Etelä-Afrikan käänteinen apartheid

Uskontoon liittymätön keskustelu.

Valvoja: Moderaattorit

Vastaa Viestiin
Avatar
Verilettu
Moderaattori
Viestit: 1809
Liittynyt: 06.07.2014 17:30
Viesti:

Etelä-Afrikan käänteinen apartheid

Viesti Kirjoittaja Verilettu » 28.03.2018 09:32

Asia josta pääosin vaietaan. Nyt katsottavissa video asiasta. Suomenkielinen tekstitys saatavilla.
kansalainen.fi kirjoitti:Ruotsin kansalaisten joukkorahoittama dokumenttielokuva kertoo Etelä-Afrikan valkoisista maanviljelijöistä, buureista, ja heidän ahdingostaan.
Hänen aviomiehensä ammuttiin, kun hän yritti puolustaa heidän kaksivuotiasta poikaansa aseistautuneilta miehiltä.

– He yrittivät tappaa meidät. Jos mieheni ei olisi tavoittanut pistoolia, en olisi puhumassa teille nyt.

Kuukausi sitten Etelä-Afrikan parlamentti päätti karkottaa valkoiset maanviljelijät heidän omilta mailtaan. Ehdotuksen teki marxistinen puolue ”Taloudellisen vapauden taistelijat”.

– Sovinnon aika on ohi. Nyt on aika oikeudenmukaisuudelle!, puolueen puheenjohtaja, entinen ANC-politiikko Julius Malema sanoi parlamentille Pretoriassa.


Hallitus, Economic Freedom Fighters ja Black Land First ja samankaltaiset järjestöt lietsovat mustaa väestöä valkoisia vastaan. Tällä hetkellä Etelä-Afrikan hallitus kieltää kaikilla 11 virallisella kielellä sen, että maatiloille hyökätään. He väittävät että hyökkäyksillä ei ole rasistista motiivia, että kyse on tavallisesta rikollisuudesta.

– Perheet teurastetaan, äidit ja siskot joutuvat raiskatuiksi erittäin väkivaltaisesti. Heidät tapetaan, heiltä viedään kaikki. Minusta tämä ei ole pieni rikos. Tämän murhan taustalla on rotuviha, kyse on viharikoksesta.
kansalainen.fi kirjoitti:Etelä-Afrikassa ihmisiä ei pelkästään kuole maatilamurhissa, heidän mahdollisuutensa kasvattaa lapsia ja perustaa perheitä tuhotaan. Etelä-Afrikan hallituspuolue ANC yrittää tuhota edeltäneen apartheidin epäoikeudenmukaisuuden tukemalla kerran vähäosaisia ihmisryhmiä. Se tapahtuu käytännössä syrjimällä valkoisia asukkaita.
kansalainen.fi kirjoitti:Jatkuvasti tapahtuvia maatilamurhia ei raportoida erikseen.

– Hallitus kieltää kaikilla 11 virallisella kielellä, että maatilahyökkäyksiä tapahtuu. He väittävät, että taustalla ei ole rasismi, kyse on tavallisesta rikollisuudesta. Hallitus kuittaa asian naurulla. Tietomme tulevat yleensä tavallisilta ihmisiltä, koska poliisi ei luokittele maatilahyökkäyksiä. He eivät edes kutsu sitä maatilahyökkäykseksi.

– Kaikki kuulevat vaikkapa “kolme ihmistä murhattiin” Se ei ole totuus. Media piilottaa olennaisen tiedon: Murha tapahtui, mutta perhe teurastettiin, lapset, äidit ja siskot raiskattiin väkivaltaisesti. Heidät puukotettiin ja tapettiin, heiltä vietiin kaikki. Se ei ole minusta mikään pieni rikos, rötös, se on viharikos, jonka taustalla on rotuviha.
Koko uutinen: Etelä-Afrikan käänteinen apartheid – VIDEO

Vastaa Viestiin