Sivu 1/1

Ovatko Jehovan todistajien opetukset Danielin profetioista "oikea totuus"?

Lähetetty: 01.02.2020 16:14
Kirjoittaja Johanneksen poika
Kuva
Kuva: Vartiotorniseura

Eräs suomalainen Jehovan todistaja alkoi tutkia huolellisesti Danielin profetioita. Onko Jehovan todistajien opetus Danielin kirjasta Raamatun mukainen?

Tämä Jehovan todistaja käsitteli Danielin kirjaa järjestelmällisesti ja hämmästyi. Tutkielma on nyt valmis ja se jaetaan kaikille asiasta kiinnostuneille tämän sivun kautta.

Lue täältä.

Re: Ovatko Jehovan todistajien opetukset Danielin profetioista "oikea totuus"?

Lähetetty: 02.02.2020 11:07
Kirjoittaja Observer
Hyvä ja johdonmukainen tutkielma! Mukava huomata että jotkut todistajatkin uskaltavat tutkia asioita itsenäisesti. Hallintoelimen opetukset vuosista 1914 ja 1919, näkymättömästä läsnäolosta, sukupolvesta, orjasta jne eivät todellakaan kestä lähempää tarkastelua vaan luhistuvat kuin korttitalo. Kaikki todistajat näkisivät tämän jos he eivät pelkäisi tutkia omia oppejaan Raamatun valossa.

Huvittavaa on se, että hallintoelin itse hylkäsi opetukset esi- ja vastakuvallisista täyttymyksistä (eli ns. suuremmista täyttymyksistä) muutama vuosi sitten mikäli Raamattu ei suoraan niistä puhu. David Splane piti aiheesta puheen vuosikokouksessa. Jostain kumman syystä tämä "uusi valo" ei kuitenkaan sovellu Danielin 4. lukuun, vaikka siinä ei ole selvästi kyse mistään muusta kuin Nebukadnessarin nöyryyttämisestä.

Re: Ovatko Jehovan todistajien opetukset Danielin profetioista "oikea totuus"?

Lähetetty: 02.02.2020 21:43
Kirjoittaja Nukahtanut
Danielin kirja on varnasti ollut ilmestys-kirjan ohella niitä tärkeimpiä kirjoja todistajille. Ja kun siitä löytyy noin selkeitä virheitä, ei voi kuin ihmetellä kuinka hyvin hallintoelin kumppaneineen osaa veivailla raamatun tekstejä.