Elokuvat (ja sarjojakin)

Uskontoon liittymätön keskustelu.

Valvoja: Moderaattorit

Vastaa Viestiin
J Hepatiitti
Viestit: 465
Liittynyt: 12.01.2018 02:03

Re: Elokuvat (ja sarjojakin)

Viesti Kirjoittaja J Hepatiitti » 09.11.2018 15:04Siitä, miten vaikea kulttien toimintaan on puuttua löytyy flixistä aika hyvä kuusiosainen sarja. Suosittelen, vaikka paljon jäi kyllä epäselväksi, kun aihe ei mitenkään entuudestaan ollut tuttu.
"I used to be a good person. I think there's something seriously wrong with me." -Veikko Leinonen

Avatar
Verilettu
Moderaattori
Viestit: 1638
Liittynyt: 06.07.2014 17:30
Viesti:

Re: Narcos: Mexico -tv sarja (Netflix)

Viesti Kirjoittaja Verilettu » 18.11.2018 12:22

Verilettu kirjoitti:Nyt on Netflixin parhaimmistoon kuuluvasta Narcos sarjasta (3. kausi paras mielestäni) saatu "4." kauden traileri ja tieto julkaisun ajankohdasta. 4. kausi on kuitenkin väärin, vaan nyt on sarja esitelty omana sarjana Narcos: Mexico, ja kausi on 1.

Narcos: Mexico, 16.11.18 Netflixillä.
1. jakso takana, ja vaikuttaa siltä, että loput menee parissa sessiossa. 1. jakso alkaa vähän laahaavasti, mutta sitten alkaa Narcos-meininki nostaa päätään. Hemmetti että tämä on hyvä sarja. Sen voi jo nyt sanoa... :clap:

Edit. 3 jaksoa takana ja vedän sanoja hieman takaisin. Laahataan siihen malliin, että tietää 2. kauden suunnittelusta. Alkup. Narcos sarjan mainion 3. kauden vauhti puuttuu. Nyt suunnitellaan ja hiotaan. No, ihan kelpo tästä tullee.
The animals will help man to become human. If we will ever survive.

Avatar
Verilettu
Moderaattori
Viestit: 1638
Liittynyt: 06.07.2014 17:30
Viesti:

Re: Narcos: Mexico -tv sarja (Netflix)

Viesti Kirjoittaja Verilettu » 02.12.2018 10:31

Mikä pettymys tämä Narcos: Mexico -sarjan 1. kausi. :thumbdown: Ehdottomasti Narcos -sarjan heikoin kausi, jos näin voidaan niputtaa samaan kokoinaisuuteen mainion Narcos -sarjan kanssa. Mutta selvästi koko kausi olikin vain pitkä esinäytös seuraavalle kaudelle (Narcos -sarjan "5." ja Narcos: Mexico -sarjan 2. kaudelle siis).

Sarjaan on tulossa 2. kaudelle pääosaan mainio näyttelijä Scoot McNairy, joka toimi jo Narcos: Mexico -sarjan 1. kauden kertojaäänenä, joka tosin selviää katsojille vasta kauden 2:lla viimeisellä minuutilla (mietinkin usein, että kuka tässä oikein höpisee). :clap: Kylmät väreet meni tässä kohtaa, sillä tarina lupaa menoa kun virkavalta aikoo pelata samaa likaista peliä kuin huumehemmot. Ja että pääosaa saadaan ainakin minun itseni kunnioittama näyttelijä Scoot McNairy (mm. erinomainen Halt and Catch Fire -sarja, josta vaahtoan tässä viestissä ja viimeisestä 4. kaudesta tässä) niin huhhuh :clap: . Uskon että Narcos: Mexicon 2. kausi on sitten menoa ja meininkiä, joka puuttui 1. kaudesta paria viimeistä jaksoa lukuunottamatta.

Narcos - Mexicon 1. kauden päättävä kohtaus, joka luo uskoa parempaan
Thank god, 2. kausi tullee olemaan hyvä. 1. kauden loppukohtauksessa selviää että 1. kauden kertojaääni onkin 2. kauden pääosan esittäjä. Tämä tukee sitä ikävää tosiasiaa, että 1. kausi oli niin tylsä, koska se oli kuin maksimiin pitkitetty pilotti. Mutta ko. kohtaus lupaa hyvää. Scoot McNairy ja 2. kaudelle säästetyt panokset! :thumbup:
The animals will help man to become human. If we will ever survive.

Avatar
Verilettu
Moderaattori
Viestit: 1638
Liittynyt: 06.07.2014 17:30
Viesti:

Re: Sabrina: Pimeällä puolella (Netflix)

Viesti Kirjoittaja Verilettu » 06.12.2018 10:45

Verilettu kirjoitti:
07.11.2018 09:58
Netflixin uusi Sabrina: Pimeällä puolella (Chilling Adventures of Sabrina) -sarja on "hieman" erilainen kuin edeltäjänsä Sabrina teininoita. Ihan himpan verran synkempi. ;) Ajattelin laittaa vinkiksi tännekin, sarjan kuvasto on niin äärimmäisen sopimatonta todistajille, saatanan palvontaa jne, että sarjaa katsottaneen todistajanuorten keskuudessa varmasti.

Harmittavasti, mielestäni sarjan tyyli on kuitenkin edelleen nuorille tarkoitettua hömppää. Se on harmi sillä esim. pääosan eli Sabrinaa esittävässä, vasta 18v Kiernan Shipkassa on mielestäni karismaa ja esittäytyy täysin edukseen sarjassa. Ainakin meikäläinen on jokseenkin loitsuttu. Tulen seuraamaan neidin tulevia teoksia, toivottavasti pelaa korttinsa oikein. Ja tämänkin sarjan katsonen loppuun hänen vuokseen. Muuten on liian hömppää vaikka laadulla tehtyä. Osassa hahmoja olisi kyllä korjaamisen varaan. Itse poistaisin teinihuumorin pois. Mutta kenties en olekaan sarjan kohdeyleisöä. :lol:

[traileri]
Koska en ole kohdeyleisöä, sarjan loppuun katsominen vei aikansa. Mutta Kiernan Shipka on vaan koukuttava, jopa tällaisessa hömpässä. Tytöstä kuullaan taatusti paljon, jos pelaa korttinsa oikein, tulevaisuuden ykkösnimiä. :thumbup: Se on sanottava, että sarja paranee loppua kohden, meno on perin synkkää. Varsinkin kun asettaa aivot narikkaan ennen katselua. :twisted: Viimeisen jakson loputtua oli jopa tunne, että olisihan tätä vielä katsonut vähän lisää. :crazy:
The animals will help man to become human. If we will ever survive.

Vastaa Viestiin