Rauhan julistusko?

Yleistä keskustelua Jehovan todistajista.

Valvoja: Moderaattorit

Pinehas
Viestit: 10
Liittynyt: 21.09.2017 09:07

Rauhan julistusko?

Viesti Kirjoittaja Pinehas » 21.03.2020 22:20

Hei arvon ryhmäläiset.
Olisin tiedustellut, onko muiden perheissä tai tuttavapiireissä täpisty kovasti googlettamalla löytyvästä jutusta, missä Putin olisi kasaamassa maailman johtajia yhteen keskustellakseen rauhasta ja turvallisuudesta.
Koska oma englannin kielen ymmärrys on heikkoa, niin en ihan päässyt aiheeseen kiinni. Mutta kun englannin kielellä laittaa hakukoneeseen rauha ja turvallisuus Putin, tulee useita englannin kielisiä artikkeleita jossa aihetta käsitellään.
Nyt kun maailman talous hetken kyykkää, vallalla on maailmanlaajuinen pandemia ja vielä tää Putin juttu, niin voitte arvon ryhmäläiset uskoa että lopun julistusta ainakin meidän suvussa jauhetaan herkeämättä. Ja koska luonteeltani olen konflikteja välttelevä, niin sisäinen vitutus on tällä hetkellä aika lailla tapissa.
Mielenkiinnolla odotan teidän muiden kommentteja ko. aiheeseen.

pikku myy
Viestit: 158
Liittynyt: 25.01.2016 21:59

Re: Rauhan julistusko?

Viesti Kirjoittaja pikku myy » 22.03.2020 10:46

https://www.usnews.com/news/world/artic ... bal-summit

Hei, kyllähän tämmöisiä uutisia tosissaan löytyy .
Onhan tuo melkoisen "triggeröivä " koska se on asia mitä opetettiin odottamaan merkkinä tapahtumaketjun alulle.. kokous liittyy suoraan YK:seen ja teemana rauha ja turvallisuus.

Joten varmasti kun tämä uutinen saavuttaa nykyiset todistajat niin kyllähän siitä pöhistään - jo Trumpin lausuntoa jokin aika sitten analysoitiin kovasti koska mainitsi jonkin puheensa yhteydessä taikasanat "rauha ja turvallisuus".
Nukkuessasi et voi tietää nukkuvasi.ymmärrät sen vasta herättyäsi.
-Tommy Hellsten

Pinehas
Viestit: 10
Liittynyt: 21.09.2017 09:07

Re: Rauhan julistusko?

Viesti Kirjoittaja Pinehas » 22.03.2020 11:55

MOSCOW (Reuters) - Britannia ilmoitti perjantaina tukevansa Venäjän presidentti Vladimir Putinin ajatusta järjestää huippukokous Yhdysvaltain turvallisuusneuvoston pysyvien jäsenten johtajien kesken keskustelemaan kansainvälisistä rauhan- ja turvallisuustoimenpiteistä.

Britannia on viimeinen maa, joka antaa puoltavan lausunnon sen jälkeen, kun Putin ehdotti tammikuussa Venäjän, Kiinan, Yhdysvaltojen, Ranskan ja Ison-Britannian johtajien tapaamista. []

Ranska ja Kiina ovat julkisesti ilmaisseet hyväksyvänsä huippukokouksen, kun taas Yhdysvaltain hallintovirkamies ilmoitti helmikuussa, että presidentti Donald Trump oli halukas tapaamaan ja keskustelemaan asevalvonnasta.

Kremlin tiedottaja Dmitry Peskov kertoi perjantaina, että Britannia oli ilmaissut kiinnostuksensa Putinin ideasta ja että kokouksen paras paikka voisi olla Yhdistyneiden Kansakuntien yleiskokouksen 75. istunto, joka on tarkoitus pitää 15.-30. Syyskuuta New Yorkissa.

Avatar
Nukahtanut
Viestit: 1441
Liittynyt: 12.12.2015 16:03

Re: Rauhan julistusko?

Viesti Kirjoittaja Nukahtanut » 22.03.2020 16:51

Saapa nähä. Jenkeissä on presidentinvaalit Marraskuussa ja sen jälkeen kaikki on jälleen mahdollista, tai mahdotonta riippuen lopputuloksesta. Kiinnostaako Trumpia mitkään isommat ulkopoliittiset tapahtumat ennen vaaleja? Toki tuollainen kokous voi sataa myös Trumpin omaan laariin, jos sieltä tulee jotain positiivista signaalia, joka sivuuttaisi kotimaan ongelmia talouden ja koronan sijaan.
"You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig."- The Good, The Bad and The Ugly

Weathertop
Moderaattori
Viestit: 1468
Liittynyt: 17.06.2017 19:35

Re: Rauhan julistusko?

Viesti Kirjoittaja Weathertop » 22.03.2020 20:05

Asiasta tulee varmaan paljon puhetta todistajien keskuudessa, ja moni vanhinkin saattaa hehkuttaa asiaa, mutta veikkaan, ettei hallintoelin uskaltaudu sanomaan tästä mitään.
"The universe is not fine-tuned for life; life is fine-tuned to the universe." - Victor J. Stenger

Vastaa Viestiin