Postjehovanistinen muoti

Uskontoon liittymätön keskustelu.

Valvoja: Moderaattorit

J Hepatiitti
Viestit: 505
Liittynyt: 12.01.2018 02:03

Postjehovanistinen muoti

Viesti Kirjoittaja J Hepatiitti » 26.04.2018 06:52

Tadaa, tytöt ja pojat! Vartiotornihan sanelee väliin aika tiukastikin miten tulee pukeutua siveellisesti, eikä varsinkaan homolla tavalla tai vaatteisiin, jotka aiheuttavat puolivahingossa orgasmeja. Miten on tyyli muuttunut vartiotornin varjosta päästyä? Heijastaako nykyinen pukeutuminen saatanan maailman irstailevaa hedonismia? Onko hankittu läväreitä, tatuointeja tai muuten runneltu kehoa koristelutarkoituksessa? Gootittaako, hipsterityttääkö vai kenties keskiaikaistuttaako? Onko elämän tarkoitus löytynyt Suomen kesää uhmaavasta nudistiyhteisöstä? Löytyykö nykyään vaatekaapista sateenkaaren kaikki värit vai pukeudutteko vieläkin samaan villaneuleeseen, kuin viisitoista vuotta sitten? Miten nykyinen tyylinne kertoo kuka olette ja julistaa ainutlaatuista persoonaanne muulle maailmalle vai oletteko rikollisen piittamaton siitä miltä muiden silmissä näytätte? Piileekö siinä kenties onnenne salaisuus? Siitäkö saatte kiksinne, häh?!

Minä joudun tähän surukseni toteamaan, että vietän nykyään säädyttömän paljon aikaa pierukollareissa ja vanhat t-paidat alkavat käydä ahtaiksi, kun on muutama lisäkilo kertynyt pitkällä saikulla. Köyhänä tahtoo välillä sukatkin loppua kesken.

Jos teistä tuntuu, että haluatte pistää rahaa oikeasti hyvään asiaan, niin ehdotan, että perustetaan Hepatiitille vaaterahasto, johon jokainen vapaaehtoinen voi kuukausittain lahjoittaa kymmenyksensä. Vaatekaappini huutaa uudistamista, jotta farkkujen ylin nappi menisi ilman pinnistelyä kiinni, jotta virttyneet neuleet voisivat levittää siipensä ja lentää vaikka Syyriaan ja t-paitojeni sanoma päivittyisi vuoteen 2018, jotta saisin siis pitkästä aikaa vastakkaiselta sukupuolelta muutakin kuin huolestuneita katseita!!!

Tässähän on toki vaarana, että liian tarkalla kuvailulla paljastaa tahtomattaan itsensä ilkeille seurakunnan sedille, jotka herkeämättä metsästävät täältä piiloluopiota kuin Hans Landa konsanaan, mutta kesä on ovella ja topicci on niin hotti, että heittäytykää tunteellaa mukaan tähän tärkeään keskusteluun jos vain uskallatte, mutta muistakaa käyttäytyä, ettei mene täysin tappeluksi. Jokaisen tyyli on yhtä arvokas ja kaikissa vaatemerkeissä on jotain hyvää!
"I used to be a good person. I think there's something seriously wrong with me." -Veikko Leinonen

Nukahtanut
Viestit: 1409
Liittynyt: 12.12.2015 16:03

Re: Postjehovanistinen muoti

Viesti Kirjoittaja Nukahtanut » 27.04.2018 18:39

Pukeutuminen on loppujen lopuksi aika vähän muuttunut jt-ajoista. Toki bändipaitoja/huppareita on nykyään, sellaisia ei aktiiviaikoina olisi uskaltanut päälleen pukea :D
Tyyli on omalla kohdalla, noh, oma? En juokse muotikotkotuksien perässä, vaan menen vastavirtaan. Pierukollarit on nyt kotihousuina jalassa halvan t-paidan kaverina, mutta kyllä parempaakin seppälää (kyseinen kauppaketju ei kyllä oikeasti kummosta vaatetta tarjonnut, heh) päälle eksyy tarvittaessa.
https://www.emp.fi/ on hieno vaatekauppa netissä, sieltä löytyy omaan makuun sopivia kuteita.

Muita ulkonäön eroja jt-aikoihin on parta (hyihyi), leijona-kaulakoru (hyihyihyi), korvakoru (10 hyitä) ja tatska rintakehässä (äärettömät hyi-sanat). Siinä siis saatanallisuutta kerrakseen, olenko jo pirusta seuraava? :twisted:
"You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig."- The Good, The Bad and The Ugly

Eksynyt
Viestit: 19
Liittynyt: 30.03.2014 12:42
Paikkakunta: Tampere

Re: Postjehovanistinen muoti

Viesti Kirjoittaja Eksynyt » 27.04.2018 20:47

Olen rikollisen piittaamaton siitä mitä muut minusta ajattelee ja miltä muiden mielestä näytän. F.T.W. :wink:

Kaarmis
Viestit: 3904
Liittynyt: 29.04.2007 22:13

Re: Postjehovanistinen muoti

Viesti Kirjoittaja Kaarmis » 28.04.2018 16:59

En tiedä mitä jehovantodistajat minusta nyt ajattelevat, koskapa se on minulle täysin yhdentekevää. Mitä entiset ystäväni minusta ajattelevat, miksi sen pitäisi myöskään liikuttaa minua millään tavoin, kun eivät ole olleet minusta 20 vuoteen mitenkään kiinnostuneita.
"Meinasin sanoa että älä tule haudallenikaan. Mutta - tule silti."

J Hepatiitti
Viestit: 505
Liittynyt: 12.01.2018 02:03

Re: Postjehovanistinen muoti

Viesti Kirjoittaja J Hepatiitti » 28.04.2018 22:57

Emppi kyllä hyvä mesta.
"I used to be a good person. I think there's something seriously wrong with me." -Veikko Leinonen

Pro et contra
Viestit: 1548
Liittynyt: 04.08.2014 19:37

Re: Postjehovanistinen muoti

Viesti Kirjoittaja Pro et contra » 29.04.2018 00:48

Mulla on olu aina tällainen tavallinen tyyli pukeutua kun vaatteita ostaa silloin kun ei mihinkään muuhun saa lompakkoa kevennettyä, lähes aina on verkkarit ja kulahtaneet T-paidat päällä.
Korvista en ole pitänyt muutenkaan vuosiin mutta parta on jäänyt ajamatta viimeviikot:)
Muuten hupparihan on ihan sallittu jos siinä ei ole suurempia tekstejä, no itse tuli nyt sitten hankittua
https.www.def.shop :sta Thug life -huppari... 8)
~ Sano minulle sinä, jota minun sieluni rakastaa: kussas laidunta pidät, ja kussas lounaalla lepäät? ...
KV 1:7

J Hepatiitti
Viestit: 505
Liittynyt: 12.01.2018 02:03

Re: Postjehovanistinen muoti

Viesti Kirjoittaja J Hepatiitti » 29.04.2018 01:05

Pro et contra kirjoitti: Muuten hupparihan on ihan sallittu jos siinä ei ole suurempia tekstejä, no itse tuli nyt sitten hankittua
https.www.def.shop :sta Thug life -huppari... 8)
No, nyt yllätti. Heti en peeceetä olisi kuvitellut thug life-hupparissa. :mrgreen:

Mieshän onkin lähiörotta.
"I used to be a good person. I think there's something seriously wrong with me." -Veikko Leinonen

Markku Meilo
Viestit: 13432
Liittynyt: 24.04.2007 10:28

Re: Postjehovanistinen muoti

Viesti Kirjoittaja Markku Meilo » 29.04.2018 02:25

Vaimo ostaa mulle vaatetta kun jotenkin kokee mun tarvitsevan uutta. Samalla hävittellen salaa jopa vanhoja tunteikkaita pierun virttämiä kalsareitakin.

Pehmoluopio
Viestit: 1559
Liittynyt: 28.04.2007 18:24
Paikkakunta: Hanko

Re: Postjehovanistinen muoti

Viesti Kirjoittaja Pehmoluopio » 29.04.2018 11:53

J Hepatiitti kirjoitti:Tadaa, tytöt ja pojat! Vartiotornihan sanelee väliin aika tiukastikin miten tulee pukeutua siveellisesti, eikä varsinkaan homolla tavalla tai vaatteisiin, jotka aiheuttavat puolivahingossa orgasmeja. Miten on tyyli muuttunut vartiotornin varjosta päästyä? Heijastaako nykyinen pukeutuminen saatanan maailman irstailevaa hedonismia? Onko hankittu läväreitä, tatuointeja tai muuten runneltu kehoa koristelutarkoituksessa? Gootittaako, hipsterityttääkö vai kenties keskiaikaistuttaako? Onko elämän tarkoitus löytynyt Suomen kesää uhmaavasta nudistiyhteisöstä? Löytyykö nykyään vaatekaapista sateenkaaren kaikki värit vai pukeudutteko vieläkin samaan villaneuleeseen, kuin viisitoista vuotta sitten? Miten nykyinen tyylinne kertoo kuka olette ja julistaa ainutlaatuista persoonaanne muulle maailmalle vai oletteko rikollisen piittamaton siitä miltä muiden silmissä näytätte? Piileekö siinä kenties onnenne salaisuus? Siitäkö saatte kiksinne, häh?!
Muoti on vahvasti maailmallinen. Ulkoinen olemus olikin välitön syy valmistumiselleni demonkraattisesta new world orderista. Muotini heijastelee edelleen maailman makuja ja viettelyksiä ja kompastuttaa monia kristittyjä. Viime vuodet olen ollut skinhead. Tyylihän on lähtenyt jamaikalaisilta ahtaajilta ja siinä porukassa on kaikkea epäilyttävää, kuten ganjasätkän käryä, luopiouskonnollisuutta ja työväenluokan kapinahenkeä. Ennen kaikkea skinit liitetään rasismiin ja Jehovan todistajille tärkeintä on se, mihin ihmiset liitetään, ei se, mitä he oikeasti ovat.

The Great Apostatehan sai vanhimmat peräänsä siitä, kun ilman mitään ideologiaa ajeli nuppinsa kaljuksi. Itse Simsonkin menetti erektiokykynsä kun tukka ajettiin pois.

En ole tatuoinut itseeni mitään, mutta koruna on joskus ollut ristiinnaulittu skinhead. Ristiinnaulittu skinhead symboloi työväenluokkaa, joka aina joutuu kärsimään porvareiden ja pankkiirien sotkettua talouden. Se myös tarkoittaa sitä, että skinit kärsivät sen takia, että rasistinen urpoilu pilaa skinien muuten niin hyvän maineen.
Miljoonat kohta kuolevat eivät eläneet koskaan

Weathertop
Moderaattori
Viestit: 1436
Liittynyt: 17.06.2017 19:35

Re: Postjehovanistinen muoti

Viesti Kirjoittaja Weathertop » 29.04.2018 14:10

Miksei missään myydä "Apostate Pride" -paitoja ja -lippiksiä? UUT voisi pistää nettimyymälän pystyyn.
"The universe is not fine-tuned for life; life is fine-tuned to the universe." - Victor J. Stenger

J Hepatiitti
Viestit: 505
Liittynyt: 12.01.2018 02:03

Re: Postjehovanistinen muoti

Viesti Kirjoittaja J Hepatiitti » 30.04.2018 00:49

Skinit näyttävät uhkaavilta. Turha sitä on nahkaa syvemmälle katsoa. Enpä ollutkaan ennen törmännyt ristiinnaulittuun skinheadiin. Täytyi ihan googlata aukko sivistyksestä umpeen. Kerran vedin klaniksi ja totesin näyttäväni liikaa avohoitopotilaalta, enkä sillä seksikkäällä tavalla. Taistelen hidasta hiusten harvenemista vastaan tahdonvoimalla. Kunhan ei menisi ennen viittäkymppiä niin pahaksi, että sorrun hädissäni rukoilemaan Jehovaa.

Itse funtsinut joskus, että jos tatskan hankkisi, niin vetäisin ohimolle, mistä se näkyy kausittain, mutta tosipaikan tullen sellaisen valitseminen, mihin uskoisi olevansa tyytyväinen lopun elämäänsä tuntuu vähintään yhtä haastavalta kuin vastaavan naisen löytäminen. Ehkä tässä vaiheessa elämää on parempi tyytyä hennatatuointeihin jos kohdalle sattuu ja toivoa, ettei myrkkypitoisuus ole liian suuri. Jos vaikka yrittäisi kasvaa aikuiseksi ennen kuin näin vaikeita loppuelämää koskevia ratkaisuja tekee. Tai vaihtoehtoisesti tekee sen Las Vegasin reissun ja herää raivokkaan känni-illan jälkeen aivan katastrofaalisen tatuoinnin kanssa jonkun muun alullepanema mukula kaupanpäällisinä. Winning.
"I used to be a good person. I think there's something seriously wrong with me." -Veikko Leinonen

J Hepatiitti
Viestit: 505
Liittynyt: 12.01.2018 02:03

Re: Postjehovanistinen muoti

Viesti Kirjoittaja J Hepatiitti » 30.04.2018 01:02

Markku Meilo kirjoitti:Vaimo ostaa mulle vaatetta kun jotenkin kokee mun tarvitsevan uutta. Samalla hävittellen salaa jopa vanhoja tunteikkaita pierun virttämiä kalsareitakin.
Jos tuolla perusteella hävittäisin vaatteni olisin tällä hetkellä nudisti olosuhteiden pakosta. Syytän Sipilää ja koska syytän Sipilää, Sipilän on oltava syyllinen. Muistelisin, että omaan kasvatukseeni kuului vastaavan kivenkovan, tuhoutumattoman loogisen päättelyn käyttäminen koko maailmankuvan perustan valamisessa. Sipilä.
"I used to be a good person. I think there's something seriously wrong with me." -Veikko Leinonen

J Hepatiitti
Viestit: 505
Liittynyt: 12.01.2018 02:03

Re: Postjehovanistinen muoti

Viesti Kirjoittaja J Hepatiitti » 30.04.2018 01:33

Weathertop kirjoitti:Miksei missään myydä "Apostate Pride" -paitoja ja -lippiksiä? UUT voisi pistää nettimyymälän pystyyn.
Nice one. Hetken kun miettii, niin alkaa tulvia enemmänkin ideoita. Enimmäkseen kyllä niin mauttomia, että ehkä sensuroin itseäni hieman, mutta haluaisin nähdä ainakin paitaprintin, missä gender unicorn ratsastaa Jehovaa universumin alkuräjähdykseen.

Tietysti sitten vähintään piraattituotteina haluaisin vessapapereita, nenäliinoja ja peflettejä vanhoilla kunnon seuran kirjallisuuden kuvituksen helmillä. Vanhan lastenkirjan kuva, jossa Iisebel heivataan ulos ikkunasta toimisi hyvin peflettinä.

Samoin paratiisin loppukoetuskuva, oliko se nyt ihan ilmestyskirjasta missä rennosti pukeutuneet sekarotuiset ihmiset - jotkut jopa pitkätukkaisia ja parrakkaita- ovat vihoissaan piirittäneet munatonta arjalaista unelmaa hehkuvan Trappin perheen ansaitsisi kunnon räkäisen töräyksen.

Vessapapereihinhan voisi pistää sarjatulitusta, mutta ainakin valtaistuin- ja taivaskuvat kaunistaisivat mukavasti vessan hieman maallisempaa tunnelmaa. Ja jos on edellisenä iltana tullut syötyä liian tuliset kebut kuva sodoman ja gomorran päälle satavasta tulikivestä olisi oiva muistutus, että joskus sitä ihan oikeasti saa mitä tilaa.

Seurakaan pahemmin välittänyt tekijänoikeuksista. Miksi olisimme huonompia?
"I used to be a good person. I think there's something seriously wrong with me." -Veikko Leinonen

Markku Meilo
Viestit: 13432
Liittynyt: 24.04.2007 10:28

Re: Postjehovanistinen muoti

Viesti Kirjoittaja Markku Meilo » 30.04.2018 07:20

J Hepatiitti kirjoitti:Jos tuolla perusteella hävittäisin vaatteni olisin tällä hetkellä nudisti olosuhteiden pakosta.
No toisaalta sulla olisi paratiisivalmius. Vt-seura hienostelee, että paratiisissa oltiin muka kauluspaidassa ja suorissa housuissa ja naiset hameessa, ei oltu Raamatun mukaan.

Nukahtanut
Viestit: 1409
Liittynyt: 12.12.2015 16:03

Re: Postjehovanistinen muoti

Viesti Kirjoittaja Nukahtanut » 30.04.2018 14:31

J Hepatiitti kirjoitti:Skinit näyttävät uhkaavilta. Turha sitä on nahkaa syvemmälle katsoa. Enpä ollutkaan ennen törmännyt ristiinnaulittuun skinheadiin. Täytyi ihan googlata aukko sivistyksestä umpeen. Kerran vedin klaniksi ja totesin näyttäväni liikaa avohoitopotilaalta, enkä sillä seksikkäällä tavalla. Taistelen hidasta hiusten harvenemista vastaan tahdonvoimalla. Kunhan ei menisi ennen viittäkymppiä niin pahaksi, että sorrun hädissäni rukoilemaan Jehovaa.
Kerran olen myös vetänyt pääni kaljuksi, intissä ollessani. Sielläkään se ei yleisen harhaluulon vastaisesti ole pakollista, mutta helpotti elämää kun tukkaa ei pääse jatkuvasti pesemään jne.
Tajusin tuolloin myös, etten kaljua hanki kuin luonnollisen harvenemisen kautta.
"You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig."- The Good, The Bad and The Ugly

Vastaa Viestiin