Tapaus Eric Wilson

Yleistä keskustelua Jehovan todistajista.

Valvoja: Moderaattorit

Observer
Viestit: 39
Liittynyt: 15.05.2014 18:45

Tapaus Eric Wilson

Viesti Kirjoittaja Observer » 09.05.2019 10:34

Eric Wilson oli todistaja 50 vuotta ja vanhin 40 vuotta; hän oli myös lähetystyöntekijänä ja Betelissä. Vuonna 2010 kaikki alkoi muuttua kun Wilson huomasi uuden sukupolviopetuksen epäraamatullisuuden. Hän perusti sivuston, jolla käsitteli Vartiotornin oppien raamatullisuutta: https://beroeans.net/ Viime vuonna hän tuli julkisesti omalla kasvoillaan esiin ja aloitti oman youtube-kanavan ensin englanniksi ja sitten espanjaksi. Lopulta tänä vuonna tuli kutsu oikeuskomiteaan ja tämä videolle kuvattu komiteafarssi oli lopputulos.


Syväkurkku
Viestit: 90
Liittynyt: 06.04.2018 16:42

Re: Tapaus Eric Wilson

Viesti Kirjoittaja Syväkurkku » 09.05.2019 20:27

Katselin videon tänään kokonaan. Järkyttävää katsottavaa. Pisti suoraan sanoen vihaksi. Näin toimii tämän "rakkaudellisen uskonnon" oikeuskomiteat. Täysin epäinhimillinen järjestö.

Useita vartijoita autoineen blokkaamassa valtakunnansalin parkkipaikan ja partioimassa ulkona. Ei oikeutta pitää istunnossa mukana edes paperia muistiinpanoja varten. Jopa takki ja laukku piti jättää ulkopuolelle. Ei oikeutta tuoda omia todistajia paikalle vaikka ohjeissa näin annetaan ymmärtää. Sekin ohje täyttä valetta. Miten jokin järjestö voi valehdella joka käänteessä?

Tässä oli kyseessä raavas mies jolla oli taustatukea. Miltä mahtaa tuntua yksittäisestä ihmisestä, esimerkiksi sisaresta, mennä tilaisuuteen johon on luotu noin epäinhimillisen pelotteleva tunnelma?

Pikkuhiljaa alkaa valjeta. Jehovan todistajien "uskonto" ei ole vain harmitonta huuhaata, vaan ihmiselle vahingollista ja vaarallista valhetta.

Vempula
Viestit: 284
Liittynyt: 05.04.2015 09:04

Re: Tapaus Eric Wilson

Viesti Kirjoittaja Vempula » 09.05.2019 21:16

Syväkurkku kirjoitti:
09.05.2019 20:27
Katselin videon tänään kokonaan. Järkyttävää katsottavaa. Pisti suoraan sanoen vihaksi.
Sama täällä. Katsoin minäkin, ja vihaksihan tuo pistää.

Tässäkin korostuu Vartiotornin julkisuutta kohtaan tuntema lähes vainoharhainen pelko. Videolla lahkon edustajat pyrkivätkin kontrolloimaan tilannetta kaikin mahdollisimman tavoin ja tässä tapauksessa menevät naurettavuuksiin ja mauttomuuteen asti. Erinomaisen hienoa, että nuo tallenteet saatiin kaikkien nähtäville nettiin.

Vartiotornin vaatimuksesta tällaiset tilaisuudet tietenkin järjestetään lahkon tiloissa. Lahkon edustajia on paikalla useita, mutta "syytetty" pakotetaan kohtaamaan psykologinen ylivoima yksinään. "Syytettyä" vaaditaan jättämään ulkovaatteensa - jopa puvuntakkinsa - sekä muun rekvisiittansa kuten salkut ja paperit huoneen ulkopuolelle sen varmistamiseksi, ettei mitään äänityslaitteita pääse sisään. Samalla lahko tietysti riisuu "syytetyltä" itsevarmuuden ja muistamisen apuvälineet, Wilsonin mielestä myös kunnian. Kaiken pitää tapahtua täysin lahkon ehdoilla. Lahko ei jousta tuumaakaan, Wilson toteaa videolla.

Sitähän lahko pelkää, että oikeuskomitean istuntoja tallennetaan ja laitetaan nettiin. Sillä kohden lahkon kontrolli pettää. Lahko ei voikaan manipuloida näitä tallenteita ja poistella niistä kiusallisia kohtia samaan tapaan kuin se manipuloi ja kontrolloi omia vanhoja julkaisujaan ja JW broadcastingejaan.

Vartiotorni osoittautuukin itsensä pahimmaksi viholliseksi. Vartiotorni tulee kaatumaan siihen, että sen omat päivänvaloa kestämättömät älyttömyydet saatetaan suurelle yleisölle tiettäväksi. Tämä on todellista valon kirkastumista.

Vastaa Viestiin