Lahjoitusten ruinaamisen johtopäätös: Jehova on suurin - ja pienin

Yleistä keskustelua Jehovan todistajista.

Valvoja: Moderaattorit

Avatar
Tony
Viestit: 7440
Liittynyt: 28.04.2007 07:38

Lahjoitusten ruinaamisen johtopäätös: Jehova on suurin - ja pienin

Viesti Kirjoittaja Tony » 27.11.2019 16:21

Tällä viikolla kokouksissa on vaihteeksi painotettu lahjoitusten tärkeyttä. Jehovan työtä kannattaa kuulemma tukea säännöllisesti.

Puhummeko me nyt samasta Jehovasta, joka loi äärettömän maailmankaikkeuden tyhjästä yli 13 miljardia vuotta sitten? Samasta Jehovasta, joka loi biljoonat galaksit, joissa jokaisessa galaksissa on keskimäärin satoja miljardeja aurinkoja, tähtiä. Jokaisella tähdellä taas on todennäköisesti kiertolaisia, planeettoja. Tämä sama Jehova loi Jehovan todistajien mukaan maapallolle suunnattoman monimuotoisen elämän, lukemattoman määrän erilaisia hyönteisiä, mikrobeja, eläimiä ja ihmisen. Sama Jehova loi myös kvanttifysiikan, Higgsin bosonin, pimeän aineen ja pimeän energian.

Tällä samalla Jehovalla on maanpäällinen projekti, jonka tarkoituksena on viedä Jehovan työtä eteenpäin. Tätä työtä ei kuitenkaan saada vietyä eteenpäin ilman että ihmiset antavat Jehovalle paperia, johon on painettu numeroita.

Onko nyt tosiaan kyse samasta Jehovasta?
"Jos Seura sanoisi minulle, että tämä kirja on musta vihreän sijaan, minä sanoisin: 'Kappas vaan, voisin vaikka vannoa, että se on vihreä, mutta jos Seura sanoo, että se on musta, niin se on musta!'" - Bart Thompson - piirivalvoja

Vieras

Re: Lahjoitusten ruinaamisen johtopäätös: Jehova on suurin - ja pienin

Viesti Kirjoittaja Vieras » 28.11.2019 02:51

Ensi kesän konventtiin liittyen on järjestetty useita haastattelutilaisuuksia ympäri Suomea vapaaehtoiseen palvelukseen ilmoittautuneille. Tilaisuuksien alussa on lyhyt puhe ja lopussa ”muutama kiitoksen sananen”. Molemmissa puheissa muistutetaan että tulevasta erikoiskonventista on kuluja jotka kustannetaan vapaaehtoisilla lahjoituksilla.

Vaikutelma on että tulevalla erikoiskonventilla haetaan positiivista mediahuomiota. Tavoitellaan ja hivotaan täydellisyyttä kaikissa järjestelyissä. Kun sanoma tai sen julistaminen ei innosta, järjestetään jotain muuta. Kyllä ensi kesänä koko Suomen kansa näkee että jumala on tämän järjestön yhteydessä. (Tässä yhteydessä lienee sopivaa muistuttaa että konventin kulut peitetään vapaaehtoisilla lahjoituksilla.)

Kulttihypetykseen kannustettiin. Kuvia saa ottaa ja jakaa jo nyt kun kun konventtia vasta suunnitellaan ja järjestellään. Ainakin Instagramissa voi seurata parasta elämää ikinä, rakkautta joka ei koskaan häviä ja ikuista onnea, seuraamalla finland2020fi. (Ja kuluihin voi halutessaan osallistua vapaaehtoisilla lahjoituksilla, myös yleisimmät maksukortit käyvät.)

Sitä niin luulisi että kaikkivaltias järjestäisi Venäjän vainotuille veljille majapaikat hotellissa ylenmäärin annetuilla lahjoituksilla. Mutta ei. Ei kellään olis ylimääräistä huonetta tai vuodetta tarjota Venäjän delegaateille? Rahakin käy, tai hotellin maksaminen. (Lahjoituksia otetaan vastaan....Otetaan vastaan.)

Ihmetyttää että delegaatteja tulee Venezuelasta. Jos on yhtään seurannut uutisia niin tietää Venezuelan tilanteen...

Sori tällainen pitkä ja rönsyilevä kommentti. Mutta kun vituttaa. (Rahaahan me ei olla koskaan pyydetty. Kaikki perustuu vapaaehtoisiin lahjoituksiin.)

Avatar
Nukahtanut
Viestit: 1448
Liittynyt: 12.12.2015 16:03

Re: Lahjoitusten ruinaamisen johtopäätös: Jehova on suurin - ja pienin

Viesti Kirjoittaja Nukahtanut » 28.11.2019 11:26

Niin, miksikäs tuo olis jumalan järjestö, jos tarvitsee ihmisiä pysyäkseen hengissä?
"You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig."- The Good, The Bad and The Ugly

Vastaa Viestiin