Sivu 1/1

Kirkkoon takaisin...??

Lähetetty: 12.05.2019 13:01
Kirjoittaja minäuskon
Olen miettinyt että palaisin ev.lut. kirkon jäseneksi. Olen Jt eroamisen jälkeen käynyt paljon kirkossa. Onko täällä kellään kokemusta kirkkoon palaamisesta? Minut on lapsena kastettu ja teininä konfirmoitu. Erosin aikoinani kirkosta alettuani Jehovan todistajaksi. Ymmärtääkseni paluu kirkkoon ei ole monimutkaista kun kävin kirkon sivuilla niin siellä on "liity kirkkoon" lomake. Kysyn nyt että onko mahdollisesti papin kans jotain keskusteluja tms...?

Re: Kirkkoon takaisin...??

Lähetetty: 01.06.2019 12:36
Kirjoittaja Jaakko Ahvenainen
minäuskon kirjoitti:
12.05.2019 13:01
Kysyn nyt että onko mahdollisesti papin kans jotain keskusteluja tms...?
Ei ole, ellet itse halua. Netin kautta käy kätevästi niin liittyminen kuin eroaminen. Vahva tunnistautuminen tarvitaan (esim. pankkitunnukset).

Re: Kirkkoon takaisin...??

Lähetetty: 02.06.2019 19:38
Kirjoittaja YksinäinenSusi
Onhan kirkko monin tavoin rakkaudellisempi jehovantodistajiin verrattuna. Se tekee esimerkiksi hyväntekeväisyyttä riippumatta siitä onko joku kirkkoon kuuluva vai ei. Naispappeus on kuitenkin kirkolle vaikea asia, vaikka Jumala on nuo naiset kutsunut papeiksi.

Jehovantodistajien hyväntekeväisyys taas on pelkästään vain sitä että että julistetaan ihmisten ovilla jehovantodistajien järjestön tulkitsemaa raamatunoppia. Mitä hyvää siinä on? No - eipä oikeastaan mitään.