Äidin kirje pojalle: "Älä avaa ja lue tätä ennen suurta ahdistusta"

Yleistä keskustelua Jehovan todistajista.

Valvoja: Moderaattorit

Avatar
Tony
Viestit: 7440
Liittynyt: 28.04.2007 07:38

Äidin kirje pojalle: "Älä avaa ja lue tätä ennen suurta ahdistusta"

Viesti Kirjoittaja Tony » 23.08.2019 19:17

Jos joku joskus epäili ettei järjestö olisi kultti, voi lukea alla olevan kirjeen, jonka Jt-äiti kirjoitti järjestöstä lähteneelle pojalleen. Kirjeen päällä luki: "Älä avaa ja lue ennen suurta ahdistusta". Kirjeestä ilmi tuleva ajattelu ei ole järjestössä mitenkään epätavallista.
My dear timelord,

If you are reading this, I am assuming the great tribulation has begun. I wrote this letter before it began because I don't know if I will be able to contact you from wherever I am. It is my desire to speak to you but if I can't...

My dear son, the start of the destruction of false religion is, of course, the beginning of the end. You know that what Jehovah's Witnesses were preaching was true and soon we will face Armageddon. You probably are now feeling the worse feeling you have ever experienced. Realizing the consequences of your choice to leave Jehovah, must be hitting you hard. I wish as your mother, I could ease your pain somehow but it is out of my hands.

My love for you has been constant which is why I cried so many tears because of your decision to leave Jehovah's caring protection. If I missed any opportunity to help you return or influenced you in some way to leave this wonderful organization, please forgive me. I will hold you in my hear as long as my memory allows. Life will be difficult without you with me as I had envisioned since I first held you in my arms.

Thank you for your support in my service to Jehovah. I am grateful that you expressed your love and willingness to care for my needs in my aging years. I pray that you will be dealt with in a gentle manner because of your kindness to me.

I truly wish I could do more for you to alleviate your pain. Please spend your last days doing all the things you have enjoyed doing.

And, Remember that I love you.

Mom <heart>
https://www.reddit.com/r/exjw/comments/ ... opened_at/

Yksi alkuperäisessä ketjussa esitetty idea oli kirjoittaa äidille kirje takaisin, jonka päällä lukisi "Avattava harmageddonin jälkeen". Koska äiti kuitenkin avaisi kirjeen, sen voisi kirjoittaa siltä pohjalta, että 99,99% ihmisistä olisi juuri murhattu, ja kertoa miltä tuntui kun äidin Jumala tappoi poikansa. Lopuksi voisi toivottaa onnea miljardien ruumiiden siivoamiseen, ja huomauttaa, että jos saisi uuden mahdollisuuden, toimisi ihan samalla tavalla riippumatta siitä että tuli murhatuksi äidin Jumalan toimesta.
"Jos Seura sanoisi minulle, että tämä kirja on musta vihreän sijaan, minä sanoisin: 'Kappas vaan, voisin vaikka vannoa, että se on vihreä, mutta jos Seura sanoo, että se on musta, niin se on musta!'" - Bart Thompson - piirivalvoja

Avatar
Verilettu
Moderaattori
Viestit: 1844
Liittynyt: 06.07.2014 17:30
Viesti:

Re: Äidin kirje pojalle: "Älä avaa ja lue tätä ennen suurta ahdistusta"

Viesti Kirjoittaja Verilettu » 24.08.2019 14:22

Äidille kirjoittaminen olisi kyllä loistava teko. Jos äiti vaan suostuisi lukemaan kirjeenä pojaltaan. Mutta hän lukisi sen kuitenkin kirjeenä panettelijalta.

Itse kirje on kyllä järkyttävä siitä miten mielenhallinnassa jotkut ovat. Tulee väkisin mieleen juuri katsomani Jonestownin tragedia -dokumenttisarja Yleltä, vaikkeivat ainakaan vielä haaveile itsensä tappamisesta. Mutta siis se, että ihmiset voivat olla niin ilmeisen asian kanssaa niin sekaisin. Jonestownin tapauksesta selvinneetkin ihmettelevät, mikä heihin meni. Se on se toisto, muiden ajatusten kieltäminen. Aivopesu siis. Kannattaa katsoa ko. dokumentit, jos asia kiinnostaa, 2 kk vielä katsottavissa.

Olenko ajatukseni kanssa väärässä, että fanaattisimmin kannattavat ne vanhat todistajat, jotka ovat hukanneet elämänsä järjestössä? Että ei näin fanaattisia jäseniä välttämättä enää tule olemaan kuin pienen pieni osa. Siksihän järjestö joutuu tiukentamaan, koska kun eivät saa nettiä suljettua. Elleivät keksi, että Jehova on julkaissut uskollisuus-apin, joka antaa järjestölle tiedon kaiken nettiliikenteen seurantaan. Tai se voisi olla todistajien oma JW-DNS-palvelin, josta puuttuisi kaikki kielteinen.
"Meillä on suuri ilo julkaista tämä Jehovan Kaikkinäkevä Silimä (JKNS)) -ohjelmisto. Jokainen saa konventin jälkeen ohjeet pakol... vapaaehtoiseen kirjautumiseen. Eihän sinulla todistajana ole mitään peiteltävää. Veljet ystävällisesti seuraavat kuukausittain, että tiedot todella saadaan. Rakkaudellista. Voi tätä huolenpitoa mitä ymmärtäväinen orja järjestestää. Muistakaa, että tällaisella järjestelmällä on kulunsa, joten, jätäthän luottokorttitietosi JKNS)-lomakkeelle, ja luvan laskuttaa Jehovan kulloinkin parhaaksi katsoma summa. Kiitos."

Syväkurkku
Viestit: 317
Liittynyt: 06.04.2018 16:42

Re: Äidin kirje pojalle: "Älä avaa ja lue tätä ennen suurta ahdistusta"

Viesti Kirjoittaja Syväkurkku » 24.08.2019 16:17

Verilettu kirjoitti:
24.08.2019 14:22
Tulee väkisin mieleen juuri katsomani Jonestownin tragedia -dokumenttisarja Yleltä, vaikkeivat ainakaan vielä haaveile itsensä tappamisesta.
Jehovan todistajat ja Jonestown.

Diiva
Viestit: 52
Liittynyt: 12.09.2017 02:16

Re: Äidin kirje pojalle: "Älä avaa ja lue tätä ennen suurta ahdistusta"

Viesti Kirjoittaja Diiva » 24.08.2019 21:48

Kauheeltahan tuo nyt kuulostaa, kun ei enää itse usko asiaan. Muistan kun siskoni ja minä päätettiin erota seurakunnasta, niin veljeni soitti siskolleni, kun ilmoitti ettei ole meidän kanssa enää tekemisissä ja kertoi, että oletkos miettinyt miltä sitten tuntuu, kun harmagedon tulee ja te joudutte pahimmillaan tappamaan meidät omat sukulaiset, kun todistajia vainotaan. Itse mietin vain silloin säälien, että kun tuollaista ihan tosissaan uskovat. Soitti se mullekin itkua väänsi, en oikein tiennyt mitä olisin sanonut, mutta en viitsinyt alkaa totuuksiakaan seurasta laukomaan siinnä tilanteessa, kun olisi vain pahentanut asiaa. Eihän se minustakaan mukavalta tuntunut etten voi olla enää veljeni ja hänen vaimonsa kanssa tekemisissä, mutta toisaalta helpotus, niin ei ole tarvinnut enää tuota hömppää kuunnella.

Weathertop
Moderaattori
Viestit: 1486
Liittynyt: 17.06.2017 19:35

Re: Äidin kirje pojalle: "Älä avaa ja lue tätä ennen suurta ahdistusta"

Viesti Kirjoittaja Weathertop » 26.08.2019 19:27Hyvää kommenttia tällä videolla. Voi tosiaan kysyä, ketkä oikeasti ovat "vailla luonnollista kiintymystä".
"The universe is not fine-tuned for life; life is fine-tuned to the universe." - Victor J. Stenger

YksinäinenSusi
Viestit: 3801
Liittynyt: 19.06.2010 08:27

Re: Äidin kirje pojalle: "Älä avaa ja lue tätä ennen suurta ahdistusta"

Viesti Kirjoittaja YksinäinenSusi » 26.08.2019 20:08

Diiva kirjoitti:
24.08.2019 21:48
... miltä sitten tuntuu, kun harmagedon tulee ja te joudutte pahimmillaan tappamaan meidät omat sukulaiset, kun todistajia vainotaan. Itse mietin vain silloin säälien, että kun tuollaista ihan tosissaan uskovat. .
Jännä tuo vainoharha että eronneet tai erotetut jotenkin ilmiantaisivat tai jopa tappaisivat omia jt-sukulaisiaan Saatanan villitseminä sitten harmassa.

Kuitenkin jehovantodista-vanhemmat itse jo nyt tänä päivänäkin antavat tai jopa pakottavat sukulaisensa, jopa lapsensa kuolemaan verensiirtokiellon vuoksi. He menevät siis jo nyt siihen pisteeseen, mihin väittävät erotetun tai eronneen menevän joskus harmassa vasta.

On se älytöntä tuo sokeus että jehovantodistajat eivät tajua sitä että itse tekevät kokoajan kaikkea pahaa, jopa pahempaa kuin maailman ihmiset ja väittävät vielä Jumalan haluavan niin.

Ja kun Jumalan tulkitaan haluavan jotain niin tietysti se täytyy tehdä niin.

Mooseksen lain periaatteista halutaan pitää kiinni "älä tapa". Mutta Jehova kuulemma haluaa lahdata kaikki muut paitsi jehovantodistajat harmassa.

Jos Jehova olisi halunnut niin - hän olisi tehnyt sen 1.vuosisadalla, kuten raamattu oikeasti osoittaa.
Ihmisellä on oikeus yksilönä - määrätä oma kohtalonsa.

Syväkurkku
Viestit: 317
Liittynyt: 06.04.2018 16:42

Re: Äidin kirje pojalle: "Älä avaa ja lue tätä ennen suurta ahdistusta"

Viesti Kirjoittaja Syväkurkku » 26.08.2019 20:17

Yksi sukulaisista, joka jätti asian jo kauan sitten, sai vakavasti sairastuttuaan äidiltään kirjeen. Sain kirjeestä kopion. Kirjeen sisältö voisi hyvin olla suomennos pojan kirjeestä. Mielenmuokkaus tekee uhriensa ajatuksista niin samankaltaisia.

Varmuuden vuoksi kirjeeseen oli liitetty Harmagedon-aiheisia lehtiä.

Oikeastaan pidän sukulaiseni saamaa kirjettä vielä pahempana, koska siinä yritettiin käyttää hyväksi hädänalaista ja haavoittuvaa hetkeä.

J Hepatiitti
Viestit: 506
Liittynyt: 12.01.2018 02:03

Re: Äidin kirje pojalle: "Älä avaa ja lue tätä ennen suurta ahdistusta"

Viesti Kirjoittaja J Hepatiitti » 28.08.2019 09:13

Tämä nyt ihan oma räntti, mutta vituttaa, että näillä tubevideoilla alkaa olla niin clickbait-tyylitellyt otsikot. Kyllähän niillä ilmeisesti houkutellaan enemmän katsojia, mutta usein tuo tyyli viestii halpaa ja tyhjänpäiväistä draamaa.
"I used to be a good person. I think there's something seriously wrong with me." -Veikko Leinonen

Vastaa Viestiin