Määrääkö Vartiotorniseura siitä, millaisia mobiilisovelluksia ja nettisivuja Jehovan todistajat saavat käyttää?

Lähetä vastaus


Tämän kysymyksen tarkoitus on estää roskapostitusta foorumille.
Hymiöt
:D :) :( :o :shock: :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :geek: :ugeek: :angel: :clap: :crazy: :eh: :problem: :shh: :shifty: :sick: :silent: :think: :thumbdown: :thumbup: :wave: :wtf:

BBCode on Käytössä
[img] on käytössä
[flash] on poissa käytöstä
[url] on käytössä
Hymiöt ovat käytössä

Otsikko
   

Laajenna näkymää Otsikko: Määrääkö Vartiotorniseura siitä, millaisia mobiilisovelluksia ja nettisivuja Jehovan todistajat saavat käyttää?

Määrääkö Vartiotorniseura siitä, millaisia mobiilisovelluksia ja nettisivuja Jehovan todistajat saavat käyttää?

Kirjoittaja Johanneksen poika » 22.05.2020 20:32

Kuva
Kuvakaappaus videosta: Jehovan todistajat / Zoom

Valvonta ja kontrolli ovat vahvasti käytössä silloin, kun kultti yrittää määrätä, mitkä mobiilisovellukset ja nettisivut ovat "sallittuja" ja mitkä kiellettyjä. On selvää, että järjestö, joka pimittää tietoa alamaisiltaan, yrittää mustasukkaisesti estää heitä hankkimasta tietoa vapaasti myös muualta kun sen omista lähteistä.

Internet on nykyisin niin täynnä avointa tietoa, että salaseurojen on lähes mahdotonta valvoa jäseniään, mutta yritys on kyllä kova. Sen todistaa äskettäin Suomen Jehovan todistajien seurakunnissa näytetty video, joka näytettiin useissa maissa jo viikkoja aikaisemmin. Kuvakaappaukset on otettu tuosta videosta, ellei toisin mainittu.

Lue lisää täältä.

Ylös