvät häntä seuraamaan." (Daniel 11:42, 43) (Tapahtukoon sinun tahtosi maan päällä, sivu 322)

Sittemmin kunkunviitan kadotessa sitä sälytettiin mm. islamismiin. Nyt on palattu takaisin ja Venäjä on mitä sopivin sekä surkuhupaisin kun Vt-seuran alkuperäinen viitanhaltija skabaa pitemmän tien kulkenutta nykyistä viitanhaltijaa vastaan.

Ennustaminen on vaikeaa, etenkin tulevaisuuden, Raamattu on tunnetuimpia esimerkkejä tuosta vaikeudesta ja Vt-seura beesaa.

Re: Pohjoisen kuningas hyökkää!

Kirjoittaja Harmus » 27.02.2022 23:05

"Rauha meidän aikanamme" sanottiin 1938. Eikö se ollut
myöskin rauhan huuto? Siitäkin on kohta sata vuotta

Pohjoisen kuningas hyökkää!

Kirjoittaja Vieraas » 27.02.2022 18:49

Kuten Johanneksen poikakin uutisoi, jw.org näyttää olleen valppaana kun Venäjä hyökkäsi Ukrainaan. Sen verran täytyy aiheeseen todeta, että nyt taidettiin kirjoitusosastolla tehdä nopeusennätys maailmantilanteen hyödyntämisessä Harmageddon-pelkojen lietsontaan.

Sen verran nopeaa oli reagointi, että eiköhän tuo lyhyt artikkeli ole ollut kirjoitusosaston käsissä ihan ensimmäistä kappaletta ja sen kääntämistä lukuunottamatta jo kuukausikaupalla. Samoin kuin nuo pari etusivun jatkojuttua mietittyinä kivasti paikoilleen.

Hallintoelimen kannaltahan Venäjän aggressio tuli tavallaan taivaan lahjana, pandemia alkoi olla jo vähän eilistä päivää säikyttelyn kannalta. Mutta saadaanko tähän nyt se “rauhanhuuto” ja YK jotenkin mukaan? Vai ovatko ne jo vanhaa valoa?

Ylös