Karttamisopetus on edelleen voimissaan

Yleistä keskustelua Jehovan todistajista.

Valvoja: Moderaattorit

Avatar
Johanneksen poika
Viestit: 3417
Liittynyt: 29.04.2007 13:49
Paikkakunta: Espoo
Viesti:

Karttamisopetus on edelleen voimissaan

Viesti Kirjoittaja Johanneksen poika » 27.09.2019 18:07

Kuva

Kuva

Syyskuun 23. päivänä alkavalla viikolla nähtiin ja kuultiin seurakunnissa vahvaa karttamisopetusta. Osiossa Valmennusta kenttäpalvelukseen oli noin viisi minuuttia kestävä harjoituspuhe. Tuo harjoituspuhe oli tarkoitettu seurakunnan sisarille. Puheen "lavastus" oli raamattukurssi.

Lue lisää ja kuuntele harjoituspuhe täältä.

Herännyt

Re: Karttamisopetus on edelleen voimissaan

Viesti Kirjoittaja Herännyt » 27.09.2019 22:44

Jokaiselta karttamisen puolesta puhujalta pitäisi kysyä, että kutsutaanko entisiä jäseniä enää veljeksi. Mikäli vastaus on kielteinen, niin sitten voi vielä kysyä, että eikö Paavali käyttänyt sanoja ”jokaista jota sanotaan veljeksi”, joiden kanssa ei pitänyt seurustella.

Uskon, että aika moni todistaja tietää todellisuudessa, että Paavali tarkoitti tuolla kiellolla seurakunnan sisäpuolella olevia, mutta kun se on pakko hyväksyä niin kuin Orja opettaa, niin inhimilliset tunteet siirretään syrjään vaikka väkisin. Pieni lohtu on se,että edes jonkin verran on niitä, jotka eivät tuota käskyä noudata, vaikka pääsääntöisesti joutuvatkin sitä rikkomaan salaa. Jokainen omilla aivoillaan ajatteleva yksilö on pieni askel kohti sitä päämäärää, että tämä epäinhimillinen sääntö poistuu tai edes lievenee.

Vastaa Viestiin