Aluekonventti 2020, lauantai, iltapäivä

Yleistä keskustelua Jehovan todistajista.

Valvoja: Moderaattorit

Avatar
Johanneksen poika
Viestit: 3435
Liittynyt: 29.04.2007 13:49
Paikkakunta: Espoo
Viesti:

Aluekonventti 2020, lauantai, iltapäivä

Viesti Kirjoittaja Johanneksen poika » 31.08.2020 02:09

Kuva
Kuvat: Konventtivideo

Konventtivideot ovat katsottavissa vapaasti JW.ORG:n nettisivuilta. Mutta jos joku ei jaksa katsoa niitä tuntikausia, aikaa voi säästää lukemalla konventista tehtyjä koosteita.

Mitä lauantain iltapäivän ohjelmasta voi oppia? Esim. nämä asiat:

1) Afrikassa on nykyisin yli 1,7 miljoonaa Jehovan todistajaa. Heistä asuu Nigeriassa yli 360000.

2) Intiassa asuu noin 1,3 miljardia ihmistä, ja väestö kasvaa jatkuvasti. 90 prosenttia maan väestöstä ei ole koskaan kuullut Jehovan todistajien "totuudesta". Intiassa on vain noin 50000 Jehovan todistajaa.

3) Hallintoelimen jäsen Mark Sanderson sanoi puheessaan, että julistajan täytyy opettaa oppilasta asentamaan puhelimeen tai tablettiin JW Libraryn. Myös Vartiotornin verkkokirjasto täytyy esitellä, jotta kiinnostunut voi oppia löytämään vastauksia kysymyksiinsä. Mark Sanderson käski myös esitellä kiinnostuneelle JW.ORG ja JW Broadcasting. Sanderson kutsui näitä "Jehovan lahjoiksi".

4) Hallintoelimen jäsen Kenneth Cook kertoi, että kun kiinnostunut oppii asioita Raamatusta ja alkaa elää Raamatun periaatteiden mukaan, jotkut hänen ystävistään voivat hylätä hänet. Raamattukurssia johtava sisar tai veli voi valmistaa kiinnostunutta tähän. (Yllättävää. Tätähän ei tapahdu koskaan Jehovan todistajien keskuudessa. Vai miten se oli?)

5) Cook painotti sitä, että koko maailma on Paholaisen vallassa. Siksi pitäisi kiinnostunutta auttaa ymmärtämään, että myös niiden seuraa on vältettävä, joilla näyttää olevan hyvä moraali, mutta jotka eivät usko Jehova Jumalaan.

6) Hallintoelimen jäsnen Anthony Morriksen puhessa mainittiin kaksi epäpuhdasta tapaa: Pilven poltto ja tupakanpoltto.

7) Hallintoelimen jäsen Stephen Lett sanoi, että ihmisen elämässä on monia asioita, jotka valmistavat häntä johonkin suurempaan. Esikoulu valmistaa varsinaista koulua varten. Lyhyiden matkojen juokseminen valmistaa maratonin juoksemiseen. Harjoittelijana toimiminen valmistaa ihmistä toimimaan ammattilaisena.

8 Lett totesi, että miljoonista ihmisistä on tullut opetuslapsia viimeisten päivien viimeisinä vuosina. Uudessa maailmassa luultavasti miljardeista tulee opetuslapsia. Joten opetuslapsia täytyy tehdä tuhansia kertoja enemmän silloin kuin nyt. Lett lisäsi vielä, että luultavasti uudessa maailmassa teemme opetuslapsia satoja vuosia. Lettin mukaan tämä antaa meille paljon mietittävää. Opetuslasten tekeminen tuo kuulemma vielä enemmän iloa kuin nykyään.

9) Lettin oma äiti halusi todella nähdä tämän aikakauden lopun. Hän oli tuomari Rutherfordin sukupolvea ja odotti kovasti Suuren Babylonin tuhoa. Syöpä kuitenkin sotki suunnitelmat. Lett lohdutti äitiään: "Tiedän, että olisit halunnut mennä uuteen maailmaan maisemareittiä pitkin kuolematta koskaan. Mutta joudut käyttämään alikulkutunnelia. Mutta tärkeintä on päästä perille. Suljet vain hetkeksi silmäsi, ja kun seuraavan kerran avaat ne, olet uudessa maailmassa."

10) Lett antaa ymmärtää puheessaan, että Harmageddonin jälkeisessä paratiisimaassa homot kuolevat viimeistään sadan vuoden kuluessa.

Jos haluat tietää lisää, lue täältä.

Kuva

Puhuva aasi :))

Re: Aluekonventti 2020, lauantai, iltapäivä

Viesti Kirjoittaja Puhuva aasi :)) » 31.08.2020 16:31

Tuli ihan naurun pyrskähdys tuosta dystopian kuvauksesta. Kuolleista noussut homoseksuaali saa tietää, ettei hänen seksuaalisuutensa kelpaa Jumalalle ja saa valita ”eheytymisen” tai kuolemantuomion välillä.

Joku oikein funtsii näitä😂

Vastaa Viestiin