Jehovan todistajat uskonnollinen yhdyskunta hyökkäsi

Yleistä keskustelua Jehovan todistajista.

Valvoja: Moderaattorit

Avatar
Johanneksen poika
Viestit: 3369
Liittynyt: 29.04.2007 13:49
Paikkakunta: Espoo
Viesti:

Jehovan todistajat uskonnollinen yhdyskunta hyökkäsi

Viesti Kirjoittaja Johanneksen poika » 11.03.2020 00:11

ERIKOISRAPORTTI

Kuva
Kuva: JP

Otsikossa mainitaan, että Jehovan todistajat uskonnollinen yhdyskunta hyökkäsi. Kenen kimppuun? Vastaus: sekä minun että aikaisemman lapsiasiavaltuutetun Tuomas Kurttilan kimppuun. Suomen haaratoimisto on kyllästynyt siihen, että johanneksenpoika.fi kertoo jatkuvasti asioista avoimesti, myös niistä asioista, joista järjestö haluaisi mieluummin vaieta.

Kuva

Juttu perustuu poliisin toimittamiin dokumentteihin (yhteensä 46 sivua).

Tämä hyökkäys on jatkumoa sille, mitä on aiemmin tapahtunut useissa muissa maissa. Jehovan todistajien järjestöllä on menossa kampanja, jolla se yrittää pelotella mm. entisiä Jehovan todistajia ja yliopistoja, jotka julkaisevat Jehovan todistajien kannalta epäedullisia tutkimuksia. Jehovan todistajien järjestö ei voi sietää sitä, että internetin kautta ja myös kaupallisen median julkaisuissa kerrotaan totuuksia siitä, millainen tuo järjestö on. Jehovan todistajien toiminta ei kestä päivänvaloa, siksi se on ottanut strategiakseen mm. oikeusjuttujen tekemisen tukkiakseen järjestön tietovuotoja ja saadakseen selville vuotajien nimiä. Mutta se ei tule onnistumaan, internetin kamppailussa salaseura ei menesty.

Lue täältä.

Kynsilakka
Viestit: 108
Liittynyt: 21.01.2010 17:24

Re: Jehovan todistajat uskonnollinen yhdyskunta hyökkäsi

Viesti Kirjoittaja Kynsilakka » 11.03.2020 06:43

Kiitos erikoisraportista.

Syväkurkku
Viestit: 273
Liittynyt: 06.04.2018 16:42

Re: Jehovan todistajat uskonnollinen yhdyskunta hyökkäsi

Viesti Kirjoittaja Syväkurkku » 11.03.2020 07:49

Tällä sivulla on lueteltu 60 käynnissä olevaa Jehovan todistajien suorittamaa hyökkäystä. Yksi niistä, koskien Darkspilveriä, päättyi juuri Jehovan todistajien häviöön. Yhden tapauksen oikeuskäsittely on juuri alkamassa. Jehovan todistajat ovat yleensä ihmisinä aivan ihania, mutta taustalla oleva Järjestö on todella kylmä ja paha. Se käy parhaiten ilmi näistä oikeudenkäynneistä. Taitaa olla skientologien ohella ainoa kultti, joka tälläisiä hyökkäyksiä ja noitavainoja tuossa laajuudessa harrastaa.

Seura on ymmärtänyt, että tiedon levittäminen, totuus totuudesta, on heille pahin uhka. Hienoa ettei Suomen poliisi ja oikeuslaitos lähtenyt tälläiseen noitavainoon mukaan.

Teokraattinen sodankäynti, mihin sisältyy valehtelu oikeudessa, oli taas kaikkien havaittavissa. Voiko enempää valehdellla: "Yksikään Jehovan todistaja ei ole tietoinen 'julman karttamismenettelyn' olemassaolosta". Toivottavasti mahdollisimman moni Jehovan todistaja saisi eteensä tämän valheen, se olisi omiaan avaamaan silmiä.

Tietoisuuden levittäminen siitä, millaisesta Järjestöstä on kysymys, tulee aikaa myöten näivettämään Järjestön olemattomiin tai saa sen oleellisesti muuttamaan toimintatapojaan.

Toivottavasti jaksat jatkaa sitä hienoa työtä, jota olet tehnyt vuosia!

Alla vielä linkki tähän tuoreimpaan hyökkäykseen:


Avatar
Verilettu
Moderaattori
Viestit: 1824
Liittynyt: 06.07.2014 17:30
Viesti:

Re: Jehovan todistajat uskonnollinen yhdyskunta hyökkäsi

Viesti Kirjoittaja Verilettu » 11.03.2020 10:21

Voi herran pieksut. Jo nämä toimet, mitä järjestö harjoittaa ympäri maailmaa, kertoo että sillä on pelko. Vai miksi niin tärkeä järjestö, kuin JT:t itsensä kuvailee olevansa, tarvisee apua valtioiden virkavallalta (vrt. miten toimitaan lasten hyväksikäytöissä, mihin otetaan tällöin ensin yhteyttä?).

Järjestö pelkää omaa vääjäämätöntä loppuaan. Internetin myötä asiat vain meni persilleen. Eipä osannut Jehova ennustaa, että yksi lahko on näin paniikissa vain ja ainoastaan internetin kautta levitetyn oikean tiedon johdosta. Järjestö ei voi hallita enää "tietoa" kuten aikana ennen nettiä. Sillä on omat nettisivut, mutta voi voi, kun hakukoneella löytyy niin paljon tietoa, joka kertoo mm. Jehovan todistajien harjoittamisesta karttamisesta, että luulisi ettei järjestön kannattaisi yrittää edes väittää muuta.

Jokainen Jehovan todistajien hengellistä tuotekopio-ruokaa julkaisujen ja kokoontumisten kautta maistaa saanut, tietää karttamisen olevan järjestön voimakkain keino hallita jäseniä. Esim. oma äiti saatetaan hylätä, koska hän ei suostunut katkaisemaan suhdettaan tyttäreensä, joka päätti erota todistajista. Äitiin ei olla missään yhteydessä, välit katkesivat välittömästä ja kokonaan. Kertoo paljon. Tämän tietää jokainen todistajan oleva/ollut. <- piste.

Jos karttaminen poistuisi ihan oikeasti pois käytöstä, että todella saisi olla tekemisissä vaikka erotetun/eronneen perheenjäsenen kanssa muutenkin kuin vain "välttämättömissä asioissa", olla tekemisissä vaikka joka päivä minkä vuoksi tahansa, vaikka asua yhdessä, uskon että jäseniä lähtisi järjestöstä melkoisesti. Uskon, että monelle nykyaikaiselle ihmiselle järjestö on jo näyttänyt olevan väärä profeetta, jota ei kannata seura, jos välttämättä haluaa uskossaan seurata jotain jengiä. Voisiko joku todella kuvitella, että Jeesus johtaa tätä järjestöä hallintoelimensä kautta, kuten he itse väittävät? Eh? Kuva Mutta karttaminen pitää otteessaan, ja moni elää ns. kaksoiselämää, tässäkin asiassa.

Kiitän jälleen kerran Johanneksen poikaa arvokkaasta työstä jota hän tekee. :clap: Uskonnollisiin ryhmiin liittyy aina omat vaaransa. Niistä on hyvä saada tietoa, ja JP on tehnyt tämän tiedon löytymisestä helpompaa, sillä hänen sivuillaan on niin paljon asiallista tietoa, että hänen sivusto nousee hakukoneiden tuloslistalla korkealle, kuten alla kuvassa näkyy Googlen haulla "jehovan todistajat karttaminen". Se on hyvä asia, eikä noin vain tehtävissä, voitte itse kokeilla.
Kuva

PS. Esim. DuckDuckGo sijoittaa samalla haulla ("jehovan todistajat karttaminen") JP:n sivut ensimmäiselle sijalle. :clap:

Syväkurkku
Viestit: 273
Liittynyt: 06.04.2018 16:42

Re: Jehovan todistajat uskonnollinen yhdyskunta hyökkäsi

Viesti Kirjoittaja Syväkurkku » 11.03.2020 12:46

Moni varmaan jo huomasikin, että asiasta on ketju Redditissä.

Polyester
Viestit: 2958
Liittynyt: 11.05.2007 22:11

Re: Jehovan todistajat uskonnollinen yhdyskunta hyökkäsi

Viesti Kirjoittaja Polyester » 11.03.2020 12:47

Kuva

Vartiotorni-seura kai ajattelee saaneensa Euroopan ihmisoikeustuomioistuimesta itselleen kaverin. Tuo EIT:n päätöksen kohta, johon Laukkonen viittaa, kuuluu näin:
118. The Court emphasises that it is a common feature of many religions that they determine doctrinal standards of behaviour by which their followers must abide in their private lives. Religious precepts that govern the conduct of adherents in private life include, for instance, regular attendance at church services, performance of certain rituals such as communion or confession, observance of religious holidays or abstention from work on specific days of the week (see Casimiro and Ferreira v. Luxembourg (dec.), no. 44888/98, 27 April 1999, and Konttinen v. Finland, no. 24949/94, Commission decision of 3 December 1996), wearing specific clothes (see Leyla Şahin v. Turkey [GC], no. 44774/98, § 78, ECHR 2005-XI, and Phull v. France (dec.), no. 35753/03, 11 January 2005), dietary restrictions (see Cha'are Shalom Ve Tsedek v. France [GC], no. 27417/95, § 73, ECHR 2000-VII), and many others. Jehovah's Witnesses' regulations on allowing sufficient time for religious activities and abstaining from celebrating non-Witnesses or secular events were in that sense not fundamentally different from similar limitations that other religions impose on their followers' private lives. By obeying these precepts in their daily lives, believers manifested their desire to comply strictly with the religious beliefs they professed and their liberty to do so was guaranteed by Article 9 of the Convention in the form of the freedom to manifest religion, alone and in private.
http://hudoc.echr.coe.int/eng?i=001-99221

Eli kyseessä ei tietenkään EIT:n mukaankaan ole mikään avoin piikki, johon voi pistää mitä tahansa, vaan uskonnolla on oikeus päättää asioistaan siltä osin kuin se on tavanomaista ja samanlaista kuin monilla muillakin uskonnoilla. Esimerkiksi väkivallan käyttö ei tietenkään tähän kategoriaan kuulu, vaikka sanoisikin, että 'meidän uskontomme ei koskaan "julmasti pahoinpitele" ketään'.

Vieras

Re: Jehovan todistajat uskonnollinen yhdyskunta hyökkäsi

Viesti Kirjoittaja Vieras » 11.03.2020 13:17

Onkohan tämä Laukkonen itse todistaja? Jos on, valehtelu karttamisasiassa tuntuu vieläkin härskimmältä.

Avatar
Johanneksen poika
Viestit: 3369
Liittynyt: 29.04.2007 13:49
Paikkakunta: Espoo
Viesti:

Re: Jehovan todistajat uskonnollinen yhdyskunta hyökkäsi

Viesti Kirjoittaja Johanneksen poika » 11.03.2020 14:26

Vieras kirjoitti:
11.03.2020 13:17
Onkohan tämä Laukkonen itse todistaja? Jos on, valehtelu karttamisasiassa tuntuu vieläkin härskimmältä.
Hän on Jehovan todistaja, ainakin Facebookin tietojen mukaan. Jos menet Facebookiin ja haet nimellä, tulee useampi saman niminen. Tämä lakimies on tietenkin Jehovan todistajien näköinen, valtakunnan hymy ja kravatti tunnusmerkkinä. Jos katsot hänen profiiliaan ja klikkaat niitä kuvan peukutuksia, saat nipun henkiöiden nimiä, jotka ovat peukuttaneet. Itse ainakin löysin noiden peukuttajien kaverilistoilta useita Jehovan todistajia, jotka tunnen henkilökohtaisesti. Näiden aihetodisteiden perusteella luokittelen hänet Jehovan todistajaksi. Toinen todiste on se, että minulla on yksi Facebook-kaveri, joka on ollut aikoinaan samassa seurakunnassa tämän lakimiehen kanssa.

Kuva

Tämän kaltainen maininta voisi olla hänelle "meriitti" käyntikorttiin. Sisältää 100 prosenttia valetta, ei edes jäämiä totuuden siemenistä. Sillä tavallahan elämässä selviää, kun vierastaa totuutta ja elää filungilla.

Vieras

Re: Jehovan todistajat uskonnollinen yhdyskunta hyökkäsi

Viesti Kirjoittaja Vieras » 11.03.2020 14:46

^ Järjestö suhtautuu hyvin kielteisesti korkeakoulutukseen mutta tämän Jt-lakimiehen palveluksia he kyllä voivat näköjään käyttää - eli hänen kohdallaan koulutus lieneekin ollut sitten hyväksyttävää? Taas tätä tyypillistä kaksinaamaista toimintaa heiltä. :sick:

Syväkurkku
Viestit: 273
Liittynyt: 06.04.2018 16:42

Re: Jehovan todistajat uskonnollinen yhdyskunta hyökkäsi

Viesti Kirjoittaja Syväkurkku » 11.03.2020 15:30

Seura on Rutherfordista lähtien huolehtinut siitä, että lakiosasto on vahva. Suomessakin on muutamia juristeja, jotka ovat Jehovan todistajia ja jotka auttavat Seuraa. Jopa yksi käräjäoikeuden tuomari.

Weathertop
Moderaattori
Viestit: 1468
Liittynyt: 17.06.2017 19:35

Re: Jehovan todistajat uskonnollinen yhdyskunta hyökkäsi

Viesti Kirjoittaja Weathertop » 11.03.2020 22:32

No voi helvetti. Lienee syytä odottaa, että pelottelutaktiikka tulee jatkossa vain kiihtymään.

Aktivisteilta tarvitaan nyt rohkeutta.

Apulaisoikeusasiamies ei ilmeisesti piittaa pätkääkään lasten oikeuksista. On häpeäksi Suomelle, että meillä on näin korkeassa asemassa tuollainen virkamies.
"The universe is not fine-tuned for life; life is fine-tuned to the universe." - Victor J. Stenger

Avatar
Johanneksen poika
Viestit: 3369
Liittynyt: 29.04.2007 13:49
Paikkakunta: Espoo
Viesti:

Re: Jehovan todistajat uskonnollinen yhdyskunta hyökkäsi

Viesti Kirjoittaja Johanneksen poika » 12.03.2020 01:48

Weathertop kirjoitti:
11.03.2020 22:32
Apulaisoikeusasiamies ei ilmeisesti piittaa pätkääkään lasten oikeuksista. On häpeäksi Suomelle, että meillä on näin korkeassa asemassa tuollainen virkamies.
Hän on tosiaan ihan pihalla, kuten oli silloinkin, kun minä tein kantelun. Hän pesi kädet kuin Pilatus, tosin se on turvallista näin koronavirusaikaan:

Täältä löytyy.

Pro et contra
Viestit: 1580
Liittynyt: 04.08.2014 19:37

Re: Jehovan todistajat uskonnollinen yhdyskunta hyökkäsi

Viesti Kirjoittaja Pro et contra » 12.03.2020 13:30

On tärkeää että sanan ja mielipiteenvapaus säilyy JP:n oikeutena edelleen. Jos uutisoinnissa ilmenee korjattavaa en epäile etteikö JP vastuullisena toimijana myös tilanteen tullen oikaisisi uutisointia koska JP:n uutisointi on faktapohjaista.
~ Sano minulle sinä, jota minun sieluni rakastaa: kussas laidunta pidät, ja kussas lounaalla lepäät? ...
KV 1:7

Avatar
Johanneksen poika
Viestit: 3369
Liittynyt: 29.04.2007 13:49
Paikkakunta: Espoo
Viesti:

Re: Jehovan todistajat uskonnollinen yhdyskunta hyökkäsi

Viesti Kirjoittaja Johanneksen poika » 12.03.2020 15:56

Pro et contra kirjoitti:
12.03.2020 13:30
On tärkeää että sanan ja mielipiteenvapaus säilyy JP:n oikeutena edelleen. Jos uutisoinnissa ilmenee korjattavaa en epäile etteikö JP vastuullisena toimijana myös tilanteen tullen oikaisisi uutisointia koska JP:n uutisointi on faktapohjaista.
Kiitos! Olen yrittänyt aina pitäytyä vain tosiasioissa. Olen aina yrittänyt perustella asioita laittamalla "riittävän määrän" lähdeviitteitä ja lainauksia, jotta jokainen näkee, että en puhu vain omiani.

Vieras

Re: Jehovan todistajat uskonnollinen yhdyskunta hyökkäsi

Viesti Kirjoittaja Vieras » 13.03.2020 01:14

Vieras kirjoitti:
11.03.2020 14:46
^ Järjestö suhtautuu hyvin kielteisesti korkeakoulutukseen mutta tämän Jt-lakimiehen palveluksia he kyllä voivat näköjään käyttää - eli hänen kohdallaan koulutus lieneekin ollut sitten hyväksyttävää? Taas tätä tyypillistä kaksinaamaista toimintaa heiltä. :sick:
Henkilö on opiskellut ennen Jehovan todistajaksi tuloaan lakia.

Vastaa Viestiin