Mitä Vartiotorni-seuran kirjallisuudessa on kirjoitettu karttamisesta?

Lähetä vastaus


Tämän kysymyksen tarkoitus on estää roskapostitusta foorumille.
Hymiöt
:D :) :( :o :shock: :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :geek: :ugeek: :angel: :clap: :crazy: :eh: :problem: :shh: :shifty: :sick: :silent: :think: :thumbdown: :thumbup: :wave: :wtf:

BBCode on Käytössä
[img] on käytössä
[url] on käytössä
Hymiöt ovat käytössä

Otsikko
   

Laajenna näkymää Otsikko: Mitä Vartiotorni-seuran kirjallisuudessa on kirjoitettu karttamisesta?

Mitä Vartiotorni-seuran kirjallisuudessa on kirjoitettu karttamisesta?

Kirjoittaja Johanneksen poika » 09.07.2022 23:14

Kuva
Kuva: JW.ORG

Jehovan todistajien karttamisopista on puhuttu vuosien ajan.

Vuonna 2004 julkaistu Turun Sanomien juttu ja vuonna 2022 julkaistu Turun Sanomien juttu osoittavat sen, että mikään ei muutu. Jehovan todistajat karttavat erotettuja ja itse eronneita ja Jehovan todistajien tiedottajat vääristävät totuuden karttamisesta. Ja yhteiskunta ei tee mitään hengelliselle väkivallalle.

Jehovan todistajien tiedotusosasto on vuosien ajan yrittänyt järjestelmällisesti kieltää järjestön karttamisopin sellaisena kuin se on Vartiotorni-seuran kirjallisuudessa esitetty. Tiedottajat ovat puhuneet vain "uskonnollisen" tai "hengellisen" siteen katkeamisesta ja muuten voisi olla erotetun tai itse eronneen kanssa tekemisissä.

Koska tämä asia oli vähän aikaa sitten (TS: 02.07.2022) taas julkisuudessa, on tarpeen kertoa totuus karttamisesta. Onko se vain "hengellisten" siteiden katkeamista vai sisältyykö siihen muutakin?

Lue lisää täältä.

Ylös