Eric Wilsonin Tosi palvonnan tunnistaminen -videosarja suomeksi

Yleistä keskustelua Jehovan todistajista.

Valvoja: Moderaattorit

Avatar
Johanneksen poika
Viestit: 3382
Liittynyt: 29.04.2007 13:49
Paikkakunta: Espoo
Viesti:

Eric Wilsonin Tosi palvonnan tunnistaminen -videosarja suomeksi

Viesti Kirjoittaja Johanneksen poika » 16.05.2020 18:25

Kuva
Kuva: YouTube

Sain tänään yllättäen ja pyytämättä laajan jutun sähköpostiini. Siinä käsitellään Eric Wilsonia, joka oli huomattavassa asemassa järjestössä. Hän huomasi, että järjestön opit olivat sellaisia, että ne eivät olleet perusteltavissa. Tietäähän sen, miten sellaiselle Jehovan todistajalle käy, joka alkaa itse tutkia järjestön oppeja.

Suuret kiitokset jutun lähettäjälle. Hän on tehnyt suuren työn tekstittäessään Wilsonin YouTube-videoita suomeksi.

* * *

Kanadalainen Eric Wilson oli Jehovan todistaja yli 50 vuotta ja toimi seurakunnan vanhimpana 40 vuotta. Hän oli lähetystyössä Etelä-Amerikassa kymmenen vuotta ja palveli kahden eri maan haaratoimistossa sekä järjestön rakennusprojekteissa. Wilson oli kysytty esitelmänpitäjä ja hän ja hänen vaimonsa olivat tunnettu todistajapariskunta Toronton alueella vuosikymmenet. Vielä vuonna 2008 hän toimi seurakuntansa vanhimmiston koordinaattorina (esivalvojana).

Vuonna 2010 tilanne muuttui, kun järjestö julkaisi opetuksen ns. limittäisestä sukupolvesta. Wilson näki, ettei opetuksessa ole järkeä eikä sillä ole raamatullista pohjaa. Niinpä hän alkoi tutkia tarkemmin, opettaako järjestö jotain muutakin sellaista, joka ei perustu Raamattuun - ja sai yllättyä.

Lue lisää ja katso suomeksi tekstitettyjä YouTube-videoita tämän linkin kautta.

Vieras

Re: Eric Wilsonin Tosi palvonnan tunnistaminen -videosarja suomeksi

Viesti Kirjoittaja Vieras » 18.05.2020 12:50

Tosi upeaa! Jt-lahkon opetukset ovatkin Raamattun valossa todellakin pääasiassa ihan täyttä soopaa ja tuo ex-Jt osaa perustella Jt-oppien vääryydet mainiosti. Tärkeä asia, sillä näin hän voi auttaa niitä Jt-lahkon jäseniä, jotka uskovat Raamattuun Jumalan sanana, vapauteen ja eroon tuosta alistavasta Jt-lahkosta eli harhauttavasta Väärästä profeetasta. Juuri tälläistä on kaivattu!

Terkuin yksi Jumalaan uskova ex-Jt

Vastaa Viestiin