Kotimaa 9.8.2007

Lähetä vastaus


Tämän kysymyksen tarkoitus on estää roskapostitusta foorumille.
Hymiöt
:D :) :( :o :shock: :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :geek: :ugeek: :angel: :clap: :crazy: :eh: :problem: :shh: :shifty: :sick: :silent: :think: :thumbdown: :thumbup: :wave: :wtf:

BBCode on Käytössä
[img] on käytössä
[url] on käytössä
Hymiöt ovat käytössä

Otsikko
   

Laajenna näkymää Otsikko: Kotimaa 9.8.2007

Kirjoittaja Lehtiveli » 16.08.2007 20:27

On erittäin kannustavaa lukea tilastoja suuresta kasvun ajasta :twisted:

p.s. witless, loistava signature. Repesin ihan täydellisesti. :roll:

Kirjoittaja Witless » 15.08.2007 01:18

Marilyn kirjoitti:Taas räpsähti uusi samanaikaisten kävijöiden ennätys! Oliko artikkelin ansiota vai ei, en tiedä, luulen kyllä että sillä oli vaikutusta! Hyvä Jukka! 8)
Itse haluaisin täydentää artikkeliä Veljesseura.orgin viisaalla ja rakkaudellisella moderointipolitiikalla. Hyvä, hyvä, hyvä.

Mielipidekirjoituksia ja Radio Dei

Kirjoittaja Merirosvo » 15.08.2007 00:45

Pari keinoa saada (ansaittua) huomiota asialle olisi laittaa kommenttia Kotimaahan artikkelista "täydentäviä" mielipidekirjoituksia..siis jotain tasokasta..siis jotain tuollaista mistä täällä jo keskustelittekin (te kunnioitetut aktiivit ;) )
Lisäksi Radio Dei (kristillinen valtakunnallinen radiokanava) saattaisi ehkä ollakin kiinnostunut johonkin depattiin. Markku Meilo, Veikko Leinonen, Pasi Turunen..ketkä vaan, pääasia että vähintään kaksi näkökulmaa..miten sitten Veikon saisi vaikka Meilon kanssa samaan (suoraan) lähetykseen vaatiikin jo..

Kirjoittaja Marilyn » 11.08.2007 19:05

Taas räpsähti uusi samanaikaisten kävijöiden ennätys! Oliko artikkelin ansiota vai ei, en tiedä, luulen kyllä että sillä oli vaikutusta! Hyvä Jukka! 8)

Kirjoittaja Vieras » 11.08.2007 10:19

Vielä pitäisi nimenomaan Kotimaa-lehteen kirjoittaa huomautus siitä, että Leinonen on siis maininnut sekä Suomi 24:n ja halukkuutensa teologiseen keskusteluun mutta että hän ei sanallakaan selitä miksi hän ei laita lahkostaan oikeita tietoja, lisätietoja taikka oikaisuja sinne Suomi 24:een, ja syynä on tietystikin se, että siellä kirjoittaa myös entisiä lahkon jäseniä, jotka kyllä laittaisivat Leinosen kirjoitukset niille kuuluvalle tasolle. Lahkon jäsenet näkevät mikä on totta ja tietävät että Leinonen käyttää lahkon ns. teokraattisena sodankäyntinä tunnettua oppia, joka vaatii salaamaan totuuden ja jhohtamaan harhaan.

Kirjoittaja Jaakob » 10.08.2007 17:44

Alueveli kirjoitti:
Marilyn kirjoitti: Olisi mielenkiintoista tietää, nostiko kirjoitus kävijämäärää Veljesseurassa?
Tätä tietoa odottelen mielenkiinnolla itsekin. Enköhän tässä lähipäivinä saa raportoitua asiasta.
Ainakin tänään on tehty uusi ennätys samanaikaisten kävijoiden määrässä :)

Kirjoittaja Pehmoluopio » 10.08.2007 16:26

Kyllähän täällä käytetään jehiksistä herjaavia nimityksiä. Niistä jumalanpilkkaa lähentelevä nimitys "Jehovan todistajat" on röyhkein.

Kirjoittaja Kovanyrkki » 10.08.2007 16:03

a

Kirjoittaja Vieras » 10.08.2007 12:18

Veikon kommentti toimii pelkkänä värväyksenä

Ajatellen että kummallisessa tialnteessa oleva voisi kiinnostua edes vilkaisemaan että mitä ne opit sitten ovat kun niitä voi oikein puolustaakin

"kummallisessa" siksi, että normaalissa tilanteessa ihmisen ajan ja ajatukset vie muut asiat.

Lahkohan saisi muuten perin kummallisessa tilanteessa olevista suuren kannatuksen kasvun, kun lähtökohta on "vain" se vajaa parikymmentätuhatta.

Kirjoittaja Jakke » 10.08.2007 11:27

Huomasikohan Kotimaa-lehden toimitus sitä, että Leinosen heitto voidaan tulkita haasteeksi? Ja että hän sanoi olevansa valmis keskustelemaan lehdessäkin... Voi olla, ettei Kotimaalla ole tätä aihetta kohtaan suurempia intohimoja, mutta voisihan sinne vihjata, että JT-oppien hataruus on suhteellisen helposti osoitettavissa ja Veikon kommentteja asiaan olis mukava saada.

Kirjoittaja Marilyn » 10.08.2007 10:59

Markku Meilo kirjoitti: 1960-luvulla kun nuorena kirkasotsaisena ja kaikkitietävänä jehovantodistajana luin Ilmestyskirjan kolmatta selityskierrosta, oletin käsittäväni tämän aiheen. Nyt tiedän paremmin - en lainkaan käsittänyt. Opin vuorosanat ulkoa, lainkaan huomaamatta niiden onttoutta ja valheellisuutta.
Jehovan todistajat käyttävät samaa taktiikkaa kuin vitsissä:

-Minkä värisiä on pilvet?
-Valkoisia.

-Minkä värinen on (joku lähellä oleva valkoinen esine tai asia)?
-Valkoinen.

(jatketaan kysymyksiä halutun verran)

-Minkä väristä on maito?
-Valkoista.

-Mitä lehmät juo?
-Maitoa!
(monet vastaavat tähän maitoa, koska heidät on saatu ajattelemaan valkoisia asioita)
-Eipäs vaan vettä!

Kirjoittaja Vieras » 10.08.2007 10:56

Pohjimmiltaanhan leinoset eivät kävisi eivätkä haluaisi edes käydä teologista keskustelua, vaan värvätä. Siinä tarkoituksessa käy heitto kuin heitto.

Vastaavasti em. kirjoitelma ei saisi sisältää virheitä, mutta tarkoitus ei tarvitsisi olla tyhjentävä vaan tuoda epäkohtia ja esim. valheita kyllin selvästi esiin.

Kirjoittaja Vieras » 10.08.2007 10:43

Ketjun pikasilmäilyn jälkeen

"Haaste heitetty Kotimaalle"

Kotimaa -lehden toimittajat arvaisin erittäin tavallisiksi jopa tavallisuuden ennätyksen tavoittelijoiksi, elikkä heillä ei ole paljoakaan tietoa lahkosta, etenkään sen teologiasta eikä aikaa eikä halua ruvetaa laatimaan kirjoituksia mielipidesodan osana.

Näkisin, että kiinnostuneelle veljesseuralaiselle olisi oiva tilaisuus puolestaan laatia Kotimaahan kirjoitus viitaten myös nimenomaisesti siihen Leinonenko se nyt oli,

ottaisin kirjoitukseen ehkä teologiasta pari olennaisuutta, Raamatun väärennös, 1914 laskuoppi (mistä ei kuitenkaan saisi pitkää kirjoitusta tulla ja hankaluutena että sen tulisi selittää asiaa maallikolle kädestä pitäen), ym, sitten lahkokurin ja ajattelurikosten ym monotettujen kohtelun, vielä ehkä lahkon lainvastaisesta toiminnasta tai ohjeista pari mainintaa,

noin suunnilleen.

Aloituskirjoituskirjoituskin voisi olla vieläkin fiksumpi hyvin onnistuneena, asiallinen viittaus siihen leinosen kommenttiin ja että koska kirjoittaja on perillä (mahdollisesti myös lahkon jäsenenä olleena) ja että lahkon toiminta on luonut tilauksen tällaiselle net-kotisivulle, jossa siis tavataan ja josta kuka hyvänsä saa tietoa, siis www...

Tässähän rupeaa jo lämpenemään vaikka pintaa tuskin raapaisee. No suunnilleen tuollaisen idean...

Kirjoittaja Markku Meilo » 10.08.2007 08:27

Nightderanger kirjoitti:Joku radiokanava...?
Tai vartavasten järjestetty tilaisuus.
Ai kun saisi jonkun nuoren innokkaan rivi JT:n suoraan lähetykseen varmana että VT-seuran materiaalista löytyy vastaukset :P
Näitä nuoria kirkasotsaisia Vt-matskun lainaajiakin tuntuu olevan harvassa, liekö sitten syynä se, että suurin osa huomaa ettei käsitä lainaamaansa?

1960-luvulla kun nuorena kirkasotsaisena ja kaikkitietävänä jehovantodistajana luin Ilmestyskirjan kolmatta selityskierrosta, oletin käsittäväni tämän aiheen. Nyt tiedän paremmin - en lainkaan käsittänyt. Opin vuorosanat ulkoa, lainkaan huomaamatta niiden onttoutta ja valheellisuutta.

Kirjoittaja Nightderanger » 10.08.2007 04:05

Markku Meilo kirjoitti:
Bergerac kirjoitti:Näkisin mielelläni Veken suorassa lähetyksessä kiemurtelemassa esim. 606/607 -oppien kanssa.
Niin minäkin, mutta aihe on sen verran sisäpiirin homma, että yleismedia ei siitä lämpene.
Joku radiokanava...?
Markku Meilo kirjoitti:
--> Tosin Veke kyllä kieltäytyisi, on se ilmeisesti sen verran etuuden omaavana (kuten syvänmeren helmenkalastajakin) ilmeisesti näitäkin sivuja s24:n ohella selaillut että voisi kieltäytyä.
Ainoastaan täysin elämäänsä kyllästynyt jt-yksilö lähtee puolustamaan Vt-seuran valheellista 607+2520=1914-harhaa. Kun ja jos tuntee kyseisen opetuksen eväät ja perustelut, niin itsesuojeluvaisto pitää terveen ihmisen kotona.
Ai kun saisi jonkun nuoren innokkaan rivi JT:n suoraan lähetykseen varmana että VT-seuran materiaalista löytyy vastaukset :P

Ylös