Paikalliset tarpeet viikolla 44

Yleistä keskustelua Jehovan todistajista.

Valvoja: Moderaattorit

Harwey
Viestit: 15
Liittynyt: 14.03.2020 03:04

Paikalliset tarpeet viikolla 44

Viesti Kirjoittaja Harwey » 23.10.2020 02:12

Kokouksessa kehotettiin kaikkia olemaan läsnä zoom-kokouksessa ensi viikolla, jos suinkin mahdollista. Paikallisissa tarpeissa on luvassa erikoisohjelma. Redditissä oli jaettu kirje, jossa on jäsennys ohjelmaan.

https://www.reddit.com/r/exjw/comments/ ... urce=share

Todennäköisesti odotukset ovat korkealla, sen suhteen mitä on luvassa. Jäsennyksestä päätellen mitään aidosti erikoista tai uutta ei tulla kuulemaan. Lyhyesti sanottuna ohjelmassa muistutetaan puolueettomuuden tärkeydestä.

Ottaen huomioon ohjelman ajankohdan, juuri ennen Yhdysvaltojen presidentinvaaleja, korostuu uskonnon Amerikka keskeisyys . Silti kyseinen ohjelma käsitellään ilmeisesti kautta maailman erikoisohjelmana. Toivottavasti ei tule pettymyksiä.

Avatar
Johanneksen poika
Viestit: 3467
Liittynyt: 29.04.2007 13:49
Paikkakunta: Espoo
Viesti:

Re: Paikalliset tarpeet viikolla 44

Viesti Kirjoittaja Johanneksen poika » 28.10.2020 07:25

Harwey kirjoitti:
23.10.2020 02:12
Lyhyesti sanottuna ohjelmassa muistutetaan puolueettomuuden tärkeydestä.
Näin oli. Poliittisen puolueettomuuden lisäksi urheilu sai videossa yllättävän paljon aikaa. Kiellettiin olemasta kummankaan joukkueen puolella, jos katsoo ottelua. Mutta mitä siitä tulisi käytännössä,jos esimerkiksi Suomi-Ruotsi jääkiekko-ottelussa ei saisi valita puolta? Kyllä melkein kaikki suomalaiset Jehovan todistajatkin asettuvat Suomen puolella ainakin alitajuisesti, jos ottelua katsovat. Mitä pahaa siinä on? Ihminen on luonnostaan kilpailuhenkinen, ja sellainen flegmaattinen ajattelutapa ei toimi, että "ihan sama kuka voittaa".

Kun viime kaudella kävin katsomassa Hartwall Areenalla kolme Jokerien KHL-ottelua, siellä oli tunnelmaa. Lähes 10000 ihmistä piti meteliä Jokerien puolesta. Eikä se ollut mitenkään "poliittista", niin kuin JT-järjestö ajattelee. Se on URHEILUVIIHDETTÄ, jossa luodaan tunnelmaa kannustamalla "OMAA" joukkuetta.

En suostu näkemään tuossa(kaan) niitä mörköjä, joita hallintoelin tarjoilee.

Yksi hauska kuva videolla oli:

Kuva
Kuva: JW.ORG / Zoom-kokous

Asiasta lisää täällä.

Toinen tuore puolueettomuusuutinen täällä.

Avatar
Nukahtanut
Viestit: 1455
Liittynyt: 12.12.2015 16:03

Re: Paikalliset tarpeet viikolla 44

Viesti Kirjoittaja Nukahtanut » 02.11.2020 15:25

Omana aktiiviaikana kyllä kaikki urheilusta kiinnostuneet kannatti joukkueita ja maajoukkueita, jopa vanhimmat. Tuli parin vanhimman kanssa käytyä katsomassa jalkapalloa ja jääkiekkoa ja väriä tunnustettiin siinä missä muutkin. Tottakai käytös piti olla otteluissa "hillittyä", mutta ei mitään puolueetonta tarvinnut esittää.

Urheilun harrastaminen ammattimaisesti ja urheiluseuroihin liittyminen oliskin ollut eri asia.
"You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig."- The Good, The Bad and The Ugly

Vastaa Viestiin