Jehovan todistajilla oli taas extremistinen puhe

Yleistä keskustelua Jehovan todistajista.

Valvoja: Moderaattorit

Avatar
Johanneksen poika
Viestit: 3530
Liittynyt: 29.04.2007 13:49
Paikkakunta: Espoo
Viesti:

Jehovan todistajilla oli taas extremistinen puhe

Viesti Kirjoittaja Johanneksen poika »

Puhe: Pelastutko tämän maailman kohtalolta?

Kuva
Kuva: JW Stream

Jehovan todistajien haaratoimiston edustaja Ari Hakkarainen piti puolen tunnin esitelmän, joka jaettiin seurakuntiin JW Stream -palvelun kautta. Siinä maalailtiin taas synkkiä kuvia tälle maailmalle.

Mitä Jumala on säätänyt tälle maailmalle? Mikä on hänen tarkoituksensa?

Hakkarainen sanoi, että nyt eletään ajanjaksoa, jolloin kerrotaan hyvää uutista, ja jolloin ihmisten pitäisi ottaa kantaa siihen, kenen puolella he ovat. Jotta he voisivat pelastua, heidän täytyisi olla sillä puolella, joka tulee voittamaan. Hakkarainen vielä tarkensi, että tulee olla Jehovan puolella.

Jos mietimme tämän maailman kohtaloa, niin kaikki pahat tullaan hävittämään, pyyhkäisemään pois, painotti Hakkarainen.

Lue lisää täältä.
YksinäinenSusi
Viestit: 3810
Liittynyt: 19.06.2010 08:27

Re: Jehovan todistajilla oli taas extremistinen puhe

Viesti Kirjoittaja YksinäinenSusi »

Nätti paketti! Sääli että 1914 vuodesta ei vieläkään luovuta. Nyt se onkin pelkästään "hyväntahtoisuuden vuosi", joka päättyy jolloinkin silloin kun suuri ahdistus harmagedoneineen alkaa.

Mielenkiintoista ettei enää puhuta limittäin päällekkäisistä sukupolvista jotka kuitenkin olisivat yksi sukupolvi. Jotain sentään opittu. Ei suosiota saavat opit jätetään romukoppaan. Mutta oishan se ollut kiva asia jos olisi lisätty vielä kolmaskin sukupolvi limisoppaan. Olisi ollut ainakin syytä nauraa äänekkäästi mutta nyt en saakaan nauraa.
Perkandehäär kun järjestö vei minulta senkin ilon!

ekstremismi:
mielipiteiden t. asenteiden äärimmäinen jyrkkyys, ääriajattelu; äärimmäisyyksiin menevä toiminta.
Ihmisellä on oikeus yksilönä - määrätä oma kohtalonsa.
Vieras

Re: Jehovan todistajilla oli taas extremistinen puhe

Viesti Kirjoittaja Vieras »

Nämä puheet ovat aina yhtä samaa puheensorinaa mun korviini. Sama kuin konventissa, puheen kuuntelun jälkeen en ole varma mitä edes tuli kuunneltua.
Tämä paha maailma... Jehovan järjestö... emme varmasti haluaisi että... saarnaamistyö... Saatana....

Kiitos sinulle, joka näitä aneemisia puheita jaksaa käydä läpi, kiva kuulla näitä pätkiä niin tietää mitä perheenjäsenille nykyään syötetään. :thumbup:
uskollinenidiootti
Viestit: 205
Liittynyt: 08.10.2017 15:13

Re: Jehovan todistajilla oli taas extremistinen puhe

Viesti Kirjoittaja uskollinenidiootti »

Valitettavasti ilman negatiivisuutta Hakkarainenkin alkaa hapertumaan puhetaidoissa jolloin taotaan mitä on paperissa eikä tule enään niin uskottavasti kun ennen.
Oli enemmän hätä-Palopuhe kun tuntuu siltä että kontrolli ei ole Vanhinten käsissä johtuen viikkokokousten puuttumisesta.
Teksti ja viesti vahvenee kun kontakti vähenee.
Harmus
Viestit: 119
Liittynyt: 10.05.2013 10:58

Re: Jehovan todistajilla oli taas extremistinen puhe

Viesti Kirjoittaja Harmus »

uskollinenidiootti kirjoitti: 29.06.2020 15:20 Valitettavasti ilman negatiivisuutta Hakkarainenkin alkaa hapertumaan puhetaidoissa jolloin taotaan mitä on paperissa eikä tule enään niin uskottavasti kun ennen.
Oli enemmän hätä-Palopuhe kun tuntuu siltä että kontrolli ei ole Vanhinten käsissä johtuen viikkokokousten puuttumisesta.
Teksti ja viesti vahvenee kun kontakti vähenee.
Tuntuma katoaa, häviää rutiini. Vastaan tulee edelleen "aina palveluksessa" veli, nyt hiukan eri tunnelmissa ja asusteissa. Ennen intoa täynnä, kauluspaita päällä ihmisiä pysäyttelemässä, nyt jumpperissa laahustaa ja jotain lohdukettakin hörppii matkalla.

Vahvasti homma pelaa touhulla ja tohinalla. Mitään pahempaa myrkkyä tälle poppoolle ei ole kuin "teokraattisen" toiminnan puute.
Observer
Viestit: 122
Liittynyt: 15.05.2014 18:45

Re: Jehovan todistajilla oli taas extremistinen puhe

Viesti Kirjoittaja Observer »

Samaa levyä ne toistavat vuodesta toiseen, vuosikymmenestä toiseen. Tuo jäsennyshän on sekin vanha, johon Hakkarainen on vaan lisännyt vähän "koronamaustetta".

Aina viitataan tuohon Luukkaan 21:10, 11:een ja sen "lopun ajan merkkeihin" vaikka kohdassa ei puhuta mistään moniosaisesta tunnusmerkistä mitään saati edes "lopun ajasta" tai "viimeisistä päivistä". Tässä tilanteessa tietysti käytetään Luukkaan versiota jossa on sopivasti myös ruttotaudit mainittuna. Koskaan ei kuitenkaan puhuta mitään edeltävistä jakeista 8 ja 9 jotka kuuluu näin Kirkkoraamatun mukaan:

Jeesus sanoi: »Varokaa, ettei teitä johdeta harhaan. Monet tulevat esiintymään minun nimelläni. He sanovat: ’Minä se olen’, ja: ’Aika on tullut.’ Mutta älkää lähtekö heidän peräänsä. Ja kun kuulette sodista ja levottomuuksista, älkää hätääntykö. Näin täytyy ensin käydä, mutta loppu ei tule vielä silloin.»

Hallintoelin esiintyy Jeesuksen orjana ja sanoo jopa tarkan vuoden, milloin Jeesus nimitti sen hänen edustajakseen. Se on loputtomasti julistanut, miten lähellä loppu on ja välillä jopa antanut sille tarkkoja vuosilukujakin. UM-käännöksen mukaan harhaanjohtajat sanovat "määräaika on tullut lähelle" ja onkin mielenkiintoista että esim. Russellin yhden kirjan nimi oli "Aika on lähellä" puhumattakaan kaikista muista uudemmista kirjoista ja Vt-artikkeleista, joilla on vastaavanlaisia nimiä ja otsikoita.

Heidän peräänsä ei tuon raamatunkohdaan mukaan pitäisi lähteä, joten ei siksi ole ihme, ettei Vartiotorni ole käsitellyt käytännössä koskaan noita jakeita kirjallisuudessaan. Jotkut todistajat saattaisivat hoksata, ettei hallintoelintä ja sen puheita lopun läheisyydestä pitäisi kuunnella lainkaan - saati tehdä elämäänsä koskevia isoja päätöksiä perustuen noihin puheisiin.
Vastaa Viestiin