Johannekselle

Rekisteröityneet käyttäjät voivat esitellä itsensä tai kertoa taustoistaan täällä.

Valvoja: Moderaattorit

Vastaa Viestiin
Vieras

Johannekselle

Viesti Kirjoittaja Vieras » 30.05.2012 19:46

Ihan varmaa on että lahkoon liittyminen on itsetuhoisa teko.

Itsetutkiskelun paikkana sinulle näkisin, mikä lahkossa myönteisesti askarruttaa.
Jos se on tunneperäistä vetoa, niin silloin on ns rakkauspommitus vaikuttanut, niin se on tarkoitettukin, kukaan ei ole lahkoon liittynyt pelkästään vartiotornia lukemalla. Tuo värväämisen rakkauspommitus ei vastaa todellisia tunteita vaan on vain opeteltu käytösrituaali. Täällä on kerrottu että se jäähtyy jo huomattavasti kasteelle menon jälkeen jolloin tulisi oman ovityön vuoro.

Jos saattaa epäillä että lahko olisi oikeassa jossakin tai joissakin asioissa, niin tutkimaan vaan, oleelliset poikkeamat ovat valehdeltuja, kuten vaikkapa vuosi 1914. Tottakai sitten jos lahko sanoo esim. että on todistettu että Jaakobin poikia oli 12, niin ei siitä taas ole eri mieltä kukaan muukaan.

Opillisista kysymyksistä on joitakin käsitelty tuolla veljesseuran etusivun sivukartta -hakemiston mukaisesti.

Täällä palstalaiset olisivat kyllä otettuja jos lahkosta hyviä väitteitä voitsi keksiäkään jotka voisi keskustella ja osoittaa vääräksi.

Kertomasi ikä viittaa siihen, että sinulla voisi olla koluntusasiat menossa, täällä on nähty koulutus suositeltavaksi kaikella tasolla, varsinainen koulutus mutta myös kurssit, olivatpa sitten ATK:ta iltaisin työväenopistossa tai mitä hyvänsä. Lahkohan on enemmän tai vähemmän koulutusta vastaan sanoen lopun tulevan kuitenkin pian, mutta myös tietäen, että opiskelu on omiaan karkottamaan lahkosta.

Jos uskonto muuten kiinnostaa, niin varokeinona voi kiinnostuksen herätessä tarkastaa uskontojen uhrien tuki ry:n puhelimesta, onko kyseisestä kiinnostuksen kohteesta heillä asiakkaita. Suurin asiakasryhmä heillä muuten on juuri jehovantodistajat.

Vastaa Viestiin