Kaarmis kirjoitti:Tota. Valtamerten suolapitoisuus on noin 3,5%, keskisyvyys 3,8km ja pinta-ala 70% pallomme pinta-alasta. Mount Everestin korkeus 8,8km. Sen peitettyään vedenpaisumus olis muodostanut vesimäärän joka noilla spekseillä päässälaskettuna olis sisältäny suolaa palttiarallaa vielä prosentin suolaa. Moinen pitoisuus takuulla olis mitattavissa ja havaittavissa jääkerrostumista.
Älkää unohtako vuorten vuorisuolaa ja suola-aavikoiden suolaa, kuolleenmeren suolasta puhumattakaan. Ne olisi kaikki sekoittuneet valtavissa vesimyllerryksissä meriveteen ja se olisi ollut niin suolaista että siinä ei olisi eläneet edes suolaisen meriveden kalat.
Esim vuorisuolaa on paljon Himalajan vuoristossa, koska kaupoissakin myydään ehtaa ravinne- ja mineraalirikasta Himalajan vuorisuolaa vaihtoehtona niille, jotka eivät halua käyttää valkaistua tavallista suolaa, josta ravinteet on putsattu pois.
Ja jos taas ajatellaan, että Mount Everest syntyi vedenpaisumuksen tuloksena järkyttävissä vesimassojen myllerryksissä, niin jo takuulla tuonkin vuoren maa-aineksen suola sekottui meriveteen. Olihan maa pelkkää merta vain, ei maata eikä maakrapuja näkyvissä missään, hii-o-hoi.
https://www.youtube.com/watch?v=ecg9ZQ_EDAE
Ihmisellä on oikeus yksilönä - määrätä oma kohtalonsa.