Tilastokeskus: Jehovan todistajien lukumäärä Suomessa laskee edelleen tasaisesti

Yleistä keskustelua Jehovan todistajista.

Valvoja: Moderaattorit

Sugsig

Re: Tilastokeskus: Jehovan todistajien lukumäärä Suomessa laskee edelleen tasaisesti

Viesti Kirjoittaja Sugsig »

katuva kirjoitti: 03.04.2021 12:42 Toki valkoinen mies voi olla uhri, siitä tässä ei ole kysymys.

Kysymys on siitä, minkälainen uhristatus henkilöllä on julkisessa keskustelussa. Siis kuinka vahvasti yhteiskunta huomio kokemaasi vääryyttä!

Eräs valkoinen akateeminen heteromies on saanut kokemansa vääryyden yli 10 kertaa valtakunnantason artikkeleihin ja televisioon.

Olisiko kaveri päässyt parkumaan julkisuuteen, jos olisi ollut talonmies? No ei olisi, koska talonmiehen valta-asema on olematon suomalaisessa julkisuudessa.

Siis, tämän akateemisen valkoisen miehen kärsimystä on yhteiskunta runsaalla kädellä kompensoinut ja päätä silittänyt myötäkarvaan hänen valta-asemansa johdosta. Mielestäni aivan liikaa.
Nii, en ole koskaan huomannut että Herra Valkila olisi "parkunut" omaa "kärsimystään julkisuudessa". Mies on tehnyt uraauurtavaa julkisuutta kiihkottomalla tavalla. Asiallisesti ja ammattitaidolla. Paljon taustatyötä saanut tehdä ja ihan oikea henkilö paikallaan ollut julkisuudessa. Nostan hattua.
En ole edes ajatellut että mies olisi "akateeminen" vaikka älykkö kylläkin. Onko se kumma että lahjakas tyyppi on tuonut asiat julkisuuteen?
katuva
Viestit: 138
Liittynyt: 20.11.2019 08:36

Re: Tilastokeskus: Jehovan todistajien lukumäärä Suomessa laskee edelleen tasaisesti

Viesti Kirjoittaja katuva »

Sugsig on aivan hienoa, että koet noin.

Koen, että olen antanut jo keskusteluun "kaikkeni" joten osaltani lopetan aiheen ruotimisen.
Vastaa Viestiin