Kysymyksiä Jehovan todistajille

Yleistä keskustelua Jehovan todistajista.

Valvoja: Moderaattorit

Avatar
Johanneksen poika
Viestit: 3435
Liittynyt: 29.04.2007 13:49
Paikkakunta: Espoo
Viesti:

Kysymyksiä Jehovan todistajille

Viesti Kirjoittaja Johanneksen poika » 05.09.2020 00:45

Täällä Veljesseurassa käy paljon Jehovan todistajia lukemassa kirjoituksia, vaikka hyvin harva uskaltaa kirjoittaa mitään. On tietysti täysin sallittua vain lukea.

Minulla olisi kaikille teille Jehovan todistajien seurakuntiin kuuluville muutama kysymys, joihin haluaisin vastauksia. Kysymykset liittyvät lahjoituksiin ja rahankeräykseen.

1) Kun valtakunnansalit ovat olleet useita kuukausia suljettuja, ja lahjalaatikot ovat saleilla, miten lahjoitusten vastaanotto on hoidettu teidän seurakunnassanne? Ovatko vanhimmat jakaneet tilinumeroita, joihin voi lahjoittaa korona-aikana, kun salit ovat kiinni?

2) Jos tilinumeroita on jaettu lahjoituksia varten, onko ne jaettu Zoom-ryhmissä vai WhatsApp-ryhmissä? Vai onko niitä jaettu tekstiviesteillä tai sähköpostilla? Tai muilla tavoilla?

3) Millä tavalla uudet lahjoitusjärjestelyt ovat vaikuttaneet omaan käyttäytymiseesi? Oletko lahjoittanut korona-aikana enemmän kuin "normaaliaikana"? Vai yhtä paljon? Vai vähemmän?

4) Onko seurakunnassasi muistutettu usein lahjoittamisen tarpeellisuudesta myös korona-aikana? Onko painostettu lahjoittamaan?

5) Tiedätkö, onko seurakuntasi rahatilanne nyt korona-aikana parempi kuin "normaaliaikana"? Vai yhtä hyvä? Vai huonompi?

6) Onko seurakuntasi joutunut jättämään maksuja maksamatta haaratoimistolle korona-aikana?

7) Kertoisitko, missä päin Suomea asut?

Pääkaupunkiseudulla?
Muualla Etelä-Suomessa?
Länsi-Suomessa?
Itä-Suomessa?
Keski-Suomessa?
Pohjois-Suomessa?

Toivoisin, että vastaisitte noin viikon kuluessa. Jos saan riittävästi asiallisia vastauksia, teen pienen jutun nettisivuilleni.

Lähettäkää vastaukset sähköpostiini: jp@johanneksenpoika.fi

Henkilöllisyytenne ei paljastu.