Suomalaisten johtoportaan veljien yhteystietoja?

Lähetä vastaus


Tämän kysymyksen tarkoitus on estää roskapostitusta foorumille.
Hymiöt
:D :) :( :o :shock: :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :geek: :ugeek: :angel: :clap: :crazy: :eh: :problem: :shh: :shifty: :sick: :silent: :think: :thumbdown: :thumbup: :wave: :wtf:

BBCode on Käytössä
[img] on käytössä
[url] on käytössä
Hymiöt ovat käytössä

Otsikko
   

Laajenna näkymää Otsikko: Suomalaisten johtoportaan veljien yhteystietoja?

Kirjoittaja Lehtiveli » 27.05.2007 23:00

Ninth kirjoitti:Jep. Siksi aionkin tekaista uuden sähköpostiosoitteen, enkä anna oikeaa nimeäni tai asuinpaikkani. Vähenevätköhän vastauksensaamismahdollisuuteni? :P
Mahdollisuudet eivät vähene, ne poistuvat :lol:

Kirjoittaja Ninth » 27.05.2007 19:31

Jep. Siksi aionkin tekaista uuden sähköpostiosoitteen, enkä anna oikeaa nimeäni tai asuinpaikkani. Vähenevätköhän vastauksensaamismahdollisuuteni? :P

Kirjoittaja Lehtiveli » 27.05.2007 09:53

Sekin kannattaa muistaa, että jos jotain "kiistanalaista" kysyy, he eivät koskaan tunnusta mitään. Mr. Leinonen osaa kiemurrella kuin mato koukussa jos seuran epäkohtia tuodaan esiin.

Re: Suomalaisten johtoportaan veljien yhteystietoja?

Kirjoittaja Alueveli » 27.05.2007 01:57

Ninth kirjoitti: Tahtoisin kysyä näiltä seuran oppeihin ja sääntöihin kunnolla perehtyneitä veljiltä paria asiaa, ihan siinäkin toivossa että voisin korjata joitain epämääräisiä käsityksiä, joista olen kuullut. Olisin heihin mieluiten yhteydessä sähköpostin välityksellä sen nopeuden ja yksityisyyden suojaamisen mahdollisuuden vuoksi.
Haaratoimistot eivät suhtaudu kovin suopeasti sähköisiin keskusteluihin, etenkin jos mielessäsi oli joitain Seuralle kiusallisia oppeja. Mutta kerro ihmeessä miten kävi.

Kirjoittaja Ninth » 27.05.2007 01:52

Kiitoksia molemmille.

Re: Suomalaisten johtoportaan veljien yhteystietoja?

Kirjoittaja Johanneksen poika » 27.05.2007 00:39

Ninth kirjoitti:Onkohan tämä oikea paikka kysyä tätä? En löytänyt etsimiäni sähköpostiosoitteita
Lähetin sinulle yksityisen viestin.

Re: Suomalaisten johtoportaan veljien yhteystietoja?

Kirjoittaja Viljo » 27.05.2007 00:30

Ninth kirjoitti:Onkohan tämä oikea paikka kysyä tätä? En löytänyt etsimiäni sähköpostiosoitteita (tai edes etanapostiosoitteita) mistään muualtakaan, joten tämä on viimeinen oljenkorteni.
Sähköpostiosoitteita tuskin netistä löytää, ellet sitten saa niitä vaikka tämän palstan yksityisviestinä.

Eniron haulla löytyy seuraavat tiedot:
Jehovan Todistajat
Puutarhatie 60, PL 68 01301 VANTAA
09 825885

Suomalaisten johtoportaan veljien yhteystietoja?

Kirjoittaja Ninth » 27.05.2007 00:12

Onkohan tämä oikea paikka kysyä tätä? En löytänyt etsimiäni sähköpostiosoitteita (tai edes etanapostiosoitteita) mistään muualtakaan, joten tämä on viimeinen oljenkorteni.

Tahtoisin kysyä näiltä seuran oppeihin ja sääntöihin kunnolla perehtyneitä veljiltä paria asiaa, ihan siinäkin toivossa että voisin korjata joitain epämääräisiä käsityksiä, joista olen kuullut. Olisin heihin mieluiten yhteydessä sähköpostin välityksellä sen nopeuden ja yksityisyyden suojaamisen mahdollisuuden vuoksi.

Minulla oli erään Betelissä toimivan veljen käyntikortti vielä vuosi sitten, mutta tietysti olen jo tällä aikavälillä ehtinyt kadottaa sen. Osaisiko kukaan täällä auttaa?

Ylös