Rauha ja Turvallisuus

Lähetä vastaus


Tämän kysymyksen tarkoitus on estää roskapostitusta foorumille.
Hymiöt
:D :) :( :o :shock: :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :geek: :ugeek: :angel: :clap: :crazy: :eh: :problem: :shh: :shifty: :sick: :silent: :think: :thumbdown: :thumbup: :wave: :wtf:

BBCode on Käytössä
[img] on käytössä
[url] on käytössä
Hymiöt ovat käytössä

Otsikko
   

Laajenna näkymää Otsikko: Rauha ja Turvallisuus

Re: Rauha ja Turvallisuus

Kirjoittaja Vieraas » 24.11.2022 16:06

Tony kirjoitti: 22.11.2022 12:58Tämä ei toki estä jäsenistön salispekulaatioita ja yleistä täpinää. Jokainen riksahdus ja raksahdus maailmassa tarkoittaa aina lopun läheisyyttä ja rauha ja turvallisuus -julistus on aina ihan nurkan takana, kun joku kriisi on ohi. Näissä täpinöissä unohdetaan usein lopun aikojen tapahtumien järjestyskin.
Kaikki tosiaan kelpaa, eikä siinä taida ennustettujen tapahtumien järjestys paljon painaa kun ollaan jännän äärellä. YK nimesi vuoden 1986 "Kansainväliseksi Rauhanvuodeksi" ja se kelpasi edellisvuonna piirikonventin loppupuheeseen. Muistaakseni jollain saatesanoilla "Emme väitä, että tämä on niin sanottu rauhanhuuto, mutta..." Että ei varsinaisesti ennusteta, mutta vähän kuitenkin annetaan ymmärtää, aivan kuten vuoden 1975 suhteen.

Re: Rauha ja Turvallisuus

Kirjoittaja Tony » 22.11.2022 12:58

Rauha ja turvallisuus -julistuksen virallistaminen olisi siinä mielessä ongelmallista, että se tarkoittaisi "Jehovan päivän" olevan alkamaisillaan. Järjestön harhoissa se heittäisi maailmantilanteen seuraavaan vaiheeseen, josta ei olisi paluuta.

Järjestön kannalta järkevintä on olla ikuisessa löysässä hirressä viimeisten päivien viimeisissä päivissä, lopun aikojen kynnyksellä.

Tämä ei toki estä jäsenistön salispekulaatioita ja yleistä täpinää. Jokainen riksahdus ja raksahdus maailmassa tarkoittaa aina lopun läheisyyttä ja rauha ja turvallisuus -julistus on aina ihan nurkan takana, kun joku kriisi on ohi. Näissä täpinöissä unohdetaan usein lopun aikojen tapahtumien järjestyskin.

Re: Rauha ja Turvallisuus

Kirjoittaja Vempula » 21.11.2022 16:52

Näinköhän lahkon johtajat uskaltavat muunlaisia kuin totaalisen ympäripyöreitä ennusteita lausua tai varsinkaan paperille kirjata. Vuodesta 1914 eivät taida pahemmin enää puhua, kun tajuavat, että vuoteen liittyvät ongelmat löytää vaivatta googlaamalla. Koronakin tuli ja meni.

Rauha ja Turvallisuus

Kirjoittaja uskollinenidiootti » 21.11.2022 11:47

Kysyisin mielipidettänne:
kuinka moni on ajatellut Todistajien seuraavaa maailmanlaajuista kamppanjaa kun sota loppuu jossain vaiheessa Ukrainassa?
Veikkaan että jo nyt Elin tuottaa valtavasti materiaalia jo etukäteen rauhanhuudosta sekä Raamatun ennustusten täyttymisestä.
Ja kun rauha saavutetaan julkaistaan seuraavana päivänä "ruokaa oikeaan aikaan".


Siinä on todellinen mahdollisuus Hallintoelimellä taas kertoa kuinka oikeassa olivat ja lopun lopun ajan loppu onkin jo loppumassa.
Kellarivideot ja selvitymisreput tulevat kuin tilauksesta.

Ajatuksia?

Ylös