Entinen vanhin teki itsemurhan karttamisopin vuoksi

Lähetä vastaus


Tämän kysymyksen tarkoitus on estää roskapostitusta foorumille.
Hymiöt
:D :) :( :o :shock: :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :geek: :ugeek: :angel: :clap: :crazy: :eh: :problem: :shh: :shifty: :sick: :silent: :think: :thumbdown: :thumbup: :wave: :wtf:

BBCode on Käytössä
[img] on käytössä
[url] on käytössä
Hymiöt ovat käytössä

Otsikko
   

Laajenna näkymää Otsikko: Entinen vanhin teki itsemurhan karttamisopin vuoksi

Re: Entinen vanhin teki itsemurhan karttamisopin vuoksi

Kirjoittaja Observer » 31.05.2022 19:24

Hautaustoimiston sivulta löytyy mm. Michaelin muistovideo

https://www.tullahomafuneralhome.com/ob ... hael-Moore

Entinen vanhin teki itsemurhan karttamisopin vuoksi

Kirjoittaja Observer » 31.05.2022 12:21

Michaelin omatunto ei kestänyt sitä, miten hän joutui kohtelemaan ihmisiä oikeuskomiteoissa. Hän varoitti seurakuntalaisia, kun hän tiesi vanhimmistolle tulleen esittelykirjeen perusteella, että seurakuntaan oli muuttanut seksuaalirikoksesta tuomittu henkilö. Hän ei voinut sietää myöskään näitä hallintoelimen jäsenen Geoffrey Jacksonin valheellisia sanoja Australian komissiossa. (Vanhimmat väittivät videota luopioiden tekemäksi väärennökseksi!)

https://www.youtube.com/watch?v=CEOXYD9Sg7s

Tämän kaiken takia häntä alettiin karttaa ja hän menetti kaikki ystävänsä. Seurakunnan vanhimmat käänsivät myös hänen vaimonsa ja lapsensa häntä vastaan. Michael otti itseltään hengen 24.5.2022.



Michaelin haastattelu on tässä videossa ensin. Seuraavassa osassa on WT-History -kanavan Jeffin ja Paulin keskustelua aiheesta - mutta vasta 28 minuutin kohdalta alkaa osuus, joka on kuvattu Michaelin kuoleman jälkeen. Siinä Jeff kertoo viesteistä, joita Michael lähetti hänelle viimeisten kuukausien aikana.

Jehovan todistajien uskonto tuhosi jälleen yhden elämän ja vei neljältä lapselta isän. Tällainen tapaus pitäisi saada jokaisen lehden etusivulle. Voi vain ihmetellä, miten tilanteen aiheuttaneet vanhimmat voivat elää itsensä kanssa tällaisen tragedian jälkeen?

Ylös