Koripalloa

Uskontoon liittymätön keskustelu.

Valvoja: Moderaattorit

Vastaa Viestiin
wolframium
Viestit: 1070
Liittynyt: 05.06.2007 17:22

Koripalloa

Viesti Kirjoittaja wolframium » 08.12.2007 23:45

Nyt täytyy vähän hehkuttaa koti/naapurikulmien puolesta; Lappeenrannasta tuli kaksinkertainen koripallon Suomen Cupin mestari, niin naiset kuin miehetkin voittivat ottelunsa.

Minä joutsenolaisena pääsen juhlimaan oikeastaan vasta vuoden ja kuukauden päästä eli 2009 alusta, kun Joutseno mitä ilmeisimmin liittyy Lappeenrantaan, mutta pentuna koripalloa harrastaneena Etelä-Karjalan pääkaupungin menestys tuo minulle tiettyä mielihyvää jo nyt.

Tämä amerikkalaisten neekerien jalo harrastus tuli minulle hyvin tutuksi jo ala-asteella, kun liikunnanopettajamme oli jonkinasteinen asiaan vihkiytynyt friikki. Pelasimme peliä niin arkena kuin sunnuntainakin, eniten kuitenkin koulun liikuntatunneilla em. seikasta johtuen.

Oli hauskaa pelata ja touhuta kaverien kanssa, mutta jossain vaiheessa homma alkoi hyytymään, kun tuo jehovalaisuuteen vihkiytynyt friikkipirulainen (=äitini) rupesi yhä enemmän hangoittelemaan harrastusta vastaan. Ei saanut poika lunastaa pelilisenssiä eikä muutenkaan hengailla maailmallisten räkänokkien Seurassa, joka tässä tapauksessa tarkoitti Vuoksenniskan Vesan koripalloseuraa. Sen sijaan helvetiniloinen Seura oli tuo Vartiotornin Raamattu- ja Traktaattiseura, jonka asettaminen etusijalle oli ensiarvoisen tärkeää.

No joo, ennenkuin tulee enemmän Angstia, niin toivotan viisautta ja rauhallisia liikkeitä kaikille nykyisille lasten kasvattajille. Pitäkää huolta lastenne henkisistä sekä fyysisistä tarpeista mahdollisimman monipuolisesti, niin heistä kasvaa tasapainoisia ihmisiä (toisin kuin eräistä :roll:).
Erilaisten ja eri tavoin havainnoivien ihmisten on hyvin vaikeaa tai lähes mahdotonta ymmärtää toisiaan, koska he kutsuvat samaa asiaa eri nimillä ja eri asioita samalla nimellä.

rippeli
Viestit: 2455
Liittynyt: 28.04.2007 12:43
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja rippeli » 11.12.2007 18:26

Oli se vaan näin imatralaisenakin mukava katsella kun etelä-karjala ja Lappeenranta laittoi koko muulle Suomelle nokkiin koripallossa.

Aika hauska juttu muuten, ettei Wolframiumin kanssa ole tullut koripallosta aikaisemmin puhetta. Minäkin kävin koulun koriskerhossa, joka tosin ei ollut kuin kerran viikossa. Paimion koulumestaruus voitettiin ja saatiin omat pelipaidat oikein. On muuten vieläkin tallessa. Tai itseasiassa se taitaa olla "Wolfin" pikkuveljellä lainassa. Ennen osattiin tehdä kestäviä vaatteita. 20v vanha paita ja vielä kestää kasassa, vaikka on tullut muutama sentti ja kilo lisää niistä ajoista jumalaisille vartaloillemme.
Let me go Master I hate you so

Jakke
Viestit: 1843
Liittynyt: 28.04.2007 18:23
Paikkakunta: Kuopio

Viesti Kirjoittaja Jakke » 11.12.2007 21:13

Jännästi menee nämä palloilulajit. Meilläpäin ei oo menestyvää korisjoukkuetta, joten eipä noita pelejä juuri kukaan seuraakaan.
How's your Jesus Christ been hangin'? -Tori Amos

Vastaa Viestiin