Honey, I Joined a Cult

Yleistä keskustelua Jehovan todistajista.

Valvoja: Moderaattorit

Syväkurkku
Viestit: 435
Liittynyt: 06.04.2018 16:42

Honey, I Joined a Cult

Viesti Kirjoittaja Syväkurkku »

Syksyllä julkaistaan Steamin kautta hauska peli: Honey, I Joined a Cult.

Muutamia lainauksia pelin kuvauksesta:
Luo oma ... kulttisi ja mukauta, laajenna ja hallinnoi sitä funkahtavan taustamusiikin tahtiin.

On aika alkaa tavoitella äärimmäistä valaistumista, kartuttaa uskoa ja... hankkia rahaa... iso kasa rahaa.

Honey, I Joined a Cultissa tavoitteenasi on rakentaa ... ja pitää kultistisi ja resurssisi hallinnassa samalla, kun levität uskoasi, kartutat varojasi ja kasvatat seuraajiesi määrää.

Kultti ei ole mitään ilman näyttäviä tiloja. Pidä seuraajasi tyytyväisinä rakentamalla ja suunnittelemalla uusia huoneita.

Nimi tekee kultin. Kulttia kehitellessäsi voit valita nimen lisäksi kulttisi johtajan, palvottavan jumalolennon, palvontarituaaleihin käytettävän pyhän tilan ja seuraajat, joista tulee huomisen kultisteja!

Tiptop-ulkoasu ei riitä kultille vaan sen on pyörittävä sulavasti kuin hypnoottinen onnenpyörä. Voit määrittää kultistiesi aikataulut, nostaa heidän tasoaan ... Seuraajiesi tehtävät voit määrittää prioriteettijärjestelmän mukaisesti. Kuka muka sanoi, että mikromanagerointi ei toimi?!

Hyödynnä viehätysvoimaasi ja värvää uusia seuraajia, jotka tuovat mukanaan uusia resursseja ja nousevat lopulta täysiverisiksi kultisteiksi. Tyytymättömät seuraajat karkaavat tiehensä, joten muuta kurttunaamat hymyhuuliksi!

Kultisteja voi lähettää kaupungille erilaisiin tehtäviin.
Ongelmia pelissä muodostavat ainakin hankala lehdistö ja vihamieliset hallitukset.

Hauskaa iltapuhdetta syksyn iltoihin? :D
Avatar
Tony
Viestit: 7505
Liittynyt: 28.04.2007 07:38

Re: Honey, I Joined a Cult

Viesti Kirjoittaja Tony »

Vihdoinkin peli, jossa kultin entiset jäsenet voivat olla luonnonlahjakkuuksia. :)

Voi tosin olla joillekin aika triggeröivä kokemus. Kaikki kultin entiset jäsenet eivät välttämättä pysty edes pelaamaan moista peliä, joka perustuu silkkaan pahuuteen, ja jonka pahuuden esimerkiksi entiset todistajat ovat kokeneet ihan omakohtaisesti.
"Jos Seura sanoisi minulle, että tämä kirja on musta vihreän sijaan, minä sanoisin: 'Kappas vaan, voisin vaikka vannoa, että se on vihreä, mutta jos Seura sanoo, että se on musta, niin se on musta!'" - Bart Thompson - piirivalvoja
Vastaa Viestiin