Seuraa kaivataan

Uskontoon liittymätön keskustelu.

Valvoja: Moderaattorit

Vastaa Viestiin
rippeli
Viestit: 2455
Liittynyt: 28.04.2007 12:43
Paikkakunta: Helsinki

Seuraa kaivataan

Viesti Kirjoittaja rippeli » 17.06.2008 12:47

Olen huomenna lähdössä vaimon kanssa Kotkaan, jossa hänellä on koko päivän kestävä työkeikka. Lupasin lähteä kaveriksi jotta voin sitten olla illalla kuskina väsyneelle puolisolle.

Ongelmani on, etten tätä nykyä tunne Kotkasta ketään enkä tiedä yhtään miten saisin siellä koko päivän kulumaan. Olisiko tällä palstalla ketään Kotkassa päin asuvaa, joka haluaisi tutustua tällaiseen vilpittömään luopioon? Kaipaisin jonkin sortin kaupunkikierrosta kuuluisassa Kotkan kaupungissa tms. Pikaiset yhteydenotot suoraan tänne palstaan tai yv, taikka sitten rippeli@hotmail.com.
Let me go Master I hate you so

rippeli
Viestit: 2455
Liittynyt: 28.04.2007 12:43
Paikkakunta: Helsinki

Re: Seuraa kaivataan

Viesti Kirjoittaja rippeli » 18.06.2008 04:42

No eipä onnistanut tällä kertaa. Pitää keksiä itse tekemiset siis. Toivottavasti tulee kuuma päivä jotta voisi olla vaikkapa uimaveden äärellä.
Let me go Master I hate you so

liabiliteetti
Viestit: 94
Liittynyt: 04.01.2008 12:05

Re: Seuraa kaivataan

Viesti Kirjoittaja liabiliteetti » 19.06.2008 00:59

Tulee vähän myöhään, mutta noh.. Kotkassahan merimuseo (liekö tuo auki tosin nyt), ja sapokan satama muutenkin on hyvän kelin sattuessa ihan mukava paikka käydä pyörimässä ja katsella meren ja sataman elämää ja sen kupeessa oleva puistokin on ihan nättiä tienoota. Kotkansaarella ei paljon muuta mielenkiintoista sitten olekaan. Langinkoski on myös melkolailla komea paikka. Jos olet automiehiä, hietasen satamassa voi käydä katsomassa nenänvartta pitkin minkälaisilla kärryillä ne köyhät venäläiset nykyään rullaa. Kotkansaaren kupeessa on myös joku vanha kaupunginosa, oliko katariina (jotain sinnepäin) nimeltään, mikä ei ole kovinkaan ruma. Kotkasta löytyy myös näky sinänsä, sunilan kaupunginosa, josta löytyy ehkä rumimmat alvar aallon koskaan kynäilemät talot.

rippeli
Viestit: 2455
Liittynyt: 28.04.2007 12:43
Paikkakunta: Helsinki

Re: Seuraa kaivataan

Viesti Kirjoittaja rippeli » 19.06.2008 12:19

liabiliteetti kirjoitti:Tulee vähän myöhään, mutta noh.. Kotkassahan merimuseo (liekö tuo auki tosin nyt), ja sapokan satama muutenkin on hyvän kelin sattuessa ihan mukava paikka käydä pyörimässä ja katsella meren ja sataman elämää ja sen kupeessa oleva puistokin on ihan nättiä tienoota. Kotkansaarella ei paljon muuta mielenkiintoista sitten olekaan. Langinkoski on myös melkolailla komea paikka. Jos olet automiehiä, hietasen satamassa voi käydä katsomassa nenänvartta pitkin minkälaisilla kärryillä ne köyhät venäläiset nykyään rullaa. Kotkansaaren kupeessa on myös joku vanha kaupunginosa, oliko katariina (jotain sinnepäin) nimeltään, mikä ei ole kovinkaan ruma. Kotkasta löytyy myös näky sinänsä, sunilan kaupunginosa, josta löytyy ehkä rumimmat alvar aallon koskaan kynäilemät talot.
Kiitos vinkeistä. Minulla oli 11h aikaa tallustella pitkin Kotkaa ja kävin jokaisessa mainitsemassasi paikassa. Kotka on kaunis kaupunki. Varsinkin puistoihin on näköjään panostettu viimeaikoina. Kiva kaupunki jota oli loppujenlopuksi hauska mittailla yksikseen. Eipähän kyllästyttänyt ketään muuta hiljaisella kävelyllä. Pitää mennä varmaan joskus katsomaan millainen meininki on sitten meripäivillä.
Let me go Master I hate you so

liabiliteetti
Viestit: 94
Liittynyt: 04.01.2008 12:05

Re: Seuraa kaivataan

Viesti Kirjoittaja liabiliteetti » 19.06.2008 13:25

Olenpa nähnyt senkin. Se on ihan hirveää. :D Koko kymenlaakso ja saman verran muualta tulleita ahtautuu samalle pienelle alueelle ja kaikki ovat oikein kunnon kumarassa. Yhtä kultturelli kokemus kuin esim. Suonenjoen mansikkakarnevaalit tai Kuopion viinijuhlat. :roll:

Jakke
Viestit: 1843
Liittynyt: 28.04.2007 18:23
Paikkakunta: Kuopio

Re: Seuraa kaivataan

Viesti Kirjoittaja Jakke » 19.06.2008 14:01

liabiliteetti kirjoitti:Yhtä kultturelli kokemus kuin esim. Suonenjoen mansikkakarnevaalit tai Kuopion viinijuhlat. :roll:
Mitäs vikaa siinä on ku maksetaan ensin itsensä kipeäksi siitä, että päästään ahtautumaan tarkasti rajattuun karsinaan, jossa sitten jonotetaan puoli tuntia, että saadaan ostettua helvetin kallista viiniä muovimukillinen? Sen jälkeen sitä maistellaan pikkusormi pystyssä samalla muikkuja mutustellen ja ihmetellään miten hienoja nämä (tänä vuonna muistaakseni argentiinalaiset) viinit ovat. Sieltähän saa vielä ääs-poonustakin! Illan huipentaa joku bändi, joka soittaa taas ne samat biisinsä, jotka radionevat ym. soittolistakanavat on jo kuluttaneet puhki vuosia sitten.

Pois lähtiessä extremelajeina taksijonossa painiminen ja kaduilla lojuvien ruoantähteiden, oksennusten ja humalaisten väistely, jos sillä enää siinä vaiheessa on mitään väliä.
How's your Jesus Christ been hangin'? -Tori Amos

Vastaa Viestiin